Aktualni dogodki!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Parametri motorja vrhunski? Pa saj to že vemo. Saj je vendar Mazda. Še moj BTjc z mešanico je šel brez težav skozi tehničnega...
-
Opravil tehnični na Mazdi 6 z odliko. Pravijo, da že dolgo niso videli tako ohranjenega avta in barve na 10 let staremu avtu. Zanimivo ,tudi vsi parametri so vrhunski. Samo gasa naprej.
-
Tudi za Forda sem presenečen, kako visoko je, na 18. mestu!
-
Zanimivo,da je Audi tako visoko. Očitno so precej izboljšali kvaliteto.
-
Ampak so pa razvajeni. Mislim, balistične jedrske podmornice so, v primerjavi z letalonosilko, majhne in utesnjene. Pa te podmornice redno ostanejo pod vodo po 90 dni in podmorničarji sploh ne vidijo sončne svetlobe. Pa nihče ne joče, da bo naredil samomor. Odprave na vesoljskih postajah trajajo po 180 dni, kakšne tudi več. Valerij Poljakov, recimo, je bil na vesoljski postaji Mir neprekinjeno 437 dni, Sergej Avdejev pa 379 dni, Frank Rubio je bil na ISS neprekinjeno 371 dni, Mark Vande Hei pa 355 dni. Kako je življenje tam utesnjeno, si je zelo težko predstavljati. Mogoče se da malo naslutiti ob obisku muzeja v Toulousu, kjer imajo kopijo vesoljske postaje Mir. Na vesoljskih postajah imajo približno enako prostora kot na podmornicah in enako so zaprti noter kot na podmornicah. In urnik je precej natrpan, oni ne gredo v vesolje malo pohajkovat. Pa nikomur ne pride na misel, da bi naredil samomor. Ti 'revčki' imajo pa na razpolago 6 hektarjev površine. Kadar hočejo, lahko pridejo ven na sveži morski zrak in sonce. Pa so utesnjeni in osamljeni. Pi^¨# jim materina, vojaki so, ne pa turisti! Če jim kaj ni prav, čof v vodo in naj se znajdejo! Se oni zavedajo, kaj so prestali vojaki na Soški fronti? Pa tam niso bili profesionalni vojaki, ampak nabrani kmečki fantje. Ki ravno tako niso imeli stika z mamicam in ženam. Teli pa ubogi mamini sinkoti, 290 dni niso mamic videli. Ma, da sem jim jaz kapitan, bi videli hudiča...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.