Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom Citiraj
Boss Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom To vedno pomaga - peverjeno non stop Citiraj
BOJČ Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom Ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Zihr k?no Plejste?jn konzolo pod kovtrom greje, pa se to smatra za akcijo! Mi pa dans prej kon?amo, ker je u pondelk dr?avn praznk! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Zihr k?no Plejste?jn konzolo pod kovtrom greje, pa se to smatra za akcijo! Mi pa dans prej kon?amo, ker je u pondelk dr?avn praznk! Jest prisegam na starega dobrega ceglastega GameBoy-a Druga?e pa ja, akcija je bila in trajala 5 dni, pre?vicane 4 piđame... Je blo kar solidno Ampak sem vesela, da je mimo. Citiraj
BOJČ Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Jest prisegam na starega dobrega ceglastega GameBoy-a Js pa na blondinko Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
David Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Ha... spet same packarije berem.... bemti ribe! Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 madafakaaaaaaaaaaaaaz... diploma je ?la v lektoriranje Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 madafakaaaaaaaaaaaaaz... diploma je ?la v lektoriranje Ohoho cafre...svaka ?ast.. pa ti je le uspelo... :aaaaa: Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Ohoho cafre...svaka ?ast.. pa ti je le uspelo... :aaaaa: muke Isusove.... aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pravi fuk, ?e ?lovek pri 30tih ?e ?tudira... :D Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 zmontiral plazma ?tevce... hvala Yavar, da si se spomnil name ! http://www.mazda-si.net/index.php?act=user...p=77.111.37.150 Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 pa ?e najgob?nej?i sem danes... pa ?eprav se skoraj sam s sabo pogovarjam... Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 hahaha ma kje so cajti ko sva s Komarjem klofala 100plus postov na dan... Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Moja gara?a bodo?a Mazda ?raufalnica ja v to gre ves denar pa v tisto kar je nad gara?o, da bomo meli streho nad glavo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 zmontiral plazma ?tevce... hvala Yavar, da si se spomnil name ! http://www.mazda-si.net/index.php?act=user...p=77.111.37.150 Ni panike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 lepa mazdaman - ker konec pa je to? ?tajerska - Haloze okoli podlehnika ( menjni prehod Gru?kovje je blizu) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alex Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Jaz se pa moram pohvalit,da me bolijo noge od smu?anja,da niti hodit ne morem skoraj. Kaj pa pretiravam in se ni? ne ustavim v ko?i. Citiraj
enej_46 Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 dobil sklopko za mazzdo!! ))) samo ?e jermene pa vodno pumpo in gasss!! streha pa ko bo ?a$ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Eh brezveze streha (polet mora bit itak skoz odprta), za za?etek jo tok u?timaj, da ti ne pu??a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Streho stran, to je samo odve?na te?a Citiraj
enej_46 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Eh brezveze streha (polet mora bit itak skoz odprta), za za?etek jo tok u?timaj, da ti ne pu??a! ne sej ne pu??a, razen ob kakem nalivu ful mo?nem, par kapljic... grda je za videt :Sstreha pa more bit nemorem pu??at po portoro?u odprt avto zaradi dveh razlogov:1. ko se vsede? not vse pe?e ko prasica2. preve? idiotov je na tem svetu in niti alarm ne pomaga, ?e ti kdo kako pizdarijo na sede?e vr?e :S Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Streho u slabem stanju sem sam re?eval tko da je bla odprta, je pa res da kar konkretno rizkira?, da ti kdo ?ik fukne na zic, kar ga ni? ne stane, tebe pa kar precej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
enej_46 Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 Streho u slabem stanju sem sam re?eval tko da je bla odprta, je pa res da kar konkretno rizkira?, da ti kdo ?ik fukne na zic, kar ga ni? ne stane, tebe pa kar precej! ja sej to, sem videl lani je bil en avto pred mojo parkiran en bmw 320 cabrio odprt, moja je bla zaprta, na tleh pa je mel sladoled... sej je samo za o?istit samo pizda kaj je s folkom narobe? ?e bi pa kdo ?ik vrgu pa je pizdarija sej neve? lahko se avto uććge in ode :S Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 10. februar, 2010 Prijavi Napisano 10. februar, 2010 ja sede?i se lohk kr hitr vnamejo, al pa armaturka! Moram se pohvalt (da za?uda mi enkat na sredo delo laufa - k zmaj) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.