Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

To so trgovine, v katerih nakupujemo tudi mi. Dobro je imeti njihove kartice, pa uloviš kake dobre popuste. 

Familia sem imel in mi je propadla.

Par dopustov je nisem imel okoli.

So pa v Apuliji kar trgovke vse na svojo štemplale. Vin vin v obeh smereh.

Napisano (urejeno)

Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive.

image.jpeg

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 3 urami je etcho napisal:

Jaz sem danes nekako prišel z "amfibija style" do službe. Kasneje je reka Dragonja poplavila cesto Sečovlje -Dragonja in okoliške njive.

image.jpeg

Ampak kako vreme imamo zadnje čase na obali. Poplave za poplavami. Sploh ni več normalnega, sončnega vremena. 

Pa koliko strel je samo udarilo. 😳

Napisano

Zbrani poštenjaki bodo gradili;

WWW.24UR.COM

Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo...

• Haha 3
  • Začuden 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 38 minutami je Z M A J napisal:

Zbrani poštenjaki bodo gradili;

WWW.24UR.COM

Kako bo eden najbolj znanih slovenskih obtožencev Mihael Karner, ki ga ZDA, po več kot desetih letih od aretacije v Avstriji, še vedno iščejo...

Lahko kupimo njihove obveznice. 🤣🤣

• Haha 2
  • Ljubim 1

Napisano

Gromska strela oz. smola;

WWW.24UR.COM

Nihalka na Veliko planino je ustavljena. Preventivni pregled je namreč pokazal, da je udar strele poškodoval vlečno vrv, inšpektor pa je do...

• Začuden 1
  • Žalosten 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V Strunjanu so zaprli del parkirišča za jutrišnjo poroko pernatega in zubate.

Ko sem vprašal varnostnika, komu je namenjeno to pakirišče, je dejal, da njenim bivšim. 

IMG_20250905_102739.jpg

• Haha 12

Napisano

Joj tok proti Golobu, a ti hejter si šel dejansko tja firbcat. Ne bi se čudil če boš kampiral tam.

• Všeč 2
  • Haha 2

Podpis.png

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Joj tok proti Golobu, a ti hejter si šel dejansko tja firbcat. Ne bi se čudil če boš kampiral tam.

Dej model, umiri se malo. Dosadan si ko proliv.Dol mi visi za toplega in njegovo sponzorušo. 

Popravljeno od Alex
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Zmeden 1

Napisano (urejeno)
pred 27 minutami je Alex napisal:

Dej model, umiri se malo. Dosadan si ko proliv.Dol mi visi za toplega in njegovo sponzorušo. 

Ocitno ne, ker si samo v enem stavku spet oba žalil (3 pa v dveh stavkih)......maš človeku prijazen pristop. 

Po moje sem naslednji ...

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sploh pa se po samem pisanju vidi, da Alex Goloba strasno sovrazi.... sploh ker si vedno izmisljuje neke nove zaljive vzdevke... Verjetno nobenemu ni fajn, ce ga nekdo oznacuje z nekimi cudnimi zaljivkami... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Če bi biu jst Alex, bi šel zdaj zanalašč na poroko, da bi me ja vidli na kaki sliki. 

Potem bi pa reku, da sem šel samo Zuljana pozdravit.

• Haha 2
  • Ljubim 1
Napisano

Riž meče golobom

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.