Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

pohvalit se moram,da so mi ?e n-ti? poisku?ali ukrasti kratko antenco .

hvalim se zato,ker so jo lepo pustili na strehi in je niso ukradli,to pa zato,

ker so mi enkrat prej zlomili nosilec kjer je pri?raufana in sem jo enostavno zalepi lz lepilom gor. :P

...in so imeli verjetno dolge nosove... :vesel:

Napisano

Jz sm bil tut cel vikend v Portoro?u, pa dans direkt na delo pri?el!

Alex - kaj si jim pol po neuspelem poskusu meril nosove, al bolj od oka ocenil? Hehe

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ko se ?e hvalimo, naj navedem, da je ta moj prijatelj iz SK prej ime najmanj?i Daewoo Tico. To malo ?udo s 3-cilindri?nim motorjem je v njegovih rokah prevozilo 250.000 km, potem ga je prodal svojemu mehaniku, ki ga je namenil svoji ?eni. ?e zmeraj se vozi in se tudi ta pribli?uje 300.000 km.

Vpra?anje je, kako bi se ta mal?ek obna?al brez Bonda??? :ne vem: :ne vem:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Aja Sirius... a je treba Bonda potem dodat pri vsaki menjavi olja al je tko kot recimo pri QMI-ju, k se ga da na vsake 80.000km, ?e se ne motim... :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Aja Sirius... a je treba Bonda potem dodat pri vsaki menjavi olja al je tko kot recimo pri QMI-ju, k se ga da na vsake 80.000km, ?e se ne motim... :ne vem:

Bond je stalno na misiji. Najprej se doda 5%, nato pri nadaljnjih menjavah po 2,5%. To omogo?a stalno za??ito, ki pri enkratni uporabi, ali pri velikih intervalih dodajanja, ni mo?na.

Pri tem je kot pri kozmetiki bolje delovati preventivno od samih za?etkov, kot pa pozneje, ko so celulit in gube ?e po?teno v akciji.

Ko pa si ?e omenil "konkurenco", je odnos med Bondom in njo, kot odnos otroka in dedka na lestvici ?asa. :dudek::aaaaa:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Se pohvalim, da smo imeli izredno dober nedeljski izlet:

?li smo v Milano na koncert Faith No More (festival Rock In Idro; igrali so ?e Limp Bizkit, Lacuna Coil itd.). Hud koncert k svina. Bi mi bilo izredno ?al, ?e bi zamudil to prilo?nost.

:danzoman::bravo::ouje::rispekt::punk:

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Se pohvalim, da smo imeli izredno dober nedeljski izlet:

?li smo v Milano na koncert Faith No More (festival Rock In Idro; igrali so ?e Limp Bizkit, Lacuna Coil itd.). Hud koncert k svina. Bi mi bilo izredno ?al, ?e bi zamudil to prilo?nost.

:danzoman::bravo::ouje::rispekt::punk:

Jaz sem jih gledal ?e parkrat.Prva liga v ?ivo. :bravo::punk:

Napisano

Jaz sem jih gledal ?e parkrat.Prva liga v ?ivo. :bravo::punk:

Ja, samo letos imajo Reunion tour. Niso koncertirali 10 let. Druga?e pa sem jih jaz tudi ?e gledal leta 1992 (koncet GNR, Faith No More in Soundgarden - Budimpe?ta) in nazadnje ko so bili v Ljubljani.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

da se pohvalim.. pa? zadnja dva testa sm na gim. zajebal in mi je rekla ?e zdej pi?em ena da mam popravnega.. pa da dvomi da bo glede na moj odnos pri matki kaj ve? ko ena.. jz pa pisal 89% :D 1% do petke :bravo::harhar:

If in doubt, flat out... 

Napisano

A bo pol ati mazdo kupu?

:dudek:

ne :(<_< si jo bom konc po?itnc ko bom zaslu?o kr sam mogo <_<:P

If in doubt, flat out... 

Napisano

Dans mam izredn dopust - grem dele n krvodajalsko! :P

Napisano

Mava parkirano belo 323F, prodano by Dando! :danzoman::bravo:

Lepa k zmaj, bela k sneg! :ouje::ljubezen:

Napisano

se moram pohvalit,da mi je uspelo nemogo?e.

zadnja vrata je sin isto?asno mo?no odprl in jaz sem jih isto?asno mo?no zaprl. :bravo:

post-399-1245478004_thumb.jpgpost-399-1245478048_thumb.jpg

No in ker imam nekaj umetni?ke in kleparske ?ilice v sebi sem to kolikor toliko "zrihtal" :rolleyes:

post-399-1245478196_thumb.jpgpost-399-1245478228_thumb.jpgpost-399-1245478243_thumb.jpg

?e nimate kaj po?eti v popldanskih uricah lahko ponovite to mojo vajo. :P

Napisano

???????? kako pa je to posible ?zmeden?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

???????? kako pa je to posible ?zmeden?

Buoo. :ne vem:

Tudi sam sem ugotavljal,pa mi ni uspelo razvozlat tega.

Napisano

kako se lahka vrata tok zakrivijo ko jih odpre? oz.zaloputne? jaooo-drga? pa si kar lepo naravnal vrata nazaj :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

?e nimate kaj po?eti v popldanskih uricah lahko ponovite to mojo vajo. tongue.gif

Hehe, Alex, a pri tem delajo kak?ne mi?ice, da se ne matra? zastojn? :P

Napisano

No in danes se moram pohvalit,da sem popravil TV, katero je neuspe?no hotel popravit "majstor".

Po "popravilu" se mi je po treh-?tirih dnevih zopet pojavila ista napaka-zaslon je bil ?rn- brez slike.

Pomagala je dobra stara metoda-?amar sa strane in je spet delala.

No,danes mi je to ?amaranje dopiz..o in sem se lotil popravila...in to pri vklopljeni elektriki in da je Tv delala. :aaaaa:

...kaj kmalu sem ugotovil,da je nekaj z enim konektorjem narobe-malo kontakt spreja,kombinirke in spet dela kot nova- LCD seveda,?eprav moja to ni . :zvizga:

?e ho?e? nardit res kaj v redu in za pet-naredi to sam-;

?e ?akal, da pride mojster zadet, bo? pla?eval spet in spet. ;)

Matr,kar poeti?na ?ilca mi je sko?ila ven. :blink:

Napisano

pa ti si cel genijalc ej mam eno TV za popravit stara je pribli?no 40 let no pa ubistvu ne vem ?e je TV dalinc ne dela :D

attachmentzbg1.gif

Napisano

Klop?i?, ?e zbira? tak?ne, sam re?, ti loh eno prpelm ene pol mlaj?o, pa jo tut neki "ba?e"! :D

Se pa pohvalm, da sm v sodelovanju s tremi kolegi uspel popla?at kolegu Celi?arju minus na banki, da bo zdej dubu kredo, oujea! Solidarnost se je res izkazala! :)

Napisano

Jutr koristim zadnji dan dopusta iz sezone 08 - matr doug je zdr?al lanski dopust! :danzoman::P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Delal hišo iz nule.  Je odvisno, s čim in kako delaš. Sam sem na primer zidal s porotherm 38, ne pa z modularcem in 30 zid. Pa je pol ceneje z modulom. Zid ostane za vedno, vse ostalo adaptiras. Če sam delaš, je ugodno. Drugače so roke dražje od materiala... Roman bi lahko napisal... 
    • povej več, a si že imel tak projekt pa te je zdaj sesulo in ti je zdaj žal? se mi zdi, da nekaj veš 
    • Ja, jurja na kvadrat bo kar pravilna ocena po moje. Kot so drugi že rekli tule. Jaz sem tudi šel dograjevati hišo iz leta 85 in je zdaj dvostanovanjski objekt na lokaciji, ki jo danes ne dobiš kar tako samoumevno - bližina Celja, avtocesta 5 min stran, vse stvari na dosegu roke, otroci lahko (že) sami hodijo po dejavnostih. Ne govorim o neki Ljubljani, pa vseeno, saj vemo kako je z bajtami in cenami danes. Več faktorjev špila tu.   Zgodba je tudi drugačna kot včasih. Danes je glavno da se zapufajo ljudje in da je čez eno leto fertik. Včasih se je pa lepo 10 let delalo in se je počasi naredilo. Malo smo to tudi pozabili. Res je pa, da danes pri vsej izbiri in dopaminskih šusih od drugje je težko glavo v stvar spraviti.   Sam sem si dal kar zalogaj. Začetni objekt velikost cca. 300 m2 neto sem dozidal in ga spremenil v dvojček 220 m2 + 170 m2 skoraj brez kreditov in z veliko lastnega dela in predvsem načrtovanja s tem, da sem v objektu skozi živel. Se pa lahko v prihodnosti lastništva urejajo posebej če je treba.   O mojem porabljenem času za ta projekt zadnjih 10 let pa raje ne bi govoril. Poleti 2022 in potem še celo 2023 sem bil čisto sesut, pa še iz projektov v firmi se nisem videl. Sem pa tehnik po duši in imam OCD s prefekcionizom, tako da vemo kako potem to gre. 🤪
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.