IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja tale Filipinc je precej nenavaden. Mogoče je bil nekoč Lady zdaj je pa Boy, na tem tekmovanju je več takih nenavadnih kot pa tistih ta običajnih - pa še ta običajni morajo viset na glavo, da se jih vsaj malo opazi.
-
To je zelo lepo in dokazuje, da le ni tolikšen bavbav pri porabi. Sem pa tudi sam naredil test. Tankal na Tržaški v Lj, resetiral povprečno porabo in takoj na AC potem pa skoz 130km/h, le skozi Trojanske tunele slabih 110km/h. V Celju, ko sem zapustil AC je kazalo povprečno 5.1l/100km. Torej tolk nekje je poraba 150KM dizla 2.2 na AC z vožnjo po omejitvi.
-
Tu se strinjam, samo problem bo, ko boš želel stopit z njega pri 35km/h. Nisi ti Usein Bolt, da tole iztečeš, ampak boš letel na smrček. Pri 25km/h ti mogoče še celo rata.
-
Če te to skrbi, potem sploh ne kupuj avta pri dilerju. Najdi nekej kar je 1 lastnik in kupi direktno od njega... greš tudi z njim na testno, vidiš kako je avto vozil, se malo pogovoriš, ti pove za kakšne napake, hibe... še vedno ti bo kaj zakril /static/img/avtolog-cover.ee5460dd0a5e.png MAZDA CX-5 / G165 / - Avtolog AVTOLOG.SI Brezplačno VIN iskanje, na podlagi odprtih podatkov iz portala OPSI. Poročilo o zgodovini vozila - kilometrina, ali je bilo vozilo uvoženo, tehnični podatki. Avto je bil naprej pisan na pravno osebo - lizing ali testno vozilo, potem po lizingu je šel na fizično osebo in sedaj ga ima v lasti prodajalec, torej je informacija o 3 lastnikih pravilna je pa verjetno imel samo 1 uporabnika, in to je ta lastnik, ki je bil star 73 let Lej za moje pojme pejdi probat, pa boš vidu kako se avto pelje, če je to to kar ti je všeč, potem pa dalje
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.