Jest Napisano ponedeljek ob 07:21 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:21 Poti nazaj ni ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
MazdaBoy Napisano ponedeljek ob 08:35 Prijavi Napisano ponedeljek ob 08:35 Pred eno uro je Bini napisal: Takole, prišli smo do zadnjega delovnega dne v službi, ki me je zelo veselila in mi dala hkrati veliko življenjskih iskušenj Ampak vsega dobrega je enkrat dovolj in tako stopim jutri v novo življensko obdobje, ki se ga tudi zelo veselim.... 😊 Uživaj v zasluženem pokoju Bini! 💪 1 Citiraj
Slivka Napisano ponedeljek ob 09:08 Prijavi Napisano ponedeljek ob 09:08 pred 29 minutami je MazdaBoy napisal: Uživaj v zasluženem pokoju Bini! 💪 Bemtiš, ko sem to prebral, me je kar panika zagrabila. Mislim, napisal si, kot da je @Bini pokojnik, ne pa upokojenec... (Uživaj večni pokoj in naj ti bo lahka Slovenska zemlja.) Sem šel hitro na prejšnjo stran gledat, kaj sem zamudil... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano ponedeljek ob 11:10 Prijavi Napisano ponedeljek ob 11:10 pred 3 urami je Jest napisal: Poti nazaj ni ... Večinoma je res, ampak ne popolnoma. Še vedno ima možnost, da se kje honorarno zaposli, da delaše kot popoldanski s.p. Še so opcije ni čisto zacementirana pot. V glavnem @Bini res ti privoščim, pa uživaj maksimalno pa ne preveč, da ti ne bom tolk zavidal. 😜 torej... party time. 1 1 Citiraj
Janez007 Napisano ponedeljek ob 12:32 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:32 (urejeno) Bini, upam, da ti bo še kaj časa ostalo za forum. In bravo, vsi ne dočakajo! 😀 Popravljeno ponedeljek ob 12:34 od Janez007 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 12:56 Prijavi Napisano ponedeljek ob 12:56 pred 1 uro je Boss napisal: Večinoma je res, ampak ne popolnoma. Še vedno ima možnost, da se kje honorarno zaposli, da delaše kot popoldanski s.p. Še so opcije ni čisto zacementirana pot. V glavnem @Bini res ti privoščim, pa uživaj maksimalno pa ne preveč, da ti ne bom tolk zavidal. 😜 torej... party time. Te poti nazaj si niti ne želim,sem se komaj rešil tega sedeža..... 3 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 13:01 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:01 pred 1 minuto je Bini napisal: Te poti nazaj si niti ne želim,sem se komaj rešil tega sedeža..... Bravo. Sedaj pa samo še uživancija na polno. Kakšno dodatno delo neki. Sedaj, ko si svoje oddelal, je čas ,da v penziji še več potuješ, več hodiš v hribe in več v gostilne.😅 1 Citiraj
g.Wankel Napisano ponedeljek ob 13:48 Prijavi Napisano ponedeljek ob 13:48 dne 2. 4. 2026 ob 9:24 je samSimon napisal: Evo, Vespa je plačana, odpovedni rok tudi že teče... nova služba bo 6.9km od doma, zdej pa tut, če bo po 3€ benz... Čestitke za Vespo in novo službo Zdej se že neki časa ne srečavava v Zeleni jami pred 6 urami je Bini napisal: Takole, prišli smo do zadnjega delovnega dne v službi, ki me je zelo veselila in mi dala hkrati veliko življenjskih iskušenj Ampak vsega dobrega je enkrat dovolj in tako stopim jutri v novo življensko obdobje, ki se ga tudi zelo veselim.... 😊 Čestitke in srečno! Zgleda, da greš v San Marino? 1 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Z M A J Napisano ponedeljek ob 16:45 Prijavi Napisano ponedeljek ob 16:45 DeSUS fant, uživaj v novem statusu 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano ponedeljek ob 17:08 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:08 Uživaj. Zdaj bo več časa ,da boma lahko šla na kako kavico več, ko bom avto mel na servisu. 1 Citiraj
samSimon Napisano ponedeljek ob 17:37 Prijavi Napisano ponedeljek ob 17:37 pred 3 urami je g.Wankel napisal: Zdej se že neki časa ne srečavava v Zeleni jami Ali pač? Prej sem te porajtal, s tisto MX-5, za BMW-ji pa ne gledam 😅 Tehnično gledano sem še do konc mesca tam, zarad odpovednega roka 🙄 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 21:41 Prijavi Napisano ponedeljek ob 21:41 pred 4 urami je godlike napisal: Uživaj. Zdaj bo več časa ,da boma lahko šla na kako kavico več, ko bom avto mel na servisu. Seveda, se že veselim.... 🤗😉 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Dns mi je po dobro uspelo organizacija mini piknika ob bližnji reki Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dvorjan Napisano pred 15 minutami Prijavi Napisano pred 15 minutami Evo, Bini, tole je zdaj zate ... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.