Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sem se odlocu zapelat do Bakija na polzelski kebab. Pa dober tek tudi ostalim, ce kosite ali malcate! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Simona Pelka MORAM danes pohvalit, ker tole je bilo super kar je danes naredil;

http://www.mazda-si.net/topic/12104-mojster-pelko-odgovarja-in-svetuje/page-28

Obenem sem prov vesel, da je pogonski jermen v odli?nem stanju in ga ?e nekaj let ne bo potrebno menjat, ker je to kot ka?e postoril predhodnik. 

Napisano

Fajn ob?utek, ko za?ne? nov delovni teden popolnoma naspan in umirjeno spo?it.  :ouje:

Napisano

v nedeljo bil mislim da zadnji? na Krnu letos :) Vreme prelepo, jasno, od polovice naprej hodili v kratkih rokavih, v dolini oblaki.

Napisano

Ne morem, da se ne pohvalim danes je res dobr dan :D pri?la pla?a z pla?o regres, na isti dan pri?la kon?no ura iz servisa dokon?an je en tatto in v ponedeljek se dela drugi, mazduro natankal da ima poun ?elodec in pa jo malo peljal po avtocesti in prepihal (rjove da ji pa?e) :D za bo?i?ka pa si privo??il igralno konzolo, da se bomo ?e malo po otro?ko zabavali :D 

Napisano

Vidim, da ste mi ?e preko 1000 v?e?kov tule pritisnil, pa se vam zahvaljujem, ?eprav nimam ni? od tega, je pa vseen dober ob?utek.  :lol:  :zoom-zoom:

Napisano

Se pa najbr? ne bi branu ?e bi za vsak lajk k?n cekin dobu, pa magar za 2? ?e ne druzga :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Sre?no :)

Pomoje je imel v mislih drugo Ojstrico... Ker tale dvomim, da je tako visoko ;):)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?ez 12h bom na 2350mnm, Ojstrica.  :vesel:

Ni? takega. To je samo dober kilometer vi?je, kot sem se jaz zjutraj zbudil... :P

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pomoje je imel v mislih drugo Ojstrico... Ker tale dvomim, da je tako visoko ;):)

Sem takoj popravil, ko sem videl nadmorsko visino k jo je zapisal :D

Napisano

Za doma sem si kupil MikrTik wifi ruter, zakon.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Cel dan megleno in ?udno vreme. Pridem domov pa se son?ek poka?e  :)

V?asih je dobr ?e si "hribovc"  :P

post-563-0-90340900-1450453037_thumb.jpg   post-563-0-05684200-1450453050_thumb.jpg

Napisano

Sem sel danes proti Kopru... Od Kranja do Logatca megla... potem pa soncno... Razlika v temperateru je bila nazajgrede 8 stopinj... Malo pred Logatcem je bilo 11 stopinj... ko sem se pripeljal v meglo je ze bil opozorilni signal, ko je temperatura padla pod 4 stopinje :) ... se malo naprej samo se 3 stopinje ... 

Takole je bilo v Kranju malo cez deveto uro, ko sem sel proti Kopru:

IMG_7703-20151218-195747.jpg

Eno urco kasneje pred Razdrtim:

IMG_7709-20151218-195845.jpg

Nazaj grede okoli 14:30 okoli Logatca, ko sem spet vstopil v cono megle :) 

IMG_7725-20151218-200102.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Od v?eri sem fotr 6-letnice (kar ne pomen, da sem u?eri eno posvojil) in je imel na ta veledan celo sosedin ma?ek pr?ut za zajtrk.  :P

Ojstrica pa je bla noooor pohod.  :wub:

Napisano

Pri traktorju (ja, prav ste prebral  :P ) so lu?i ?e zelo slabo svetile. ?e prav so na kabini montirane LED delovne lu?i, za po cesti, zaradi :policaj:  , je treba uporabljat kar originalne.

Sem ?e gledal da bi kupil nove lu?i, pa so predrage  :D

Vzel industrijski fen da bi jih razkopal in o?istil, pa lepilo ni hotelo popustit  :(

Odmontiral lu?i, noter nalil toplo vodo in ?istilo za kozarce in en kos cunje  :)  ter z izvija?em "sprehodil" cunjo po lu?i  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

Evo razlike - podnevi - pono?i bo treba ?e probat

post-563-0-92590700-1450530502_thumb.jpg   post-563-0-97276400-1450530549_thumb.jpg

Napisano

Nije Hasan glup, sem za silo usposobil mikrotik, da mi dela prakti?no vse razen port foward. :notworth:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Nato?il skoraj 2000L kurilnega olja, po tanovi ceni.  :jupiii:

Ju3 pa imam frej in grem s5 v kak?en nov gri? in pa obeta se mi ?enska dru?ba.  :ouje:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.