Z M A J Napisano 20. marec, 2018 Prijavi Napisano 20. marec, 2018 Dobil fantasticno ponudbo za Kanado, da bi dalje logisticiral na letaliscu v Torontu, ampak potem ne bom vec 4h voznje oddaljen od vseh razlogov Z spola v domovini. Ko je tema za pohvale, pa uzivam dopust in odstevam se dober mesec do tapravga dopusta, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 25. marec, 2018 Prijavi Napisano 25. marec, 2018 Fenomenalen vikend... vceraj super roadster izlet v istro s soforuma?i in karting dirka,zjutraj zmaga ferrarija, nato odtekel mali kraski maraton , zdaj pa s kolesom na zasluzeno pizzo... 1 Citiraj
S'tan Napisano 27. marec, 2018 Prijavi Napisano 27. marec, 2018 Kon?no lepo vreme in ?as za izlet. Prekolesaril ene 40km (kar je za mojo kondicijo trenutno ogromno!) in jih preletel ?e par ve?. High speed crash potrgal vse ?ravfe na enem motorju (tega ?e nisem videl) ter par izletov v kro?nje in grme. ?e bo april tako lep bom najbr? vzel ?e kak teden dopusta. 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
Z M A J Napisano 30. marec, 2018 Prijavi Napisano 30. marec, 2018 Dans uzivam nemski praznik Velki 5ek. Dobr so se tole spomnli! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 2. april, 2018 Prijavi Napisano 2. april, 2018 Za 1000i prevozeni kolesarski kilometer letos sem si privoscil fajn zajtrk na Pancah. Super temen radler 3 Citiraj
Z M A J Napisano 2. april, 2018 Prijavi Napisano 2. april, 2018 Fajn spocit danes le v osnovno sluzbo 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 3. april, 2018 Prijavi Napisano 3. april, 2018 Pohvale A Cosmosu BTC. ?eprav sem bila najprej jezna, ampak itak prazniki, gu?va:) Danes dobila spucan in zrihtan avto. Pa ?e zadovoljnega mulca Zdej pa avta res ne vozim ve? drugam:) 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. april, 2018 Prijavi Napisano 11. april, 2018 Dobil sotekaca za majski tek trojk:) Citiraj
Z M A J Napisano 14. april, 2018 Prijavi Napisano 14. april, 2018 Zmega moram pohvaliti, ki je naro?il novo baterijo in mi jo poslow po po?ti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 14. april, 2018 Prijavi Napisano 14. april, 2018 Ej...to pa je lepo od njega..pravi kolega lp 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Vceri razmislju, da se nisem vozu aktualne Mx5 in mi je blo precej nenavadno da v nasem ogromnem rentakarju doslej nisem opazil niti ene. In kaj se zgodi danes? Direkt name caka grafitno siva ND. Telepatija, hehe Sem pa hitro dojel, da mi dimenzijsko ne ustreza, pa ceprav nimam vec niti 100kg, ampak dejansko nog nisem imel kam dat. To je bolj za majhne mozicke, 189cm pa to glih ni Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 To je bolj za majhne mozicke, 189cm pa to glih ni Me zanima kolko ljudi na forumu si u?alil s tem enim stavkom... Citiraj
Alex Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Me zanima kolko ljudi na forumu si u?alil s tem enim stavkom... Odvisno... Napoleon je bil velik meter in ?ilet pa je bil"velik"?lovek. Citiraj
Boss Napisano 18. april, 2018 Prijavi Napisano 18. april, 2018 Ampak a ve?, da Napoleon sploh ni bil tako grozno majhen in je bil visok cca 1,69m, kar je bilo za 19. stoletje celo nadpovpre?na vi?ina za mo?kega v Franciji. Napaka je pa nastala v tem, da so takrat v Franciji tudi uporabljali mersko enoto ?evelj (foot), ki pa je druga?en oziroma nekoliko ve?ji kot angle?ki ?evelj in pri merjenju vi?ine Napoleona se je pojavil podatek 5,2 ?evlja. To so Angle?i prevedli, da je bil Napoleon visok 5 ?evljev in 2 in?a, kar je cca 157cm. ?e pa se uporabi francoski ?evelj z decimalko je 5,2 enako 169cm. Citiraj
jures Napisano 19. april, 2018 Prijavi Napisano 19. april, 2018 Messi tudi preskoci marsikaterega branilca s skoraj 2m (gol finale lige prvakov na primer). Pri 181-182cm mi jinproblem niti mx5 kaj sele barchetta. Ta ima znatno vec placa za potnike, pa malo manj za zici kjer si v prvih mx5 lahko vozil cudo robe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
AmpeR Napisano 19. april, 2018 Prijavi Napisano 19. april, 2018 Gre? en bar v KP in naro?i? dvojni CC, dobi? pa tole: olala 1 Citiraj
FuManchu Napisano 19. april, 2018 Prijavi Napisano 19. april, 2018 Po skoraj desetletju mi pa ?e pripada nova dvigalka. In sem si jo tudi privo??il ta teden Iz aluminija. Zelo lahka. 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 19. april, 2018 Prijavi Napisano 19. april, 2018 To je bolj za majhne mozicke, 189cm pa to glih ni A to da ni na PLIN te pa ni zmotil? Sej ve?...plin je morala, plin je lajf Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2018 Prijavi Napisano 19. april, 2018 V rentakarju sem v okviru Nebenjob-a tam voznik, ki ne rabi tankat vozil, ?e me razume?? Plin je men sicer glavno gorivo ?e od 2008 in vem zakaj ga hvalim Od?tevam dneve do leta na mega dopuuust, ki ga kumi ?akam. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 24. april, 2018 Prijavi Napisano 24. april, 2018 Danasnje sankanje na Golteh je bilo super zabavno Cez 3 dni pa ze Muay Thai z mojstri vescine v Bangkoku, ze komi cakam prve buske, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 2. maj, 2018 Prijavi Napisano 2. maj, 2018 Zdr?al pet dni (od 27.4. zjutraj do 2.5. zjutraj) brez mobitela, ra?unalnika, interneta,... Edina elektri?na re? v rokah je bil fotoaparat. Po dolgi zimi smo ?li malo kondicionirat po?itni?ko prikolico in Mazgo - nekaj preko 1600 km... Citiraj
Shrek Napisano 3. maj, 2018 Prijavi Napisano 3. maj, 2018 Mazda ?la...do Azije...in nazaj... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj, 2018 Prijavi Napisano 3. maj, 2018 Dopust ni prenaporen, gremo proti Vietnamu 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.