Situacijo reši, kot sem že napisal, menjava visokotoncev in montaža aktivnega suba na mesto rezervne gume. In mogoče dodatna zvočna izolacija vseh vrat. Jaz sem izoliral vsa vrata v 6-ki in je občutno bolje ( tudi manj hrupa je s cestišča.)
Trenutno so te levičarji na oblasti. Torej so trenutno odgovorni oni.
Če bi bilo pot desno vlado bi bili vsi možni kolesarji zunaj.
Zdej bi pa najraje vse pometli pod preprogo.
E jebiga ne bo šlo. Sranje je prišlo pregloboko.
in kaj bo po tvoje vojska tam? Če nisi seznanjem pri nas vojska nima pooblastil o čem se je že na veliko govorilo ob migrantski krizi. Pa ne me narobe razumet tud jaz bi na njih poslal četo z ostrim strelivom pa da jih vidimo , ampak žal tu bo morala policija odločneje nastopiti, ne samo z globami ampak bo treba nekoga z pendrekom čez hrbet.
In kaj se bo spremenilo, če kar vsi odstopijo? Nič… Itak je tako že precej dlje, kot je na vladi trenutna garnitura… Pa se tudi prej ni naredilo nič konkretnega…
Vsi samo tulijo, kdo mora odstopit…
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.