Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

samo pazi, da iz slu?be na za?etku ne gre? na stari naslov....done it.... :blush:

Ne bo panike, grem vsak dan na stari naslov pobrat mulca, ki ga teta merka :)

Pa kukrkol, zadnje dva meseca sem iz ?ihta ponavad direkt na hi?o ?ibal,

ko smo fini?iral ...

Napisano

Svak je pa reku da je premalo snega.

Snega sicer ni v izobilju,se pa da normalno smucat tam nekje do enajste ure.zame vrh glave,nardim par kvalitetnih fur pol pa pivo party v ostariji. :) ta teden se napovedujejo nizke temperature in sneg tko da prava smuka se pride,za uverturo v sezono je blo pa 4 dni smuke v Obertauernu cist zadost :D
Napisano

Pravkar sem uspel dokon?at izstopno izjavo za klub in to tako kot ste mi predlagali. :jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Nisi pravilno dojel; sestavil sem izstopno izjavo, ki jo bodo imeli na voljo za izpolnit tisti, ki v 2013 ne ?elijo biti ve? ?lani. S tem bomo prepre?ili priganjanja folka in pozivanja k pla?ilu ?lanarine 2013 med nezainteresiranimi, itd. Skratka fer poteza z obeh strani. :jupiii:

Bo pa verjetno kmalu pri?el ?as tudi za nekaj druzga, to je res. :D

Napisano

Danes je bil en super dan, tudi kar se Mazda kluba ti?e;

1. podpisal sem pogodbo z na?im prvim uradnim MAZDA servisom (ve? naj pove logotip z na?e majice)

2. dobili smo 2 nova ?lana (57 in 58), to pa sta Wildcat in g. ?efe Skorn?ek. :jupiii:

Sem prov vesel! :prstgor:

post-185-1354214612_thumb.jpg

Napisano

Danes je bil en super dan, tudi kar se Mazda kluba ti?e;

1. podpisal sem pogodbo z na?im prvim uradnim MAZDA servisom (ve? naj pove logotip z na?e majice)

2. dobili smo 2 nova ?lana (57 in 58), to pa sta Wildcat in g. ?efe Skorn?ek. :jupiii:

Sem prov vesel! :prstgor:

ej Zmaj, a boma midva oba stavo zgubila? Ti si reku, da bo do konc leta 59 ?lanov, js pa 61 :P

Napisano

Bomo vidli kaj bo, Pelko je reku, da ima ?e par bodo?ih ?lanov totalno neu?akanih in da vsko?ijo za 2013. :bravo:

Skratka te?ko nam bo kdo o?ital, da se ne trudimo za ta na? klub in to vsak na svoj na?in. :vesel:

P.S. - ravnokar se po g-mailu menim za dodatne ugodnosti za ?lane. :cheers:

Napisano

Mazdo imam to?no 4 leta in sm naredu 90.000 km. :jupiii::bravo:

Edini problemi (poleg rje na plehu :D ) so razni kon?niki in zglobi, pa tud kolesne le?aje sm mogu vse menat.

Pa kaj ?mo, sej je ?e ve? kot petnajst let stara :)

Napisano

Danes testiral Michelin PS3 pri +2 stopinjah in zadeva dela BP, tudi pri pret.... :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Obril brado in brke, ker ni ve? MOVEMBER, zdej spet nisem ve? kosmati zmaj, ampak spominjam na ?loveka. :hohoho:

Napisano

Obril brado in brke, ker ni ve? MOVEMBER, zdej spet nisem ve? kosmati zmaj, ampak spominjam na ?loveka. :hohoho:

a zdej si Zmaj?ica? :P

Napisano

Hehe, ja taka z dodatnim obeskom. :hudicek:

Mal poglej na AMD meil, bo vidu da je bila ta Obeskarica danes kar zelo aktivna. :prstgor:

Napisano

S sosedom smo imeli "blagovno menjavo", on je za?vasal nosil?ek na kroski, jaz sem mu pa neke dile poti?laril.

No v glavnem in kroska je po menjavi bata zalaufala in dela k ?us! ?e olje se zamenja, do konca ulaufa pa gasa. :jupiii:

Napisano

Kot ka?e sem postal predsednikov soimenjak. :cheers::jupiii::jezicek:

Napisano

Kot ka?e sem postal predsednikov soimenjak. :cheers::jupiii::jezicek:

Zdj bo ?ele zanimivo, ko se bo folk kr umiku zmaydi ob pogledu na registrsko :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Hehe, sej ?e ne bi bila cela polepljena "mazda klub" bi jo ?e kdo resno jemal. :jezicek:

U?eri smo mal testiral Terme Snovik, ?e vse ?tima z na?im popustom pri vstopnici in je O.K. :punk:

Napisano

Kot sem obljubu ?lanom kluba, sem ?e danes podpisal 2 pogodbi o ugodnostih, to sta ?t. 41 in 42. Delamoooo. :cheers::D

Napisano

Mejdu?, sej bo? kmal ve? pogodb podpisal kot je ?lanov.

Druga? pa :rispekt: me res pozitivno presene?a? :prstgor:

33112_1.png

Napisano

Mejdu?, sej bo? kmal ve? pogodb podpisal kot je ?lanov.

Druga? pa :rispekt: me res pozitivno presene?a? :prstgor:

Bo? vidu, bo tudi ?lanov 2013 nekaj ve? kot ta moment, o tem sem prepri?an. :vesel:

Ta moment se ?e pogovarjam s Termami ?ate? za popuste za ?lane, ?e vam je morda zadeva kaj zanimiva? :ouje:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.