Agerg Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 Veliko špekulacij tule, v resnici je pa težko soditi od daleč. Jaz se sprašujem eno - če je Cuban tak fan, zakaj pa je potem prodal klub nekomu, ki bo spet gledal samo na lastno rit in dobiček in ne na neko dolgoročno zgodbo? Citiraj
Agerg Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 Saj nisem rekel, da je včeraj prodal. Kadarkoli že je, je moj komentar na mestu, ker ko se nek začetnik te zgodbe umakne, potem kapital en klinc briga, kakšna bo v nadaljevanju zgodba. Ponavadi hočejo jutri profit, drugo jih ne briga. Spremljam in komentiram kot zunanji opazovalec, športa skoraj ne spremljam, še manj pa lastništva klubov, ker mi je to zadnja briga na svetu. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 (urejeno) pred 9 minutami je jures napisal: Cuban ze leta ni vec vecinski lastnik ma samo se cetrtino in nima popolnoma nic s tem...mal se apdejti, to je vse prodano In kaj je Agreg napisal ? XD Bralna pismenost dela težave a ? Popravljeno 3. februar, 2025 od Tilen5 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Matick Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 Pod Cubanom ni bilo problema placat luxury tax, da so zasluzni dobili max pogodbe, pod novimi lastniki, pa ocitno ni denarja oz. profit dela maksimizirat, in dvomim da so uspeli ze spucat budget tolk da bi imeli denar za Doncicevo pogodbo. Je tudi sportni direktor omenu da so si z menjavo olajsali poletje Citiraj
dvorjan Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 pred 10 urami je Boss napisal: Lahko pa da je Nico dvojni agent in si je poslal Dončiča v LAL, da bo kmalu šel tudi sam tja... lahko pa da novi lastniki samo želijo se znebit baze navijačev in tako veliko lažje franšizo preselit v Vegas. V dveh letih bo jasno vse. Tole je precej realen scenarij ... Citiraj
Shrek Napisano 3. februar, 2025 Prijavi Napisano 3. februar, 2025 Vabilo za navijače, da gredo v igralnice... Citiraj
Tilen5 Napisano 4. februar, 2025 Prijavi Napisano 4. februar, 2025 Nevem kolk je res, baje Kyrie že zahteva trade. Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Matick Napisano 4. februar, 2025 Prijavi Napisano 4. februar, 2025 Kyrie ima player option na koncu sezone. Kar sem jest prebral, se spekulira da zna po koncu sezone it v LA Citiraj
Tilen5 Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 Dallas je šel iz "WIN NOW CHAMPIONSHIP(po besedah lastnik in GM-ja)" po Luka trejdu, do tega, da bodo zgleda morali predajat tekme, ker imajo tolk poškodovanih, da po pravilih ne bodo smeli tekem igrat 🤣 1 2 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 13. avgust, 2025 Prijavi Napisano 13. avgust, 2025 Dragić: Razočaran sem nad odnosom in komunikacijo selektorja WWW.RTVSLO.SI "Glede na vse, kar sem dal reprezentanci čez leta, ki sem ji bil vedno na voljo in jo postavljal tudi pred interese delodajalcev, bi si zaslužil bolj... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. avgust, 2025 Prijavi Napisano 13. avgust, 2025 Upam, da kmalu dobijo selektorja kot je bil KOKOŠKOV. 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 13. avgust, 2025 Prijavi Napisano 13. avgust, 2025 Prihodnost naše košarke pa je SVETLA Slovenci v polfinalu EuroBasketa do 16 let! WWW.RTVSLO.SI Slovenska košarkarska reprezentanca se je na evropskem prvenstvu do 16 let uvrstila v polfinale! V četrtfinalu je z 80:74 v Tbilisiju premagala... 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 13. avgust, 2025 Prijavi Napisano 13. avgust, 2025 V bistvu sploh ne gledam več košarke, ker nimam kje. Zadnjič sem kar pozabil, da so igrali prijateljske tekme. Na RTV zloveniji raje ponavljajo "še pomnite tovariši", kot pa, da bi prenašali košarkaške in nogometne tekme reprezentance. Tako bo počasi vpadlo zanimanje za oboje. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. avgust, 2025 Prijavi Napisano 13. avgust, 2025 Prispevek radi lupijo, prenašajo pa ne nič. Jaz če bi imel opcijo bi že zdavnaj skenslal RTV. 1 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Boss Napisano 14. avgust, 2025 Avtor Prijavi Napisano 14. avgust, 2025 pred 21 urami je Alex napisal: "še pomnite tovariši" o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. 1 Citiraj
Alex Napisano 14. avgust, 2025 Prijavi Napisano 14. avgust, 2025 pred 26 minutami je Boss napisal: o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. O, so, so. Jih sicer izvlečejo iz naftalina, a ponovitve vseh barv, vrst in podvrst so tu. Ta program ni vreden enega evra. Me zanima, koliko bi plačevalo RTV slo, če bi lahko izbirali. Mogoče kakih 20%. Citiraj
Bini Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... 2 Citiraj
Z M A J Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 pred 1 uro je Bini napisal: Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... Ni jim dosti manjkalo do USPEHA 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 2. september, 2025 Prijavi Napisano 2. september, 2025 Pred eno uro je Z M A J napisal: Ni jim dosti manjkalo do USPEHA Še dobro, da nisem gledal tega njihovega mučenja žoge. 😉 3 Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 LETEČI Finci? Kapetan finske senzacije: "Če ne bi bilo Ljubljane, ne bi bil tu" WWW.RTVSLO.SI Kakšna senzacija v Rigi! Že dolgo pred prvenstvom ni bila ena reprezentanca tak favorit, kot je bila letos Srbija, toda njena pot se je... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 7. september, 2025 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2025 Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači. 2 Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 pred 2 urama je Boss napisal: Bogi Srbi... na nnjihovem mestu se sploh ne bi vračal domov ampak bi kr zavil v svoje klube. Razkosali jih bodo tako mediji kot navijači. Ja. Oni bi igrali kar v finalu, brez tekem. Ko si tako prepotenten, pride hitro šiba. Tokrat v vlogi "hokejaša", kot so Fince podcenjevalno imenovali pred tekmo. Gledam malo italijanske kanale. Se kar konkretno bojijo Slovencev danes in govorijo samo v superlativih o naših. 4 Citiraj
Z M A J Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 zdajle pa bitka s sosedi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 7. september, 2025 Prijavi Napisano 7. september, 2025 pred 48 minutami je Z M A J napisal: zdajle pa bitka s sosedi Zaenkrat nam kaže dobro. 👍 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.