Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Med malico sva s sodelavcem govorila, da bo mel en Bla? fantov??ino pa je tafirb?na sodelavka, ki je vlekla na u?esa prec nasedla in naju zasli?evala. :hudicek: Saj nisva rekla, da na? Bla?, bo pa zanimivo, ko ga bo kaj povpra?ala. On je pa tudi ?e psihi?no pripravljen na to foro. :harhar:

Napisano

Evo, sem zrihtal pralni stroj... kontrolno plato sem zamenjal in ker sem bil glih pri volji sem ga ?e mal natunal :hudicek:

Tako namesto deklariranih 1200 obratov centrifuga jih zdaj rukne od 1400-1500 (sicer tega ne rabim ampak vseeno) :jupiii: So pa humoristi tile pri Gorenju, kjer prakti?no prodajajo isti pralni stroj in ga pri slab?ih modelih samo malo "pohabijo" in je zato cenej?i notri so pa prakti?no isti elementi.

33112_1.png

Napisano

Sam bi se pa dobro sli?alo ime firme nekaj v stilu tiste humoristi?ne serije iz devedesetih.

More Power d.o.o.

Tuning bele tehnike in ostalih hi?nih aparatov

Vam zmanjkuje ?asa, pralni stroj ne opravi dela dovolj hitro, su?ilec slabo su?i, mikrovalovka ne greje dovolj, krompir v pe?ici rabi celo stoletje, da se spe?e. Dovolj! potrebujete le klic na 555 MorePower in va?ih te?av bo v trenutku konec. ?e pokli?ete v naslednje pol ure vam stunamo ?e vibrator (za ve?je in dalj?e orgazme) in tehtnico

33112_1.png

Napisano

Uradniki nasprotujejo angle?kim imenom firm, tko da raje malo posloveni :)

Ve?ja mo? d.o.o.

Kdor je ja?i ta bolj tla?i d.o.o.

33112_1.png

Napisano

2 dni u?ivu k zmaj! :danzoman:

@Boss - O?E?I d.o.o. :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Z na?imdvema pa ?e dvema prjatloma naredil en res lep izletek. Korita mostnice pa potem naprej v dolino Voje :danzoman: je blo res lu?tn!

Napisano

danes je moj frend postal mazdas...

wildcat ga je srecala :D

mogoce se bo predstavil s svojo rx8 vred B)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kul - vsaj ena RX8 po dolgem cajtu! :danzoman:

Dans sem oprav ?rnga zmaja, posledi?no - sveti se k (zamorski) zmaj! :rozico::ljubezen:

Napisano

V?eri speku "slavne" Marin?kove ćevape....res dobri, dobri, res isto kot Napolijevi (baje jih za njih dela), je bilo pa v njegovi mesnici ob 9.00 zjutraj ene 10ljudi v vrsti, drugi mesar komaj sprot dela in pakira ?evape. Ma pa tud dobre kriminatle, tiste peko?e kobasice in mariniranga pi??anca, kajmak in lepinje tud ok tko da..?e ?e kdo ni probu go for it. Se spla?a. Na pikniku so bli vsi zelooo zadovoljni.

Napisano

Z Deeyan-om sva dans na?la en orng piknik plac v njegovi neposredni bli?ini! :bravo:

Napisano

Po dooooolgem cajtu bil spet na mopedu!

Pa ki sm bil glih na Va?ah, sm ?ou naprej ?ez Morav?e, Menge?, Brnik pa na Jezersk.

Gor pa gu?va k pr norcih - so mel "ov?arski bal".

Par slikc s telefonom:

post-563-1313330831_thumb.jpg post-563-1313330846_thumb.jpg

post-563-1313330877_thumb.jpg post-563-1313330889_thumb.jpg

Aja, pa Vesele ?tajerke so ble tam :D

post-563-1313330915_thumb.jpg

Napisano

S Peri?nikom greva zdele mal proslavit moj RD (se od takrat ?e nisva ni? vidla). Greva na kraj?i izlet z njegovo makino, itak! :jupiii::bravo:

Napisano

V?eri speku "slavne" Marin?kove ćevape....res dobri, dobri, res isto kot Napolijevi (baje jih za njih dela), je bilo pa v njegovi mesnici ob 9.00 zjutraj ene 10ljudi v vrsti, drugi mesar komaj sprot dela in pakira ?evape. Ma pa tud dobre kriminatle, tiste peko?e kobasice in mariniranga pi??anca, kajmak in lepinje tud ok tko da..?e ?e kdo ni probu go for it. Se spla?a. Na pikniku so bli vsi zelooo zadovoljni.

Kje pa je ta mesarija, da jo sprobam... trenutno sem ?ist zadovoljen z AVE izborom mesa za ?evape ampak bi blo ?e kej druzga za sprobat.

33112_1.png

Napisano

Kje pa je ta mesarija, da jo sprobam... trenutno sem ?ist zadovoljen z AVE izborom mesa za ?evape ampak bi blo ?e kej druzga za sprobat.

AVE je tudi meni dober ?e ne najbolj?i kar jih na policah dobi?.

Marin?ek pa je v Be?igrajskih dvorih...to?no nasproti ZD Be?igrad..ne more? falit. So bili pa malo manj slani ampak meni in ostalim je sedlo, ker ?e je preve? slano,za?injeno mi totalno pokvari okus mesa.

Napisano

Marin?ek pa je v Be?igrajskih dvorih...to?no nasproti ZD Be?igrad..ne more? falit. So bili pa malo manj slani ampak meni in ostalim je sedlo, ker ?e je preve? slano,za?injeno mi totalno pokvari okus mesa.

Aha, sej se mi je zdelo, da je to ta sam nisem bil ?ist ziher. Tnx za info.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.