Počasi se bližajo volitve in me jezi, da gre v tej naši državi malo narobe. Zdravniki stavkajo že nekaj let in se še vedno ni nič rešilo. V bistvu imam občutek, da se vlada s tem sploh ne ukvarja. A pri vsem skupaj bi pa jaz bil navdušen - in bi zagotovo vsaj še dvakrat volil Goloba - če bi takrat namesto zdravnikov začel stavkati FURS in bi se ta vlada do take stavke tako obnašala, kot se do zdravniške. Pa bi brez skrbi tankali "cviček", kupovali brez računa (se pravi brez DDV), ... ... ... A ne bi bilo to super?
Par tekem nazaj, so enemu skakalcu (pozabil kateremu) omogočili ponovni skok, ker je nekdo pod vzletiščem pihal s puhalnikom, tu pa niso mogli dovoliti skoka?
No, hvala bogu so bili Japonci pred Avstrijci.
Ne vem fantje...tako mi je on rekel...sem že omenil,da je na bojni nogi z resnico.
Je pa res,da v garaži nima več polnilnika od VWja ampak eno drugo...ne vem,kaj je gor pisalo🤔,ker me sploh ne zanima. Je pa baje enako z kontrolo vstopnih faz,da vleče le toliko,da ne meče glavnih pancerk ven.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.