jures Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Na naslednjih volitvah bo prislo spet in zgolj do vlade ker se bo ena stranka nastavila ritko in sla v koalicijo. Tako to gre, JJ nima večine. Pride Korl pa bo vlada. Eno in isto, eno in isto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 10 urami je jures napisal: Ok pejd pol na referendum pa glasuj za. Ti sploh ne beres kaj pisem, pisem o moznostih ki jih imas v franciji za predcasen oz postopen odhod v pokoj.... So pa sli na ceste francozi konje macron vpeljal reformo (ki bo dokoncna sele leta 2030) Ja tvoja ta zadnja je ok, to je nasa slovenska sebicnost. Jaz sem ok, torej ne rabim narediti nic. Tudi jaz bom ok po novi ali stari reformi, pa mi ni vseeno. Mah puzabte Če bi mi bilo vseeno se nebi oglasil ampak sem se, ker se pišejo dezinformacije- neresnične bedarije, ki škodijo vsem v prihodnosti! Jaz pa delam zato, ker mi je všeč delo z ljudmi in jim rad pomagam a klub temu planiram, da bom kmalo izpregel in naprej užival v preostanku življenja.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.