Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lp...danes sem je dvakrat pogledal ?e? balkon ,kako se pere na DE?EJU..he he...lp:-):-):-):-)

Napisano

Velika zahvala gre kolegom iz MK Srbija, ki so nas zelo lepo pogostili in poskrbeli za namestitev v centru BG. Obenem velja pohvalit tudi Mazdurino, ki je u?ivala na izletu in se ni niti malo prito?evala nad 1100km v dveh dneh.  :ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Smem pra?at, koliko si dal za ponovno ?trihanje in lakiranje ? :)

Vpra?a? lohk  :D

?e dela mo?akar na feltnah, tko da ne vem ?e. Neki sva se menila za sto ?, sam ?e bo tok je to cena zame ker sva skor soseda. Pa ni navdu?en nad delom z alu feltnam ker je dost dela in barve (peskanje, kitanje, bru?enje, neka temeljna barva za alu in ?e kon?na barva). ?elezne je bolj enostavno.

Napisano

Cez 1h zame ze starta wikend in ze dans bo zuuur :)

Napisano

Ej.....Jure lepo pol je bil pa naporen dan....he he lp:-):-):-)

Napisano

Pohvalit treba Mazdurino, ki cel cajt ful lepo laufa (trkam na zdravo plo?evino) in je ?ez wikend nabrala dodatnih preko 600km. In ja, LPG se mi spla?a.  :D

Napisano

Na letnih  :jupiii:, zjutraj je bilo ?e 10C in ni? ve? guncanja

Saj je res brezveze na zimskih ker sneg bo ?ele marca. 

Prvi? imam enako dimenzijo zimskih kot imam letne. Zelo zadovoljen ker ni guncanja kot je bilo to neko? na zimskih balonih. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

U, ?morn, jaz pa se bom lani decembra lotil na?o prikolico malo obnovit in porihtat, ker imam ?ez zimo ?as, pa da bo pripravljena za poletna potepanja... Pa da se bom imel potem na pomlad s ?im pohvaliti...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

So mi ravno odgovorili, da najbr? ne bo ni?. Gledam mareda, podobna cena, okoli 2100 ?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Napisano

Samo en je mojeime.mojpriimek :)

Zgleda da tega ne znam.  :blink:

post-24-0-13634500-1456307111.jpg

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Wow jest imam cele vrece in skatle tega na podstresju. Legice so toliko vredne. O_o

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Kumi cakam vecerni izlet :)

Danes prav tako :)

Pravkar sem presel z Brutalnega na Carski Bob. Kok je pa to simpl postopek, PRIPOROCAM!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.