Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

To je bolj mlaka kot jezero.... 🥴

Kolikokrat si bil tam?

Jaz v mladosti (Ljubljančan heh), sem bil zelo pogosto, iz Centra do tja s kolesom in potem kopanje. Luštni časi, pa kar precej hladno vodo imam v spominu, saj ima veliko globino.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

To je bolj mlaka kot jezero.... 🥴

Bo kar jezero, z 51m (raziskane) globine ;) 

Tudi mi smo mladinska leta preživeli vsak dan tam...

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Napisano

Fak, danes bi mi pa skoraj poplavilo avto. Ko se je utrgal oblak, smo bili ravno preko v IT. po nakupih. Vse ceste so bile zalite (po 20cm vode na vozišču). Parkiramo se pred Familo, ko pritečejo karabinieri in nam ukažejo, da naj takoj odpeljemo avto na višje ležečo cesto. Čez deset sekund se je potok zraven parkirišča razlil in poplavilo je parkiriščče. Pa bi bila cx30 amfibia. 

• Všeč 1
  • Začuden 4
  • Zmeden 2
  • Žalosten 1

Napisano
pred 56 minutami je Alex napisal:

Fak, danes bi mi pa skoraj poplavilo avto. Ko se je utrgal oblak, smo bili ravno preko v IT. po nakupih. Vse ceste so bile zalite (po 20cm vode na vozišču). Parkiramo se pred Familo, ko pritečejo karabinieri in nam ukažejo, da naj takoj odpeljemo avto na višje ležečo cesto. Čez deset sekund se je potok zraven parkirišča razlil in poplavilo je parkiriščče. Pa bi bila cx30 amfibia. 

Sem videl, da imate celo sranje na obali 😬

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

In pol so italjani slabo organizirani.

Pri nas bi pač plaval 😅

Napisano
pred 38 minutami je godlike napisal:

In pol so italjani slabo organizirani.

Pri nas bi pač plaval 😅

Sej so, ampak veje policije dejansko delujejo v državi in so tata-mata.

Napisano
pred 16 urami je Shrek napisal:

Kupuj v SLO... 😋

V SLO ti tudi hitro avto zalije...si že malo pozabil🙄

V sredo smo se tudi mi šli turiste v Italiji...malo spet v Gradež,Trst...in smo se nazaj grede v Opčinah ustavili v Conad-u.

Prvič spoznali to trgovino...zelo zanimiva,in tudi zanimive cene...bo seveda treba marsikaj poizkusiti,ker imajo ogromno izdelkov svoje znamke...a vseeno tudi robo uveljavljenih znamk....je ena enota tudi v Gorici🧐...samo je sedaj zaprta cesta...

Nekaj smo nabrali...evo en del na sliki.

Če že lomastiš po tistih krajih...zakaj pa ne😃👍...marsikaj "identična roba ceneje",ali pa "za enaki cvenk boljša kvaliteta"...ali celo oboje.

Aja-zanimivost za tiste,katerim italijanski jezik "ne gre"...vsi prodajalci v Conad-u znajo slovensko.

IMG_20250828_103527.jpg

• Všeč 2
  • Ljubim 2
Napisano
pred 17 minutami je skritikrt napisal:

V sredo smo se tudi mi šli turiste v Italiji...malo spet v Gradež,Trst...in smo se nazaj grede v Opčinah ustavili v Conad-u.

Conad, Coop, Familia

To so nekak stalnica na naših dopustih.

Napisano
pred 2 minutama je godlike napisal:

Conad, Coop, Familia

To so nekak stalnica na naših dopustih.

To so trgovine, v katerih nakupujemo tudi mi. Dobro je imeti njihove kartice, pa uloviš kake dobre popuste. 

Napisano

A je kdo vabljen naslednjo soboto na poroko; ko se bo ženil z Nu3jo in da mu za poročno darilo prinese GOLOBE? :) 

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

To so trgovine, v katerih nakupujemo tudi mi. Dobro je imeti njihove kartice, pa uloviš kake dobre popuste. 

Familia sem imel in mi je propadla.

Par dopustov je nisem imel okoli.

So pa v Apuliji kar trgovke vse na svojo štemplale. Vin vin v obeh smereh.

Napisano (urejeno)

Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive.

image.jpeg

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive.

image.jpeg

Ampak kako vreme imamo zadnje čase na obali. Poplave za poplavami. Sploh ni več normalnega, sončnega vremena. 

Pa koliko strel je samo udarilo. 😳

Napisano

Zbrani poštenjaki bodo gradili;

WWW.24UR.COM

Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo...

• Haha 3
  • Začuden 1

Napisano
pred 38 minutami je Z M A J napisal:

Zbrani poštenjaki bodo gradili;

WWW.24UR.COM

Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo...

Lahko kupimo njihove obveznice. 🤣🤣

• Haha 2
  • Ljubim 1

Napisano

Gromska strela oz. smola;

WWW.24UR.COM

Nihalka na Veliko planino je ustavljena. Preventivni pregled je namreč pokazal, da je udar strele poškodoval vlečno vrv, inšpektor pa je do...

• Začuden 1
  • Žalosten 2

Napisano

V Strunjanu so zaprli del parkirišča za jutrišnjo poroko pernatega in zubate.

Ko sem vprašal varnostnika, komu je namenjeno to pakirišče, je dejal, da njenim bivšim. 

IMG_20250905_102739.jpg

• Haha 13

Napisano

Joj tok proti Golobu, a ti hejter si šel dejansko tja firbcat. Ne bi se čudil če boš kampiral tam.

• Všeč 2
  • Haha 3

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Joj tok proti Golobu, a ti hejter si šel dejansko tja firbcat. Ne bi se čudil če boš kampiral tam.

Dej model, umiri se malo. Dosadan si ko proliv.Dol mi visi za toplega in njegovo sponzorušo. 

Popravljeno od Alex
  • Haha 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Najprimernejša viskoznost 5w30. Kar se Shella tiče je prva izbira AF. Kaj pa pomenijo kratice npr. AG, ECT, AR-L...? Za Ravenol HCL sem slišal, da je kvalitetno olje ampak v Sloveniji težko dobavljivo.  Kakšne izkušnje imate z ostalimi proizvajalci Mobil, Motul... če jih imate, bi vas prosil za natančne podatke, ker imajo proizvajalci za isto viskoznost veliko variant.   Lp   
    • Tam kjer ima on dvigalko za avto, imam jaz "prazno". Sedaj ugotavljam, da nimam niti dvigalke za avto in ključa za odvijanje kolesnih vijakov. Vendar verjetno tega niti ne rabim, če imam komplet za popravilo pnevmatik.  Očitno imam jaz drugače, saj ni prostora za komplet prve pomoči. Verjetno je odvisno od letnika, ali države proizvodnje. Moj je bil izdelan v Mehiki. Prilagam boljšo sliko.  
    • Haha. Ta je dober ja. 🤣    
    • Poglej v knjigo.   Mazda 2 2010 je imela 0w20, 5w30 in 15w40.   Servis je točil 15w40, jaz sem šel na 5w30.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.