Košarka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
- "Dedek, kako se je zgodilo, da si se zaljubil v babico?" - "Eeee, dragi moj, ko sem se zaljubil vanjo, še ni bila babica..."
-
Si predstavljam, da nima veze katera zavarovalnica, po mojem bi povsod bil isti šmorn, kar se tiče trajanja, ker druga stran ni prišla na zavarovalnico prijavit škodnega primera kljub pozivom zavarovalnice (tuji državljan brez znanja slovenščine), pošlejo 3 pozive (tedensko baje) in čakajo ... in če po tretjem ni odziva se postopek spelje z podanimi dokazili. To vse skupaj traja mesec dni, potem še dodatna cenitev zarad šlamparije in si na mescu dni in pol, s staro kamero xD Si sploh ne upam preverit, če gretje ogledala dela ...
-
Grem po poti mimo njive in zagledam žensko, ki koplje krompir. Pa zakričim: - "A boš ti to plačala al kličem policijo?" - "Nikar, majke ti, nimam denarja, da ti plačam. Lahko se pa midva kako drugače zmeniva..." Jo gledam, ko stoji tam v mini-krilcu in srajčki, čedna je bila, začela je še privzdigovati tisto krilce in rečem: - "Dobro, tokrat naj ti bo." Stopiva na drugi konec njive in ko končava, reče ženska: - "A lahko še malo tiste solate naberem?" - "Kaj pa vem, njiva ni moja..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.