Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

vem da me bote lin?al pa dober... ta tedn mam v uporabi cliota... jap... francoza... kolega v franciji pa mam avto... zdej pa bomo vidl... za na ?iht idealno ker dela na ob?ini in ma kartico free parking v modrih conah... ni? pla?at :D

Za nabiranje izku?en je vsak avto ok ;) Ko pa doraste? pa gasss na mazdo :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Za nabiranje izku?en je vsak avto ok ;) Ko pa doraste? pa gasss na mazdo :harhar:

kolpko ?e ti povem kolk km ?e mam jz v enem letu kar mam izpit :rozico: samo velike razdalje ti povem... kitzbuhel, toscana (pisa, firenze, san gimignano,...), murter, plitvi?ka jezera, jadranska magistrala od murterja do krka, parkart pa pol koper, pa v ptujske toplice nekajkrat, pa v banovce dostikrat,... uf se kr nabere... ve?ina pa sam avtodom... avto je bolj ko ne omejen celje in okolica... zunaj ne i??em kaj prav dosti... :glare:

je pa po dosedanjih izku?njah clio kr vredi... klima, servo, mp3, elektro stekla,... itd... udoben dokaj, posko?en ne kaj dosti sam ve? od 1.2 16v ne morem pri?akovat :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Vceraj bil v Lescah na dogodku "Cupra dan" ... Nekaj utrinkov pa tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...57624468912080/

Jures, ti imas takega Seata?

Objavljena slika

Vozil sem se z Jerebom v Cupri (stock), sam pa sem vozil Leona... Sicer premalo za kaksno konkretno izkusnjo... en "krog" po pisti v Lescah, nekaj slaloma in losov test ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Videli pa smo tudi airshow s Petrom Podlunskom

Objavljena slika

Objavljena slika

in skok formacije padalcev iz helikopterja ...

Objavljena slika

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Zelo zadovoljn z razpletom F1! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

evo danes lep ?as prevozil cliota... moti me samo eno... podhranjenost... teh 55kW je malo premalo in 1149ccm... mor? eno dol pa gas da gre mim avta... ko v mazdi sam pohodi?... je pa res da ne morem 2.0 turbodizla primerjat z 1.2 bencinerjem... samo pogre?am kick v nizkih obratih ki ga pri bencincu ne dobim lep ?as ?ez obrate... ostalo pa solidno... sede?i v ovinkih vredu edin sony-jev radijo je do kurca... gre? ?ez lukne pa CD prekinja... grrr... tko da all in all super mestni avto sam za kam vn pa mazda all the way!!

EDIT: vem da me bo syomon skurcal... popravljam se pa ?e bi imel 182 verzijo bi pa z veseljem ga ?e kam drugam peljal :bravo:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zamenjal telefon!!

Zdaj si lastim Omnio HD (ni nevem kaj -je bil pa pocen) :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

EDIT: vem da me bo syomon skurcal...

Ne bom ker me ostali mlin?ki ne ganejo kaj dosti. :P ?e bo kdaj prilika se bova zmenila, da spozna? ?e kako izgleda Renault Sport oddelek pri Renoju.

PS: A si v sredo doma? Oziroma nasploh ta teden. Se bom peljal mimo va?ih koncev. :P

Napisano

Ne bom ker me ostali mlin?ki ne ganejo kaj dosti. :P ?e bo kdaj prilika se bova zmenila, da spozna? ?e kako izgleda Renault Sport oddelek pri Renoju.

PS: A si v sredo doma? Oziroma nasploh ta teden. Se bom peljal mimo va?ih koncev. :P

celi teden sem v celju... delam od 9.00 pa do 12.00 pa od 14.00 pa do 17.00 ;) vmes dve ure fraj pa pol fraj po 17.00 ;) lahk gremo na kak kofe... renault owners club :D:harhar:

If in doubt, flat out... 

Napisano

koncno sem koncal projekt z imenon ALB TV v makedoniji (mogoce bo zanimivo za icemana)

1 mesec dela v pisarni (projektiranje in dobava opreme) + 1 mesec dela na terenu (instalacije opreme)... :bravo:

before:

post-49-1278885648_thumb.jpg

post-49-1278885702_thumb.jpg

after:

post-49-1278886358_thumb.jpg

post-49-1278886472_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

nice

pa ne da si bil za vse sam :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Pohvalil bom Boj?a, ki je organiziral odli?en mini piknik. Najedli, napili in nagovorili smo se, otroc so se z vodnimi pi?tolami postrelili med sabo, pri tem smo nastradali tud ostali vklju?no z ajvarjevo lepo enakomerno razporejeno umazanijo na njegovi ?estki tako, da je moral vzeti krpo v roko, kar ne vidi? vsak dan. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Lu?tno je bilo, jaz pa se moram pohvalit, da ima sedaj tudi CX-ka nalepljeno "zoom-zoom" in novi pozicijski beli ?arnici :D:danzoman:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

U?eri sm sliku odraslega pajka (suho ju?no) z ene 30-imi mladi?ki, ?ist mejhnimi, na mre?i, kej tacga ?e nism nkol vidu, pa sm pofotku, bom kmav prlepu na forum! :danzoman::P

EDIT: Mah - vidljivost je bl za 1 ... (mo?ki spolni organ)! :blush:

post-185-1279040587_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

U?eri sm sliku odraslega pajka (suho ju?no) z ene 30-imi mladi?ki, ?ist mejhnimi, na mre?i, kej tacga ?e nism nkol vidu, pa sm pofotku, bom kmav prlepu na forum! :danzoman::P

EDIT: Mah - vidljivost je bl za 1 ... (mo?ki spolni organ)! :blush:

hehe suha ju?ina :bravo:

DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.

Napisano

Matura kon?ana!! :rulam::rulam: Faks imam zagarantiran zato sem ?el kar na ?isti minimum... In sem mel angle??ino 4 pa biologijo 3 ostalo pa lepo 2... Ja vem 2 ni lepo sam ve? pa tut ne rabim ;) Jutri pa slovesna podelitev spri?eval :bravo: Pol pa :cheers::cheers: all night long!!!

Symon ima da dans pride? v Celje!! :cheers::pepsi::vino:

If in doubt, flat out... 

Napisano

Toyota porihtana in gre konec tedna na umetno dihanje LPG

Toyota servis Lov?e se je izkazal :bravo:

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

slab mesec tajske... vsekakor eno izmed zanimivejsih dozivetij. priporocam :P

cez 6 dni pa naprej, tokrat z vsemi kovcki - destinacija London!

Napisano

Poklical me je presre?en lastnik Volva 850 TDI. Imel je te?ave z regljanjem dro?nikov pri hladnem motorju.

V?eraj je dodal pri menjavi olja ?e Old speciala. Prvi, da ni ve? ne duha ne sluha o regljanju, niti po celono?nem mirovanju motorja. Kar ne more verjeti, da je Old tako dober.:bravo:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

slab mesec tajske... vsekakor eno izmed zanimivejsih dozivetij. priporocam :P

cez 6 dni pa naprej, tokrat z vsemi kovcki - destinacija London!

pol ti nima? slu?be ?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.