Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Pa ne mi rečt, da ima Branko Grims tudi njihov profil čez?

Screenshot_20260125-193235.png

Screenshot_20260125-193258.png

Popravljeno od g.Wankel

Napisano

To ne verjamem, ker če bi ga Branko imel čez bi bil namesto pingvina črni panter. 

33112_1.png

Napisano

Fkrali danes medaljo; skakalcem oz. letalcem :(

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 urami je Z M A J napisal:

Fkrali danes medaljo; skakalcem oz. letalcem :(

Par tekem nazaj, so enemu skakalcu (pozabil kateremu) omogočili ponovni skok, ker je nekdo pod vzletiščem pihal s puhalnikom, tu pa niso mogli dovoliti skoka?

No, hvala bogu so bili Japonci pred Avstrijci.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Počasi se bližajo volitve in me jezi, da gre v tej naši državi malo narobe. Zdravniki stavkajo že nekaj let in se še vedno ni nič rešilo. V bistvu imam občutek, da se vlada s tem sploh ne ukvarja. A pri vsem skupaj bi pa jaz bil navdušen - in bi zagotovo vsaj še dvakrat volil Goloba - če bi takrat namesto zdravnikov začel stavkati FURS in bi se ta vlada do take stavke tako obnašala, kot se do zdravniške. Pa bi brez skrbi tankali "cviček", kupovali brez računa (se pravi brez DDV), ... ... ... A ne bi bilo to super?
    • Nimam sreče, nimam sreče...   Vsakič, ko rečem, da bom nehal pit, se odpreta dva nova bifeja...
    • Par tekem nazaj, so enemu skakalcu (pozabil kateremu) omogočili ponovni skok, ker je nekdo pod vzletiščem pihal s puhalnikom, tu pa niso mogli dovoliti skoka?   No, hvala bogu so bili Japonci pred Avstrijci.
    • Ne vem fantje...tako mi je on rekel...sem že omenil,da je na bojni nogi z resnico. Je pa res,da v garaži nima več polnilnika od VWja ampak eno drugo...ne vem,kaj je gor pisalo🤔,ker me sploh ne zanima. Je pa baje enako z kontrolo vstopnih faz,da vleče le toliko,da ne meče glavnih pancerk ven.
    • Smo čisto frišno Tanzanijsko Arabiko degustiral.....🤗👌  VID_20260125_153644.mp4
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.