Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vceraj sem se od 6h zjutraj (ok, 15 cez ker mi ni hotela vzgat) preganjal po vinogradu s stvarco, za katero resno sumim da ima wanklov motor. Nima ravno 230 konjev ampak tista 2 cela in nekaj (fotr ima novejso ki ima cele 3 konje) na 10k obratih zadostujeta da se imamo lusno dokler ne postane nevzdrzno vroce. 

Zoom zoom? XD

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Napisano

Po kak?nih dveh desetletjih spet usposobil gramofon.

Prav poseben ob?utek, ko je cela procedura, da se kaj zasli?i - in ni treba ni? klikat ali tapkat...

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Napisano

Po kak?nih dveh desetletjih spet usposobil gramofon.

Prav poseben ob?utek, ko je cela procedura, da se kaj zasli?i - in ni treba ni? klikat ali tapkat...

To je zame edini pravi zvok...digitalika pa? "po?isti" preve? zvokov, ki so del glasbe in naredi vse preve? sterilno.

?e poslu?a? enako muziko iz obeh nosilcev na res dobri aparaturi to tudi sli?i?. ;)

Napisano

Diplomiral...vpisal na magisterij (uspe?en na izpitih)...zaposlitev za nedolo?en ?as...ogromno napredovanje v slu?bi :rolleyes: ...VSE V ROKU ENEGA LETA :jupiii:

Y.O.L.O. 

Napisano

Diplomiral...vpisal na magisterij (uspe?en na izpitih)...zaposlitev za nedolo?en ?as...ogromno napredovanje v slu?bi :rolleyes: ...VSE V ROKU ENEGA LETA :jupiii:

Cestitke?

Napisano

PS: skoraj bi pozabil omeniti :blink: ...od sobote naprej ponosen lastnik nove mazde3 Revolution jet black :jupiii:

he, he, to je mimogrede...aja, pa ?e mazdo sem kupil. :D

Pazi samo, da ne bo? cele dneve zdaj po novem v slu?bi.

No,pa pejmo ?e drugo novoletno zaobljubo izpolnit

mamma mia, hai deciso di imparare l'italiano? Bravo. :prstgor:

Napisano

he, he, to je mimogrede...aja, pa ?e mazdo sem kupil. :D

Pazi samo, da ne bo? cele dneve zdaj po novem v slu?bi.

Hehe ne ne, moj delovnik je od 7.00 - 15.00 in ni? ve?:)

mamma mia, hai deciso di imparare l'italiano? Bravo. :prstgor:

Y.O.L.O. 

Napisano

Ta wikend mal na Cesko pogledat, v Domazlice :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

No,pa pejmo ?e drugo novoletno zaobljubo izpolnit

No, italijan??ina je pa zelo enostaven jezik. ?e zna? povedat "Ma vaffanculo" in "Ma vattelo a pigliare in culo!" potem zna? ?e skoraj eno ?etrtino besed, ki jih Italijani uporabljajo v vsakodnevnih pogovorih, predvsem pa v prometu...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

No, italijan??ina je pa zelo enostaven jezik. ?e zna? povedat "Ma vaffanculo" in "Ma vattelo a pigliare in culo!" potem zna? ?e skoraj eno ?etrtino besed, ki jih Italijani uporabljajo v vsakodnevnih pogovorih, predvsem pa v prometu...

Mi smo zmeraj hodili na morje v Italijo, pa mi je fotr reku naj vedno re?em samo ''non capito Italiano'' :D ?e dons pomaga :D

Napisano

verjetno res ?e posebej ?e potem nazaj fa?e? nasme?ek in "allora cretino"

33112_1.png

Napisano

Pohvalit moram mojstra Pelka, ki je dans zame opravil ogled enega Bmwja in ga tudi kupil, denar zalozil. Dobim pa ga sele cez slab mesec, ko bom v SLO. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Iz Audija na BMW... lebt in Deutschland einen mann ?ndern

33112_1.png

Napisano

Iz Audija na BMW... lebt in Deutschland einen mann ?ndern

Recimo da malo znam nemsko... ampak si ne znam razvozlati, kaj si hotel napisati ;):D

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ta teden sem naredil ze okoli 200 km z biciklom... vsak dan turca ene dve urci... ;)

Nedelja >> https://www.relive.cc/view/1052844683

Ponedeljek >> https://www.relive.cc/view/1054871655

Torek >> https://www.relive.cc/view/1056316150

Sreda >> https://www.relive.cc/view/1057856537

Danes >> https://www.relive.cc/view/1059424932

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Recimo da malo znam nemsko... ampak si ne znam razvozlati, kaj si hotel napisati ;):D

To sem enkrat na enem stickerju videl, ki je bil naliman na ?vabskem avtu pa je ?ist mo?no, da sem narobe prebral al pa zapomnil, ker moja nem??ina je bolj v kurcu k ne..

Jaz sem razumel kot nekaj v stilu , da se ?lovek spremeni, ko ?ivi v Nem?iji.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.