Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

No,se bo? vidla kak bo ?ez 100 let. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

He he,se tak brezveze se obremenjevat za tak dale? naprej,itaq se lahko ?e marsikaj spremeni v tem ?asu.... :hohoho::P

Ti?a vun!!

Napisano

V 100 letih sn mislo. ;):D Za 1.leto ti ?e jaz napovem v naprej kaj bo. :P

Ti?a vun!!

Napisano

Ja za leto dni bo? starej?a! :P:hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

ja no,..po tej logiki bom ?ez 100 let,.. 100 let starej?a :hohoho:

vi?,..znam pol tud js napovedat,.. :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

He he,vidi? da ti gre. :P:D Bom pohvalil tvoje vede?evalske sposobnosti. ;)

Ti?a vun!!

Napisano
?zmeden? O ?em? :blink:

Ti?a vun!!

Napisano

O,pa vem,samo ne povem. :P:D

Ti?a vun!!

Napisano

Ne. Nekaj ve?jega. :D

Ti?a vun!!

Napisano

NE! :lol:

Ti?a vun!!

Napisano

He he,tudi meybi za par let. :P Ampak pri psih sma bla. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Ne,sicer mi je Mazda ljub?a,ampak si pa vsaj blizu. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Mah.... B) Ne ne. :D

Ti?a vun!!

Napisano

sam tale plan?ar ni majhen pes! Pa da si ne omisli? majhnega ps, tipa za v torbico, ker to je mu?enje ?ivali!

Pa off topic ste :P

Da bom on topic: se lahko pohvalim, da sem danes obiskal skoraj pol slovenije - od MB do NM in nazaj v LJ :danzoman:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kaj ma pa tukaj veze s teorijo zarote... a nista zastopila kaj razlaga v videu    Teorija zarote namreč ni to, da v kapitalističnem svetu vsak teži po maksimiziranju dobičkov. Zato se delajo reklame, zato se igra na človekovo psiho, zato se prepričuje ljudi, da kupujejo nekaj kar dejansko sploh ne rabijo. Še najbolj pa palijo pritiskanje na gumbe, ki izzovejo pri ljudeh večvrednostni kompleks, pri ostalih pa vzbujajo zavist. Ameriški potrošnik je bil od nekdaj tak in to so pač kasneje prevzeli in implementirali na nivo evropskega kupca. Slogan bigger is better je pač tipičen način vzbujanja nečimernosti pri ljudeh, da si potem navzven prikazujejo svojo uspešnost tako, da vozijo ogromne SUV-e, ki jih 90% ljudi dejansko ne rabi in so čisti overkill.   To je bistvo tega videa in iskanje logike zakaj človek rabi ogromen SUV, ki ni niti pravi terenec, zraven je pa še neaerodinamičen, s preveliko težo, da ne rečem bajs, slabo lego na cesti za dinamično vožnjo, višjo porabo goriva in tako naprej. Zakj torej kupit SUV, če enako zmore večina avtomobilov v normalnih razmerah. 90% lastnikov SUV-ov pa itak ne zavijejo na terene, kjer bi vseeno zmogli več kot drugi avti, ampak še vedno ne toliko kot pravi terenci.                
    • Me ustavi policaj in pravi, naj pridem ven iz avta pogledat, da mi luč ne gori. Pa mu rečem, da tudi če pridem ven, ne bo gorela. Oba sva se smejala, ko mi je pisal kazen...
    • Ne se z dizli igrat pa do suhega tanka vozit. Dizel ima že tako ali tako res velik dometa, da ni treba do konca vozit in če tankaš pri zadnji četrtini tanka čuvaš še črpalko v tanku in ne samo visokotlačno.
    • Jap ta relacija je dobro pokrita že več kot 10 let, ko sem hodil v Prago še brez avta, sem izbral točno to pot. Se vsedeš v Grazu in za 8ur dvigneš in izstopiš na hlavnim nadraži
    • Ojejojejojejojej... Odjebali smo svoje...   Kmalu drastična podražitev kondomov SIOL.NET Varen seks bi lahko postal dražji, če bo iranska vojna še naprej motila svetovne dobavne verige, piše Reuters, ki je opravil intervju z Gohom Miahom Kiatom, izvršnim direktorjem največjega proizvajalca...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.