Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pravkar kupil karte za gunse za celo familijo  v Imoli drugo poletje. :jupiii::ouje::punk:

Napisano

Kolega mi je zamenjal polnoletne Nokia zvocnike, vrjetn fabriske v A3 in dal no3 Renegade, pa je kar razlika:)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Js pa za punco in zase.  :ouje:

Lepo.Se pravi,da nas bo ve? mazda?ev dol.

Napisano

V?eraj sem bil z mojo heavy-metalsko dru?ino( sin in h?i obvezno "odeta" v bojne barve banda) na koncertu Alter Bridge v Bologni. Danes smo pa  ?e iskoristili priliko in smo sko?ili  na Motor show Bologna in si sproti ogledali ?e stari del Bologne. Lepo pre?ivet vikeng. :ouje::punk:

Edina jeba je bila pot za tja in nazaj, ko je bila megla, da so pti?i pe? hodili ob cesti. 

Napisano

V?eraj sem bil z mojo heavy-metalsko dru?ino( sin in h?i obvezno "odeta" v bojne barve banda) na koncertu Alter Bridge v Bologni. Danes smo pa  ?e iskoristili priliko in smo sko?ili  na Motor show Bologna in si sproti ogledali ?e stari del Bologne. Lepo pre?ivet vikeng. :ouje::punk:

Edina jeba je bila pot za tja in nazaj, ko je bila megla, da so pti?i pe? hodili ob cesti.

A je kej za videt na motorshowu? Se spomnim 5 in vec let nazaj je bila to super zadeva, ko pa sem bil l.2012 in predlani, je bilo pa kar razocaranje...

Napisano

A je kej za videt na motorshowu? Se spomnim 5 in vec let nazaj je bila to super zadeva, ko pa sem bil l.2012 in predlani, je bilo pa kar razocaranje...

Bil sem prvi? in je bilo ?e kar zanimivo. Verjetno drugi? ni ve?.

Napisano

Wikend je bil fantasticen; maw sem bil cez severno in kasneje se juzno mejo, internazionale :)

Napisano

t.i. 'masa?ni welness' na tromeji ? :rolleyes::jezicek:

Heh, kar misli si, tajuzna soseda je pa misljena Kroata, Kanegra :)

Pa naflikal cca.600 km v dveh dneh, se sreca d mam LPG in cca.4 cekine na 100km :)

Napisano

Uspesno opravil se eno krvodajalstvo! :)

Napisano

?mega moram pohvalit, ki mi je do hi?nega praga dostavil in pred tem tudi zalo?il cekine za nakup ALU plati??.  :rispekt:

Napisano

mislil sem oboje

Kok pa mora? bit star za definicijo starca? Moja h?erka pri 6-ih je ?e ve?krat gledala film Mamma mia in ji je izjemno v?e?, pa Abbine popevke ima zdaj zelo rada.  :P

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.