Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je Z M A J napisal:

Jaz pa od 16.30 do danes (budilkaaa) ob 5.15. :punk:

ti si vsej ponoc na pikniku vsej mal spal XD

Napisano

V pondelk sre?a Nissan GTR v kranju in sicer direkt na semaforju Labore.

Seveda takoj dol ?ajbo in u?esa na peclje. :ouje:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zdele gremo na kopanje - Kolpa vabi. :jupiii::)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Rumenga?

Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

Zeeeh... Ko jih bo? videl 5 enega za drugim ko padejo ?ez ovinek na polno na ringu se pa oglasi. :hudicek: Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. :jezicek:

Objavljena slika

Vseh na pisti se mi niti ni dalo slikati ker bi fotoaparat pregorel pa filma bi na digitalcu zmanjkalo, toliko sem jih videl. :hohoho:

@Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. :rolleyes:

Napisano
  je Symon napisal:

@Deeyan: Tisto ni R35 GT-R ampak Skyline R34 GTT. ?e ne pa pogooglaj kake so razlike. Tega od ASPja so v reviji EVO testirali. Vzporedni test R34 GTT in tem GT-R. Ker sta si podobna avta, nekako tako kot 323f 2.0 V6 GT in Mazda 6 MPS. :rolleyes:

ravn zato sm ga upra?u, ?e je sre?u rumenga, ker tist ni GTR ;)

Napisano
  je Marko_mx-3 napisal:

?rn r35 od ASPja

:bravo::bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Kopanje je carsko! :jupiii:

Napisano
  je Symon napisal:

Ali pa, ko se ti bo eden izmed teh (konkretno, 700 konjski) naslonil na zadnji odbija? na Aral tankstelle medtem ko se bo? ustavil, da bi tankal 102 oktanski bencin. :jezicek:

A lohk ugibam, da na tistem mestu nikol ve? ne bo? odbija?a opral :hudicek::hudicek:

33112_1.png

Napisano

Hehe, no potem smo ?li ?e na Oto?ec in se fliknal ?e v Krko! :)

Napisano

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Napisano
  je Symon napisal:

Mal sem pospravljal pa ker je ena knji?na polica polna sem tu dodal ?e par knjig. :D

Objavljena slika

Sem se spomnil, da delam krivico 100NXu in 200SXu, bom dal ?e kako fotko razviti, ?eprav mi nista prislu?ila nobenih pokalov. :blush:

Skrajno leva knjigca mi je totalno v?e? :P

panoramska.jpg
Napisano
  je Deeyan napisal:

fov? :blush:

Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). :prstgor:

Napisano
  je Z M A J napisal:

Fant ti si u?timaj (vsaj delno) fraj pa gremo drugi teden spet na Nadi?o (to?no ve? o ktermu dnevu je govora). :prstgor:

nebo variante, ?e grem js zutri prej iz ?ihta bi mogu tadrug sodelavc tolk prej pridit na ?iht... :blush:

Napisano

Uporabnika JEST-a moram totalno pohvalit, dec nam je po?astil spletno stran (v nastajanju) za celo leto! :jupiii::rispekt:

Napisano

Js bom mogu o?itno ?e eno opozorilno nalepko nalimat na avto, v stilu 'vo?nja ni priporo?ljiva osebam z ob?utljivim ?elodcem' :D

Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? :ninja:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano
  je Baby Viper napisal:

Dons sm namre? kolega pelju ?ez rakitno do cerknice in je malo pred begunjami kosilo blo odve? :ninja:

?estitke, tako se dela! :bravo: Unemu sopotniku pa re?i, da ni taprav dec, ?e ne prenese. :hudicek:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.