P4nd4 Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Ne morem, da se ne pohvalim danes je res dobr dan pri?la pla?a z pla?o regres, na isti dan pri?la kon?no ura iz servisa dokon?an je en tatto in v ponedeljek se dela drugi, mazduro natankal da ima poun ?elodec in pa jo malo peljal po avtocesti in prepihal (rjove da ji pa?e) za bo?i?ka pa si privo??il igralno konzolo, da se bomo ?e malo po otro?ko zabavali 4 Citiraj
Z M A J Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Vidim, da ste mi ?e preko 1000 v?e?kov tule pritisnil, pa se vam zahvaljujem, ?eprav nimam ni? od tega, je pa vseen dober ob?utek. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 15. december, 2015 Prijavi Napisano 15. december, 2015 Se pa najbr? ne bi branu ?e bi za vsak lajk k?n cekin dobu, pa magar za 2? ?e ne druzga 2 Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 17. december, 2015 Prijavi Napisano 17. december, 2015 ?ez 12h bom na 2350mnm, Ojstrica. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Sre?no Pomoje je imel v mislih drugo Ojstrico... Ker tale dvomim, da je tako visoko 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 ?ez 12h bom na 2350mnm, Ojstrica. Ni? takega. To je samo dober kilometer vi?je, kot sem se jaz zjutraj zbudil... Citiraj
Scr3am Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Pomoje je imel v mislih drugo Ojstrico... Ker tale dvomim, da je tako visoko Sem takoj popravil, ko sem videl nadmorsko visino k jo je zapisal Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Za doma sem si kupil MikrTik wifi ruter, zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Za doma sem si kupil MikrTik wifi ruter, zakon.2 in one? Cloud settings, res je hud Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Cel dan megleno in ?udno vreme. Pridem domov pa se son?ek poka?e V?asih je dobr ?e si "hribovc" 2 Citiraj
Jest Napisano 18. december, 2015 Prijavi Napisano 18. december, 2015 Sem sel danes proti Kopru... Od Kranja do Logatca megla... potem pa soncno... Razlika v temperateru je bila nazajgrede 8 stopinj... Malo pred Logatcem je bilo 11 stopinj... ko sem se pripeljal v meglo je ze bil opozorilni signal, ko je temperatura padla pod 4 stopinje ... se malo naprej samo se 3 stopinje ... Takole je bilo v Kranju malo cez deveto uro, ko sem sel proti Kopru: Eno urco kasneje pred Razdrtim: Nazaj grede okoli 14:30 okoli Logatca, ko sem spet vstopil v cono megle 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 ?koda is back, birokratski zaplet.... drug let... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Od v?eri sem fotr 6-letnice (kar ne pomen, da sem u?eri eno posvojil) in je imel na ta veledan celo sosedin ma?ek pr?ut za zajtrk. Ojstrica pa je bla noooor pohod. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Pri traktorju (ja, prav ste prebral ) so lu?i ?e zelo slabo svetile. ?e prav so na kabini montirane LED delovne lu?i, za po cesti, zaradi , je treba uporabljat kar originalne.Sem ?e gledal da bi kupil nove lu?i, pa so predrage Vzel industrijski fen da bi jih razkopal in o?istil, pa lepilo ni hotelo popustit Odmontiral lu?i, noter nalil toplo vodo in ?istilo za kozarce in en kos cunje ter z izvija?em "sprehodil" cunjo po lu?i Evo razlike - podnevi - pono?i bo treba ?e probat 3 Citiraj
jures Napisano 19. december, 2015 Prijavi Napisano 19. december, 2015 Peku 3 ure pala?inke za 25 hiperaktivcev 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Pa smo spet priklopljeni na telefon in internet. 1 Citiraj
nutrimedo Napisano 21. december, 2015 Prijavi Napisano 21. december, 2015 Pa smo spet priklopljeni na telefon in internet.To je blo pa hitro. Komu si pa zagrozil? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Nije Hasan glup, sem za silo usposobil mikrotik, da mi dela prakti?no vse razen port foward. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Nato?il skoraj 2000L kurilnega olja, po tanovi ceni. Ju3 pa imam frej in grem s5 v kak?en nov gri? in pa obeta se mi ?enska dru?ba. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Za samo 25? po kosu kupil original Osram D1S ksenonke. Svetjo k pr norch. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 23. december, 2015 Prijavi Napisano 23. december, 2015 Na letnih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 23. december, 2015 Prijavi Napisano 23. december, 2015 Po po?ti dobil koledar 2 Citiraj
Katjaa Napisano 24. december, 2015 Prijavi Napisano 24. december, 2015 Bo?i?ek prina?a pogodbo za ?as porodni?ke. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.