Skoči na vsebino

Košarka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Veliko špekulacij tule, v resnici je pa težko soditi od daleč. Jaz se sprašujem eno - če je Cuban tak fan, zakaj pa je potem prodal klub nekomu, ki bo spet gledal samo na lastno rit in dobiček in ne na neko dolgoročno zgodbo?

Napisano

Saj nisem rekel, da je včeraj prodal. Kadarkoli že je, je moj komentar na mestu, ker ko se nek začetnik te zgodbe umakne, potem kapital en klinc briga, kakšna bo v nadaljevanju zgodba. Ponavadi hočejo jutri profit, drugo jih ne briga. Spremljam in komentiram kot zunanji opazovalec, športa skoraj ne spremljam, še manj pa lastništva klubov, ker mi je to zadnja briga na svetu.

Napisano (urejeno)
pred 9 minutami je jures napisal:

Cuban ze leta ni vec vecinski lastnik ma samo se cetrtino in nima popolnoma nic s tem...mal se apdejti, to je vse prodano

In kaj je Agreg napisal ? XD Bralna pismenost dela težave a ?

Popravljeno od Tilen5

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

Pod Cubanom ni bilo problema placat luxury tax, da so zasluzni dobili max pogodbe, pod novimi lastniki, pa ocitno ni denarja oz. profit dela maksimizirat, in dvomim da so uspeli ze spucat budget tolk da bi imeli denar za Doncicevo pogodbo. Je tudi sportni direktor omenu da so si z menjavo olajsali poletje

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Lahko pa da je Nico dvojni agent in si je poslal Dončiča v LAL, da bo kmalu šel tudi sam tja... lahko pa da novi lastniki samo želijo se znebit baze navijačev in tako veliko lažje franšizo preselit v Vegas. V dveh letih bo jasno vse.

Tole je precej realen scenarij ...

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Dallas je šel iz "WIN NOW CHAMPIONSHIP(po besedah lastnik in GM-ja)" po Luka trejdu, do tega, da bodo zgleda morali predajat tekme, ker imajo tolk poškodovanih, da po pravilih ne bodo smeli tekem igrat 🤣

• Všeč 1
  • Haha 2

• 4 meseci kasneje...
Napisano
WWW.RTVSLO.SI

"Glede na vse, kar sem dal reprezentanci čez leta, ki sem ji bil vedno na voljo in jo postavljal tudi pred interese delodajalcev, bi si zaslužil bolj...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Upam, da kmalu dobijo selektorja kot je bil KOKOŠKOV.

Napisano

Prihodnost naše košarke pa je SVETLA :)

WWW.RTVSLO.SI

Slovenska košarkarska reprezentanca se je na evropskem prvenstvu do 16 let uvrstila v polfinale! V četrtfinalu je z 80:74 v Tbilisiju premagala...

Napisano

V bistvu sploh ne gledam več košarke, ker nimam kje. Zadnjič sem kar pozabil, da so igrali prijateljske tekme. Na RTV zloveniji raje ponavljajo "še pomnite tovariši", kot pa, da bi prenašali košarkaške in nogometne tekme reprezentance. Tako bo počasi vpadlo zanimanje za oboje. 

Napisano

Prispevek radi lupijo, prenašajo pa ne nič. Jaz če bi imel opcijo bi že zdavnaj skenslal RTV.

Napisano
pred 21 urami je Alex napisal:

"še pomnite tovariši"

o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. 

33112_1.png

Napisano
pred 26 minutami je Boss napisal:

o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. 

O, so, so. Jih sicer izvlečejo iz naftalina, a ponovitve vseh barv, vrst in podvrst so tu. Ta program ni  vreden enega evra. Me zanima, koliko bi plačevalo RTV slo, če bi lahko izbirali. Mogoče kakih 20%.

• 3 tedne kasneje...
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... :nevem:

Ni jim dosti manjkalo do USPEHA :) 

• Všeč 1
  • Haha 2

Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Ni jim dosti manjkalo do USPEHA :) 

Še dobro, da nisem gledal tega njihovega mučenja žoge. 😉

Napisano

LETEČI Finci?

WWW.RTVSLO.SI

Kakšna senzacija v Rigi! Že dolgo pred prvenstvom ni bila ena reprezentanca tak favorit, kot je bila letos Srbija, toda njena pot se je...

Napisano

Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači.

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači.

Ja. Oni bi igrali kar v finalu, brez tekem. Ko si tako prepotenten, pride hitro šiba. 

Tokrat v vlogi "hokejaša", kot so Fince podcenjevalno imenovali pred tekmo. 

Gledam malo italijanske kanale. Se kar konkretno bojijo Slovencev danes in govorijo samo v superlativih o naših. 

Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

zdajle pa bitka s sosedi :) 

Zaenkrat nam kaže dobro. 👍

• Všeč 1
  • Ljubim 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.