YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Lej brezveze da mi le?i celo leto pol pa jo rabim 3-4 ure, za takrat si jo bom sposodu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 S kolegom pr moji Mazdi zamenala olje, filter prednji le?aj pr kolesu (je bil ?e skor glasnej?i kot radio ) in namontirala zimske Ultragrip 8 Upam da je dost stro?kov za letos. Aja, pa na ?tevcu se je obrnilo 250.000km (spet ) Citiraj
Symon Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Zdajle sem se spomnil montirat en posnetek iz leta 1999. Slu?ajno sem takrat snemal nek Offroad in v?esar sva s sodelavcem pri?la do tega, da sta bila on in njegov prijatelj tekmovalca na progi. Seveda sva se spoznala ?ele ?ez 10 let. Citiraj
Z M A J Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 ?e 15 minut dela, potem pa pi?im za par dni v toplej?e kraje in pa ?urka na povhn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 a gres tuki? (topli kraji pa zur)PA ZDAJ BI ?E POSEBEJ PASALO KO JE ZUNAJ TAKO MRZLO SI PREDSTAVLJATE TOPLO VODO, VLKI PI-PI-PEPSI IN KAKA PARTIJA ?AHA??? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Ja, s Kokolado v zavetrju, ki ima pripravljen prst! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Bil priden... Menjal ?arnice v 5ki... In pripravljen sem na zimo... Gume za Getza... Ko pa je ?e govor o pepsi... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 28. oktober, 2011 Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Zjeban sem, naporen teden, ?e bolj naporen dan, a se je spla?alo.... - Mazdica oprana spredi/zadi, not pa vun...- zamenjal ?rno plastiko pod prvim odbija?em (?e je kdo nima je ta stara v kanti pred bajto, je cela samo zdrajsana - naslednji ?etrtek pobirajo smeti )- tankal polno ne?ejen avto, http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885- namontiral ekran?ke in zapekel 2 DVDja smrkcev in backa jona- kolesa so na kljuki- pokosil travo, pospravil trampolin- spakiral avto, nastavil Igo8 na robotku MI GREMO NA DOPUST! Se pi?emo z Elbe. P.S. Nabavil tudi 5L Motul C1 in filter, ker kot je razvidno po linku porabe bomo nazajgrede obrnili 15.000km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. oktober, 2011 Prijavi Napisano 29. oktober, 2011 U Banjaluki u?ivamo k zmaji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Kopal(i) v morju Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Kopal(i) v morju jaz tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
alen_92 Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 moja mazdica ravnokar naredla svoj 300.000-i kilometer! Pa ?e zmer fajn laufa @Ploki : Lep stroj?k je ta tvoja xedoska Citiraj
KAALman Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Pobrusil pokitane stene, pokital drugic, polil izravnalno maso, jutri pobrusim, polozim iveral, pobarvam stene, potem pa se enkrat laminat na tla... Nastaja t.i. delovna/dnevna soba... zamenju felne Zgleda kot da nekaj prosi proti tlom . Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 Pobrusil pokitane stene, pokital drugic, polil izravnalno maso, jutri pobrusim, polozim iveral, pobarvam stene, potem pa se enkrat laminat na tla... Nastaja t.i. delovna/dnevna soba...Zgleda kot da nekaj prosi proti tlom . isto sm hotu re?t Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 30. oktober, 2011 Prijavi Napisano 30. oktober, 2011 zamenju felne Ploki ma 12 cilindrov Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 zaenkrat ?e. kaalman@deeyan: ga ne dobim pol v gara?o update: zamenjal obe man?eti (fotr pomagal) in dal stran nosilc od tablce ter direktno pr?raufu tablco (navrtu luknce ob strani). zgleda puno bolje Citiraj
Z M A J Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 Ploki ma 12 cilindrov Tip avta bi lahko napisal Mazda V12, pa naj folk ugiba kako ?ival vozi! Jaz pa zdele kuham vino, ker gremo na Helowin mal za?urat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 31. oktober, 2011 Prijavi Napisano 31. oktober, 2011 zaenkrat ?e. kaalman@deeyan: ga ne dobim pol v gara?o update:zamenjal obe man?eti (fotr pomagal)in dal stran nosilc od tablce ter direktno pr?raufu tablco (navrtu luknce ob strani). zgleda puno bolje Uh, si me spomnu, ko sem jaz to po?al na svojem, sva se s sosedom kar zezala s temi man?etami... Citiraj
Deeyan Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 Jaz pa zdele kuham vino, ker gremo na Helowin mal za?urat! Jaaaaaa partey Everyday I'm shuffling Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 prva izra?unana poraba 8.9l/100km ?e vedno V6 power, ampak bistveno ceneje Citiraj
Z M A J Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 4 x za?ural na polno v zadnjih 5-ih no?eh - ni slabo za fotra! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 DJ Time-u ga na oldies goldies do 05.30:bravo:, se zbudu ob 08.30, ?el na kavo in na fitnes ....power freak Citiraj
Deeyan Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 Halowen party, zadance-al na polno prva izra?unana poraba 8.9l/100km ?e vedno V6 power, ampak bistveno ceneje lahka noga? relacija? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.