Turbo Lumpi Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Naredu homemade sprednji strut bar, komplet rostfraj Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Jem XXL sendvi?, da ne bi sli?ajn shiral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Danes s kolegi rezerviral in vpla?al Silvestrovanje v Pragi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Mi pa spet v Beograd....v bistvu tradicionalno ?e Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Mene tja niti mal ne vle?e (ve?)! Eto dans razturavam v pisarni, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aws3nicK Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ?el po avto na sevis. Kam, menda ?e veste. Avto dela lep? kot nov. Naredil cel krog po Ljubljanski obvoznici in se peljal do Polhovega Gradca in na To?ko ?elo. Razlika je o?itna. JozaGulikoza in Pelko - Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Sem ti reku, da je Simon fant od fare! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Sem bil ?e kar nekikrat pr njemu, zlasti v dobi Reno Galune II! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 2. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2011 U?er sm bla na koncertu 10 tenorjev. Res so face. In sm si clo izborila frej,..not,..ob 4h grem delat in bom pomojem tm kr do jutr, ker se mi ne bo spla?al dam hodt. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Dons bom spet po dolgem ?asu sre?al MALIGANE ....firma ?asti Citiraj
Z M A J Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Otrokec je super volje, pa se fajn dru?iva zdele! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Kon?al koledar, zdej pa samo uskladim barve, pa v tisk. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
rendy Napisano 2. december, 2011 Prijavi Napisano 2. december, 2011 Kon?al koledar, zdej pa samo uskladim barve, pa v tisk. bo kj zanimivga za vidt? pa d smo na jasnm, tko zanimivga za labija, ne za deyana Citiraj
Symon Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! Citiraj
Ploki Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! pa?e, ne? Citiraj
Z M A J Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 Pohvalil bi volilni molk! Kr kul, da mal odpo?ijemo od "bombardiranja" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 7:03 ?e oddal svoj glas ?imprej, preden Jan?evci s fare uletijo Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Jaz ?e tudi opravil dr?avljansko dol?nost! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 7:03 ?e oddal svoj glas ?imprej, preden Jan?evci s fare uletijo hehe LOL Citiraj
Panter23 Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Se moram pohvalt da sem sodeloval pri temle projektu Sem skupaj vrgel video Uglavnem - komad za uporabnike zavoda Korak - Kranj.Center Korak sprejema osebe s pridobljeno mo?gansko po?kodbo,tudi po prometnih po?kodbah! pa ?e link na spletno stran zavoda http://www.center-korak.si/domov2/ Citiraj
Ploki Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 ker so mi lani prepiknali zimsko sm mel notr zra?nico... in je v nedeljo spustila. sem dal popravit, danes mi jo je pa RAZPIZDILO pri 140km/h. odli?no zmanevriral 1km pred izvozom Krtina iz prehitevalnega na odstavni, se po prazni gumi odpeljal do izvoza, se spravil na plo?nik in v 10min zamenjal, ter bil na poti naprej. Citiraj
Z M A J Napisano 5. december, 2011 Prijavi Napisano 5. december, 2011 Odpo?il sem si k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 hm... nabavil bremsplo??ice pa dihtunge za zadnje ?eljusti slednje je dra?je od prvega aja... pa tole: Citiraj LP KAALman
Grega_ Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 Pojedu 12 doma?ih pala?ink z doma?o marmelado...moj zadnji obrok danes (sedmi) ...masa je mama Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.