Skoči na vsebino

IGRE (arkadne, dirkaške, strateške, športne,...)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

U z veseljem bi ?el sploh ker ni toliko dalj?a tura ampak kaj ko ne grem sam. ?e ko sem omenil, da bi se ustavili v Red Bull hangarju niso bili navdu?eni. :blush: Da si pa road trip majster pa vem. B)

Mogo?e kdaj drugi?, sodelavec ima tudi ?eljo iti. Ne bi bilo slabo, da mi vrne uslugo pa se gre drugo leto z E46 M3 na tak izlet. :jupiii:

Napisano

U z veseljem bi ?el sploh ker ni toliko dalj?a tura ampak kaj ko ne grem sam. ?e ko sem omenil, da bi se ustavili v Red Bull hangarju niso bili navdu?eni. :blush: Da si pa road trip majster pa vem. B)

Mogo?e kdaj drugi?, sodelavec ima tudi ?eljo iti. Ne bi bilo slabo, da mi vrne uslugo pa se gre drugo leto z E46 M3 na tak izlet. :jupiii:

Si ti ?ofer in benz sponzor al tist-a ki bo poleg ? :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Hja za kak kestl bo dal tudi sopotnik. :D

Kera ne gorenjska poteza. :vskalo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Reality check GT5, danes ?el ?e enkrat pofotkati avto v ?pilu

Kot je razvidno iz fotke je ?ofer druga?en, tudi barve niso realne. :(

Objavljena slika

Objavljena slika

Tudi tu ta napaka pride zaradi svetlobe ?e bolj do izraza, poleg tega sem vozil s kratkimi. Vsaj podvozje je podobno posedeno.Aja pa ?migavce spredaj imam krom, ne oran?ne, da felten ne omenjam. ?alabajzerski japonci! :mi pijemoo:

Objavljena slika

Objavljena slika

No ampak jim odpustim, ker so vsaj napisi ob progi popolnoma isti. Pozorno oko bo opazilo napis na pisti AVE IT tako v igri kot resnici. B) Nekateri so pa ?al ?e obledeli. Pa nekateri so novi, in jih ni v ?pilu pa to ravno taki, ki smo jih fotkali. Na fotki kjer je moj Clio se tudi lepo vidi kak kucelj je tam (vi?ina avta)

Tako v resnici kot v ?pilu.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Tu imam sicer nekaj fotk iz pravega ringa. :D

Lahko re?em, da sem bil pozitivno presene?en nad primerjavo hitrosti. Na nekaterih to?kah sem si v ?pilu zapomnil "referen?ne" hitrosti in ko sem na progi pogledal na ?tevec je bilo tam-tam. Karussell v resnici premetava volan 10 cm gor in dol in moli?, da bodo kon?niki zdr?ali. Pa malo pred njim je en ovinek kjer ti v ?pilu zategne volan (kucelj, ki sem se ga samo zaradi tega bal), v resnici ne zategne tako zelo. Za vse ostalo lahko re?em, da je tako kot v ?pilu. Razen seveda dejstva, da te sama velikost proge in spremembe vi?ine (in posledi?no G sile ko pribremza? v dolino ali "sko?i?" ?ez hrib ali kucelj) vseeno impresionirata. :rispekt:

• 2 tedna kasneje...
Napisano

?pilamo Renegade Ops s kolegi pa je zakon. Neka taka lahka arkada za trenutke, ko ni dosti ?asa za kake zahtevnej?e zadeve.

post-6662-1342658408_thumb.jpg

Napisano

Ja, samo se ?isto druga?e igra :) Res pa ta izometri?en pogled precej spominja na Generals/Commandos. Zadeva je res super zabavna na?igancija, sploh kot multiplayer. Vozi se preko smernih tipk, ima? tubro boost, specialni "move", nadgradnje kanona, sekundarno oro?je, vozi? lahko tudi helikopter itd. Aja, pa ?e Gordon Freeman je noter z onim svojim razstavljenim rumenim Chargerjem :punk:

http://www.esperino.com/half-life-2-gordon...de-ops-on-steam

Napisano

Ja, predvsem drevesa jih zezajo. Neko nizko grmi?evje namesto mogo?nih borovcev :D

Napisano

ko se zima zacen bo dobr spilat doma,jst cakam na COD - Black Ops 2:D

to je fajn za spilat ce mas par prjatlov si lepo na kanalu in se pogovarjas in delas pizdarijo folku :) haha

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

Sicer nisem nikoli ?pilal COD-a multiplayer, ampak razumem poanto. Zdaj se ?e nekaj z diplomo ubadam, ko kon?am pa takoj nalo?im BF3, grem online in se ?ustveno in ?utno distanciram od okolice za nekaj ur :jupiii:

Napisano

Kaj pa kaksen rfactor ,cod1,2,4,6 minecraft v 1.2.5(mamo server), far cry 2,rf 2 bo pomoje kmalu tudi crackano za online,dirt 2,3.. lahko preko hamachija ali pa tunngle

Ce je pa se kje kaka ideja pa povejte potegnem dol..

lp,Feri

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

U?asih smo racedriver 3, kasnej Racedriver GRID cepal prek neta in je blo kr pestro :D

Grid poznam obrnu... res nor spil..ko je prsu ven je biu eden najlepsih spilov graficnega izgleda med voza?inami...ja lej lahko dol povlecem samo prek neta ga pa nisem nikoli tako da kaka pomo? nebi bila odve? :D

je pa tukej res rfdobra alternativa...simulacija kateri samo 4x4 pogon fali...(fizika pa to)je pa prog, avtov,m odov, setup-ov res malo morje...

http://www.rfactorcentral.com/ na tej strani je veliko tega

lp,Feri

------------------------------------------------------
All the way Miata :)My way is sideway :)

Napisano

Od dirka?in sem online igral samo Flatout 2 pa je bil zakon. Druga?e pa raje kake strelja?ine. Novi AVP mi je bil tudi fajn, samo so vse sobe prazne.

Napisano

Grid poznam obrnu... res nor spil..ko je prsu ven je biu eden najlepsih spilov graficnega izgleda med voza?inami...ja lej lahko dol povlecem samo prek neta ga pa nisem nikoli tako da kaka pomo? nebi bila odve? :D

je pa tukej res rfdobra alternativa...simulacija kateri samo 4x4 pogon fali...(fizika pa to)je pa prog, avtov,m odov, setup-ov res malo morje...

http://www.rfactorcentral.com/ na tej strani je veliko tega

lp,Feri

?e zdownloada? GRID u bistvu ne rabi? nobenega posebej cracka za online, skoraj isti postopek kot pri Racedriver 3 :)

Napisano

Jaz si ?e kaki 2 leti, ?e ne ve?, kar originale dol cukam iz Steama ali pa si jih kupim v angle?ki trgovini, ko je ?pil kake 3 mesce zunaj (in dose?e vrtoglavo vrednost npr. 6?). Malo so me razpi*dili ?rvivi cracki, malo pa sem dobil spo?tovanja do ustvarjalcev :) A NFS je bil kaki omembe vreden po Most Wantedu? Gledal sem videe na Tubi pa se po fiziki pribli?uje Lego Racerjem.

Napisano
Napisano

men pa bl lezijo streljacine :) najvec zdej strelam COD black ops...cakam na COD BO2,sam bo

vrjetno bl tema k je ze tko kokr cod mw3,ja mors spilat multiplayer,k je zakon,bi pa spilu BF sam nimam dobre graficne...oz.bi delal sam bl tko tko...premal fps...bo pa pocas treba mal nadgradit ja :)

al pa ce kdo pozna dead island - konc spil glejte filmcke youtube

qxMGjr2.png

Napisano

Ne dam roke v ogenj, ampak mislim, da je BF manj strojno zahteven od COD-a :)

Napisano

a pa ni ves...novi BF zahteva ze konkretno grafo...ker je vse ful vecje pa vec dogajanja...ce pa mas grafo od 300? ti pa ta spil dela hudo k svina :D res lepa grafika...sam jst sm zvest cod-u ze od samega zacetka :D

qxMGjr2.png

Napisano

a pa ni ves...novi BF zahteva ze konkretno grafo...ker je vse ful vecje pa vec dogajanja...ce pa mas grafo od 300? ti pa ta spil dela hudo k svina :D res lepa grafika...sam jst sm zvest cod-u ze od samega zacetka :D

se prav bi na Radeon HD4870 X2 ?e mogla lavfat :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.