Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Silvestrovanje brez pijan?evanja, le kozarec penine za nazdravit. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Enako... brez penine. :)

Napisano

x2

N7rRRL1.jpg

Napisano

Medtem ko stevilcna populacija se zdravi tigra od vceraj, pri meni ze kletni fitness obratuje na fertig, no v kratkem pa sledi se nekaj prijetnejsega. Fajn 1.dan leta bo tole, kwapa! :)

Napisano

Medtem ko stevilcna populacija se zdravi tigra od vceraj, pri meni ze kletni fitness obratuje na fertig, no v kratkem pa sledi se nekaj prijetnejsega. Fajn 1.dan leta bo tole, kwapa! :)

Super... Fitness je Kul

Napisano

Odzuni tak lep ureme, ti pa v kevdru?

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ja,danes je bilo tako lepo vreme,da je bilo potem ?isto preve? gne?e povsod...

Ampak ok...

post-9068-0-14356500-1546376276_thumb.jpg

Napisano

Danes ?e drugi dan v letu igral ko?arko zunaj... mater, od tega globalnega segrevanja mam ?e polhen kur* lepega vremena. Kdaj se bo poobla?ilo in megla ter mraz?

34910_1.png

Napisano

Danes ?e drugi dan v letu igral ko?arko zunaj... mater, od tega globalnega segrevanja mam ?e polhen kur* lepega vremena. Kdaj se bo poobla?ilo in megla ter mraz?

He, baje da bo nekaj mraza te dni... kar se pa ti?e megle, smo jo mi prevzeli in jo je bilo pred novim letom kar nekaj.

Kje je burja?

Napisano

Meni je pa prou super tako vreme. ?koda da ni bilo snega decembra, ampak ce ga do zdaj ni bilo, tudi zdaj ne rabi biti....

Fajn je biti zunaj na soncu....

Napisano

Lep pozdrav iz Gradac-a

post-5644-0-60101400-1546559195_thumb.jpg

Razgled ob jutranji kavi ...
post-5644-0-97088500-1546590179_thumb.jpg

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Po dolgem ?asu opravljal alkotest in napihal kurc kej, torej 0,00  :policaj:

Napisano

Fenomenalno izkoristil 6dni dopusta. Malo ?porta, ogromno spanja in veliko dru?inskega dru?enja.... Ju3 siht,potem pa s5 2dni frei....

Napisano

Pismo, medtem ko se samo lu?aj od nas "utapljajo v snegu je bilo danes pri nas na obali 10?C in sonce kot zgodaj spomladi. Ker sem imel avto na soncu sem si moral sle?i bundo v njem, ker je bilo pretoplo... neverjetno.

Napisano

A ti vozi? v bundi? :ne vem: 

** ups sej res... primorci so bolj zmrzljive sorte :P

34910_1.png

Napisano

A ti vozi? v bundi? :ne vem: 

** ups sej res... primorci so bolj zmrzljive sorte :P

He, he, ve? da ne vozim v bundi... sem samo hotel napisati, da je bilo pasje vro?e v avtu in sem celo ?ipo odprl. :)

Napisano

Kot ka?e v kratkem v novo slu?bo :)

V?eraj pa odli?en dan pre?ivela na Rogli, pohodni?ko :)

Tole me je pa drevo navdu?ilo, koliko debel na kupu, prava drevesna dru?inica :)

post-185-0-07352000-1547536161_thumb.jpg

Napisano

Jeee,vceraj kon?al s sihtom 1h prej kot ponavadi , kar sem izkoristil za uizi ve?er z dobro ve?erjo.

In mi zazvoni telefon okoli 21h; klice nadrejeni. Pravi,da kot ka?e, jutri (torej danes) dopoldne zagotovo ne bo gne?e in da lahko pridem 2uri kasneje (?e mi je to ok). In potem v smehu : "zihr gre? laufat zjutraj; dobro odlaufaj".

?efe je treba ubogati; zjutraj se je zelo fajn laufalo.

In zdaj ?ele v petek ob 11h v slu?bo...

Napisano

Jeee,vceraj kon?al s sihtom 1h prej kot ponavadi , kar sem izkoristil za uizi ve?er z dobro ve?erjo.

In mi zazvoni telefon okoli 21h; klice nadrejeni. Pravi,da kot ka?e, jutri (torej danes) dopoldne zagotovo ne bo gne?e in da lahko pridem 2uri kasneje (?e mi je to ok). In potem v smehu : "zihr gre? laufat zjutraj; dobro odlaufaj".

?efe je treba ubogati; zjutraj se je zelo fajn laufalo.

In zdaj ?ele v petek ob 11h v slu?bo...

Vidi?, da pa le niso vsi bumbarji okoli tebe.Bravo za tvojega ?efa. :)

Napisano

To?no tako - ?ef, ki vidi ?e kaj drugega kot samo garanje je dober ?ef. Tak?en je bil tudi moj prej?nji ?ef. vendar ?al vse preve?krat to jemljemo kot dano in ?ele, ko dobi? kak?nega, ki ni niti blizu tega. se zave?, da to ni splo?no dejstvo.

34910_1.png

Napisano

To?no tako - ?ef, ki vidi ?e kaj drugega kot samo garanje je dober ?ef. Tak?en je bil tudi moj prej?nji ?ef. vendar ?al vse preve?krat to jemljemo kot dano in ?ele, ko dobi? kak?nega, ki ni niti blizu tega. se zave?, da to ni splo?no dejstvo.

Se strinjam... Dobro je imeti ?efa, kateri ima jasno in ?arf komando ter zna vzpostaviti in dr?ati red , hkrati pa je ?love?ki in pusti delavcu da je predvsem ?lovek...

Jaz se v 13letih slu?bovanja pri tem istem podjetju niti 1x ?e nisem zapletel v nek konflikt z nadrejenimi, po drugi strani pa tudi ne v nek prijateljski pogovor z ljudmi, ki pac niso tam zato da bi mi bili prijatelji.

Pa? vsak naredi svoje delo, ko se kaj zajebe,se napako Javi in prizna krivdo in se dela na temu, da se to ne ponovi ve?...

Je pa res; dobri ?efi so precej?nja redkost,ampak... Verjamem,da je tudi dobrega delavca ?edalje te?je najti...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Vauuu, dobro si segel v žep. A niso zvočniki na Tv dovolj kvalitetni in glasni 🤔 Jaz sem nabavil kar pol cenejši RGB od kitajcev v Gorenju za pol cene in ima zvočnike boljše kot prej zvočniki 5.1. Moj je sicer 65"pa še ta je skoraj prevelik... 
    • 130 Nm motorja je vhodni navor, ki se preko prestav lahko večkrat poveča.  Torej lahko motor s samo 130 Nm na ročični gredi ustvari več kot 1800 Nm na kolesu.   (pa da ne bo pomote, nisem tolk pameten, ampak z AI nekako gre)
    • Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...   130 Nm navora? Pa saj toliko ga ima Mazda 2 z 1,5 SkyActiv-G motorjem. In Suzuki Jimny ima tudi 130Nm navora. Pa mislim, da tudi Hyundai i-20, pa ena od Toyot Yaris, ... A to je mašina za predore vrtat? Take, manjše predore, za zvrtat v kakšno klet banke...
    • Za svojo novo TV Sony true RGB bi nabavil en zelo kvaliteten soundbar. Kar gledam,  izgleda, da so Sonos najkvalitetnejši. Ali pozna kdo oziroma ima kdo doma? Jutri pride ven novi Sonos Beam ultra. https://www.t3.com/tech/soundbars/sonos-beam-ultra-review  
    • Zadnji čas mal več mešam lepila,tlak,beton...pa matram svoje ostale našine...nucam en stroj bolj za mešanje. Pa je problem,ker so mešalniki praktično vsi čajnizi...ne glede al na baterijo al kabel...pa eni imajo samo desni tek,drugi-cenejši spet plastično ohišje menjalnika,nekateri spet nimajo "gasa" oz. variabilne elektronike...tretji elektroniko imajo,a za to nimajo tek levo/desno Pa sem pri Povše-tu naročil  zelo star tip Makita 6300-4...za 195€....a me je Povše obvestil,da ni več dobavljiv. Sem mu rekel,da rabim namesto namenskega mešalnega stroja...samo nekaj kvalitetnejšega,ne "čajniza"....me je takoj zaštekal,in predlagal model DP4003. Sicer ni tako "old scool" kot 6300-4,a še zmeraj masivna neuničljiva kompletno krogljično in igljično ležajena konstrukcija stare šole in še "Made in Japan"😃,kar danes med vrtalniki tudi pri Makiti že zelo težko najdeš. Je model strogo za visokonavorska dela...za profesionalce za razna zelo zahtevna vrtanja z velikimi premeri...z močjo 750W in le 0-600 obrati (0-700 v prostem teku),a za to z navorom 73Nm😍. Moj najnočnejši baterijski Metabo BS18LTX BL Qi zmore 65Nm mehkega navora...trdega pa 130Nm...ta makita pa po vsej verjetnosti veliko več...sklepam nekje v rangu 150-160Nm,ker ima menjalnik z motorjem veliko večjo maso,kar je odločiilno za "trdi" navor. Glava proti pričakovanjem preseneča🧐😃...nima zaklepa (bolj robustno) in očitno Makitina Made in Japan🧐....samo glava je npr.na Amazonu več kot 80€,z ptt pa več kot 100€! Sem najprej nameraval dokuputi klasično makitino glavo na ključ,pa ne bom...je za moje potrebe več kot zadovoljiva...tulec za zategovanje lepo prosto in precizno teče-moram pohvaliti👌. Dodatni ročaj pove veliko o zmogljivosti stroja...komplet kovinski kjer čisto objame 43mm vrat...v primerjavi so ročaji za baterijske vrtalne vijačnike le z "kleščami", ki ne objamejo po celem obodu stroja...navdušuje pa tudi sponka za pas,ki se "pospravi" v stroj😃👍...ima celo blokado za trajno delovanje,kar marsikater "mešalnik" nima. V setu je le stroj in ročaj-nič dodane "solate"...še šipke za globinsko omejitev na ročaju ni...to mi je všeč-nič peska v oči. Če bi pa moral kaj pograjati,je le 2,5m dolg kabel....je sicer kvaliteten in mehek,a vseeno-ni gumasti....čez tri leta bo šel dol,in 4-5m gumasti gor🤔.   Je bil "v igri" tudi "Made in Germany" Metabo BE75-16 kateri že ima 4m gumasti kabel,2Nm več navora,preklop levo/desno na komutatorju...a nima tako kvalitetne glave,nima sponke za pas,krajše ohišje menjalnika (slabše za "mešalce"),in dobrih 50% višjo ceno👎...pa je zmagala Makita😁 Pohvale Povše-tu za svetovanje,ker prej tega modela nisem imel "na radarju",ker sem sklepal,da je "čajniz",kot praktično vsi novi Makita vrtalniki....je rekel,da ta model radi jemljejo tesarji in mizarji za vrtanje velikih lukenj in žaganje z kronskimi žagami...lih zame😃. In kot zmeraj-superhitro so poslali-še enkrat-pohvala👍   Vrtalnik DP4003 | Elektroservis in trgovina Povše Vrtalnik DP4003 | Elektroservis in trgovina Povše SHARE.GOOGLE Vrtalnik DP4003 - Vrtalnik-vijačnik DP4003 Samozatezna glava 13mm   Dost klobase.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.