Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 8 urami je nHear napisal:

... ... ... ... ...

Zato mi je pri MX5 všeč center knob kjer z enim gumbom prideš do vsega svašta kar avto ponudi, ne da bi sploh dolgo gledal na tisti mejčken ekranček 🙂

Upam da ga naslednja generacija MX5 tudi obdrži..

Pa bo ja naslednja generacija že samoleteča. Potem imaš pa čas gledat TV med vožnjo. Ampak telefonirat pa ne, ker to moti zbranost...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 8 urami je nHear napisal:

Mene najbolj moti, da ne moreš intuitivno najdit ročke za klimo, radio ipd med vožnjo, pri teh 100 inčnih tvjih pa moraš vedno iz ceste gledat na ekran da res veš kaj klikaš.

Radio edino še gre. Je vse na volanu.

En izmed redkih fizičnih gumbom je celo glasnost radia.

Mi je i20n tu top. Ta glavno so še vedno gumbi pod Touch škatlo.

Napisano

Evo, Vespa je plačana, odpovedni rok tudi že teče... nova služba bo 6.9km od doma, zdej pa tut, če bo po 3€ benz... :jupiii:

• Všeč 2
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.