Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 31 minutami je g.Wankel napisal:

Ampak ja, dejmo met vsi orožje. Nikoli ne veš, kdo ti bo šel jutri na živce, pa ga lahko legalno pospraviš. Zakaj bi se ustavili pri ciganih? 😏

E vidiš...še celo tebe zna pamet srečat...in pol bomo zrušili levo vlado...sem že prej pisal-tega se bojijo,in za to nočejo,da bi državljani posedovali orožje.

Čeprav vidim,da si ti to stvar z posedovanjem orožja malce po svoje razlagaš.

Čez lužo je tako,da "tvoj dom je tvoja utrdba"-in kdor pride nepovabljen ga v silobranu lahko "počiš".

Malce so tudi razlike glede na državo,a v vsakem primeru moraš za orožje imeti vse dokumente...in tudi ni čisto tako enostavno kupiti orožje,kot to vidiš na TV...vsekakor te preverijo pri FBI

No pri nas pa razni pacienti brez dokumentov itd....o tem govorim-psihoti in ostali kriminalci bodo zmeraj imeli orožje....no,pa mi ti povej,kaj bi naredil proti temu?

Popravljeno od skritikrt
Napisano

Ne vem iskreno povedano, tudi nimam odgovora na tematiko s cigani.

Ker duša mi govori oko za oko, zob za zob. Pamet pa, da to ni nikoli pametno.

Žal mi je samo, ker je človeško življenje samo eno in lahko razpredamo vsi v nedogled - ampak g. Aco ne bo več ob svojem sinu, ženi, prijateljih...

Napisano
pred 47 minutami je skritikrt napisal:

Čez lužo je tako,da "tvoj dom je tvoja utrdba"-in kdor pride nepovabljen ga v silobranu lahko "počiš".

Upam, da veš kaj je prekoračen silobran. Da ne bo pol na koncu "nisem vedla".

Fantje, ni se za hecat, da se bomo tko mal strelal naokoli pa pobijal pol boš pa na sodišču razlagal o silobranu. Tud policaj ima problem, če koge poči pa da ni bil sam dejasnko ogrožen. Ni tko enostavno, kot nekateri tu razlagate. 

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Verjemi, če bi enga Ljubljančana cigani pretepli do smrti bi bilo zelo zelo drugače. 

Nam se pa smejejo v glavo. Banda hudičeva, da jih ni sram.

To je tako kot medvedi in inštitut 8 marec

na Metelkovi medvedov pač ni.......

Napisano
pred 52 minutami je skritikrt napisal:

in pol bomo zrušili levo vlado

in bo prišla desna, pa misliš, da se bo kaj spremenilo? Samo jajova je bla trikrat pa ni blo razlike, le da je vsakič bolj udrihala po lastnih državljanih. Ja enkrat nam je klical trojko, da bi nas zjebala tako kot jr trojka Grke in da je mogla neka šivilja zadevo reševat. Hudiča celo ratalo ji je. Zadnjič pa ne bom razlagal kaj vse so se šli... čisti teror nad državljani in to mimo ustave z nekimi odloki brez pravnega pokritja. Pa očitno nekaterim še ni dovolj in bi probali še četrtič z istimi liki. Kako že pravi tista definicija idiota... delajo isto zadevo v upanju da enkrat bo pa ratalo.

Jabat ga na levi sredini vsaj poskušamo nekaj naredit in neuspešnost "nagradimo" s politično upokojitvijo takih nesposobnežev, na desni pa svoje nesposobneže nagrajujete znova in znova in ne razumem, da jih enkrat končno ne pospremite v zgodovino in poskušate z svežim desnim kadrom, ki recimo vsaj ne nosi nahrbtnik komunizma. 

33112_1.png

Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Zakaj bi zbrisal...a je kaj nezakonitega,če napišem,kaj se lahko zgodi,če pristojni organi ne bodo ukrepali?

Če ne bodo,se zna zgoditi,ker folk ima poln kufer tega...

Prjatu, razlaganje, da je linč pravica je zelo huda izjava, ki ni resnična ter daje ljudem lažno misel, da če ne gre po njihovo je treba z nasiljem rešit ter linčat vse s katerimi se ne strinjaš.

Še enkrata, sej se razumemo, da tole s cigani je šlo preko meje in da je bla kaplaj čez rob, ampak vseeno je edina rešitev pritisk na oblast, ker le oblast lahko uredi zadevo. Ima namreč vse vzvode in tukaj izgovorov ni ne pri levih ne pri desnih zakaj niso uredili zadeve že prej. Če mislimo, da oblast ne naredi dovolj oziroma celo nič so pa dovoljeni protesti, da se vladi in parlamentarcem pove, da ne delajo več za narod. 

Sigurno podprem vse, ki boste začeli s protestnimi shodi, upam, da v organizacije desnice. Da ne bodo samo tiste cirkuške farse z Ruparjem in upokojenci gledal al pa traktorske revolucije s traktorji vrednimi 150.000€, navadnim državljanom pa razlagat kako ubogi so kmetje, ker jim država da premalo subvencij.

33112_1.png

Napisano
pred 12 minutami je NevLado napisal:

In kaj so ti dodatki?

Nebi glih javno o tem, ker poznam zadevo in preveč vem... 

Zna biti občutljivo za nekatere. 

Treba je vedeti, da je denar še vedno vladar.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 12 minutami je FuManchu napisal:

Nebi glih javno o tem, ker poznam zadevo in preveč vem... 

Zna biti občutljivo za nekatere. 

Treba je vedeti, da je denar še vedno vladar.

jst neki vem, ampak ti nesmem povedat, je pa ziher res?

Napisano
pred 4 urami je skritikrt napisal:

Zakaj bi zbrisal...a je kaj nezakonitega,če napišem,kaj se lahko zgodi,če pristojni organi ne bodo ukrepali?

Če ne bodo,se zna zgoditi,ker folk ima poln kufer tega...

Ja-ko imaš prav,pa imaš prav.

Kdo lahko ustavi kriminalca z orožjem? Prosim odgovori mi!

Boš rekel policija?

20minut sem čakal z nožem v roki,ko sem ujel vlomilca-morilca svoje lastne mame...,pa ni prišla policija ampak kriminalistka z repetirano pištolo....20 minut...ne znaš si predstavljati,kako dolgih zna biti 20 minut!!!

Ja-pravico do orožja doma bi morali imeti!...pa bi bilo veliko manj vlomov.

Samo levaki tega ne bodo nikoli pustili,ker se bojijo oboroženega naroda.

Sem že na začetku napisal,da je treba ukrepati...in sam si lepo napisal kako.

No evo...dajmo se klat

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po vsem prebranem mogoce ne bi bilo slabo met en gun pri roki, ampak ne zarad ciganov, teh se ne bojim, ampak zaradi naroda, ki kar hrepeni, in samo čaka take dogodke, da bo zadevo jemal v svoje roke, da bo izvajal zakone, v prepricanju da jih njihov idol in vodja vodi na poti do osvoboditve.

Tako nekako že videno s hitlerjem in Arijci.

Že ta forum je poln takih ljudi...same žaljivke, poniževanja drugih narodov, ras....vsega, superiornost nad vsemi drugimi...

To je definicija ekstremnega desničarstva in ne piše se tej državi dobro....

Je bila tu politika vedno vbospredju, samo tole je pa višek. Po moje spet mal čas za odmor, ker bo zdaj tega političnega onaniranja tukaj vedno več, kaj šele da JJ ne zmaga, pol bo šele štala, pol....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Po vsem prebranem mogoce ne bi bilo slabo met en gun pri roki, ampak ne zarad ciganov, teh se ne bojim, ampak zaradi naroda, ki kar hrepeni, in samo čaka take dogodke, da bo zadevo jemal v svoje roke, da bo izvajal zakone, v prepricanju da jih njihov idol in vodja vodi na poti do osvoboditve. Tako nekako že videno s hitlerjem in Arijci.   Že ta forum je poln takih ljudi...same žaljivke, poniževanja drugih narodov, ras....vsega, superiornost nad vsemi drugimi...   To je definicija ekstremnega desničarstva in ne piše se tej državi dobro....   Je bila tu politika vedno vbospredju, samo tole je pa višek. Po moje spet mal čas za odmor, ker bo zdaj tega političnega onaniranja tukaj vedno več, kaj šele da JJ ne zmaga, pol bo šele štala, pol....
    • No evo...dajmo se klat
    • Zdravo, Evo en majhen update glede zgornje težave. Avto sem dal na servis pri Pelkotu, naredil je redni servis in hkrati preveril tudi omenjeno težavo. Povedal je, da je odmična v redu in da je zamenjal podložke. Avto sem do zdaj preizkusil le enkrat, tako da ni nujno, da je vse v redu. Predvidevam, da je še kakšna druga težava, sej se mi zdi nenavadno, da je maksimalna hitrost 175 km/h, tam se je ustavil pri testiranju. Lp.
    • v katerem kriteriju?   bivanje/stanovanja? hrana? prevozi? zdravstvo? zavarovanje?
    • jst neki vem, ampak ti nesmem povedat, je pa ziher res?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.