godlike Napisano sobota ob 09:37 Prijavi Napisano sobota ob 09:37 pred 1 uro je Alex napisal: To so trgovine, v katerih nakupujemo tudi mi. Dobro je imeti njihove kartice, pa uloviš kake dobre popuste. Familia sem imel in mi je propadla. Par dopustov je nisem imel okoli. So pa v Apuliji kar trgovke vse na svojo štemplale. Vin vin v obeh smereh. 1 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 21:02 Prijavi Napisano včeraj ob 21:02 Ups, za jutri nam ne kaže dobro na obali. 😳 2 1 1 Citiraj
etcho Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami (urejeno) Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive. Popravljeno pred 9 urami od etcho 1 Citiraj
Alex Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 3 urami je etcho napisal: Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive. Ampak kako vreme imamo zadnje čase na obali. Poplave za poplavami. Sploh ni več normalnega, sončnega vremena. Pa koliko strel je samo udarilo. 😳 1 Citiraj
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Me prav zanima, v kakšnem stanju so traili... Verjetno sami kanali od vode... 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Zbrani poštenjaki bodo gradili; Iskani Karner gradi luksuzno sosesko v Ljubljani, izdal obveznice za 35 milijonov | 24ur.com WWW.24UR.COM Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo... 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 38 minutami je Z M A J napisal: Zbrani poštenjaki bodo gradili; Iskani Karner gradi luksuzno sosesko v Ljubljani, izdal obveznice za 35 milijonov | 24ur.com WWW.24UR.COM Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo... Lahko kupimo njihove obveznice. 🤣🤣 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.