Grega_ Napisano 14. avgust, 2010 Prijavi Napisano 14. avgust, 2010 sj to je itak podtaknena lj-bolezen hvala hehe..te?ko je bit ljubljan?an a ne :) Citiraj
Boss Napisano 15. avgust, 2010 Prijavi Napisano 15. avgust, 2010 Odpovedal smo piknik! Zakaj pa? :ne vem: Sej sem ti lepo napisal kako bo z de?jem v soboto in da bo v nedeljo zjutraj nehal. Danes bo sicer obla?no ampak nekih mo?nih padavin ne bo... mogo?e kaka kaplja la pa dve. Citiraj
Z M A J Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Ubisstvu prestavl, zdej pa pa? odvisn kaj bo nasledno soboto! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Nasledn vikend bo majke mi dober vreme, ampak res. Mi vedno trofnemo tnartabulj? za dopust http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14307 Camp bo prazen, voda odli?na, pa vro?e A zakaj jamralnik - jutri naj bi ?el na Triglav.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Neyko Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 A zakaj jamralnik - jutri naj bi ?el na Triglav.... to bi moralo sodit v temo "pohvalite se", ?e ne, ti pa predlagam, da raje ostane? doma Citiraj
Boss Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Nasledn vikend bo majke mi dober vreme, ampak res. Mi vedno trofnemo tnartabulj? za dopust http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&...&code=14307 Camp bo prazen, voda odli?na, pa vro?e A zakaj jamralnik - jutri naj bi ?el na Triglav.... A bo? ti drug teden kej v campu? Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 to bi moralo sodit v temo "pohvalite se", ?e ne, ti pa predlagam, da raje ostane? doma misljen je blo vreme....ampak GREMO A bo? ti drug teden kej v campu? 20 - 29....torej da, bom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Mah neki pr el. gara?nih vratih je krepnl (Hormann)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gorjup13 Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 *** prou dost mam vsega, p**** gledam mx3 na avto.net in ko kli?m mi tip re?e da nima cajta da se sli?va u sredo (dans a ne) in ga kli?m mi re?e je ?e prodano. a res ni u slo za dubit solidne mx3? vem da sm zaj** k nism kupu une ?rne od v.mx3.j uporabnika ampak takrt sm meu ?e svojo garo za prodt pa brez ke?a sm biu totalno. AAAAAAAAAAA (sj vem da se vm ful smilm ) Citiraj
BOBI Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 *** prou dost mam vsega, p**** gledam mx3 na avto.net in ko kli?m mi tip re?e da nima cajta da se sli?va u sredo (dans a ne) in ga kli?m mi re?e je ?e prodano. a res ni u slo za dubit solidne mx3? vem da sm zaj** k nism kupu une ?rne od v.mx3.j uporabnika ampak takrt sm meu ?e svojo garo za prodt pa brez ke?a sm biu totalno. AAAAAAAAAAA (sj vem da se vm ful smilm ) he,he ce bi ti vedo kolko jih je mene klicalo in se zmenlo da pridejo gledat pol pa sn doma pa dobeniga pa ga klices pa se tudi ne javi sami(( resni)) kupci kao teko da mi dan zajebe eni so cudni kot prodajalci eni pa kot kupci Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Prodaja avta terja kar nekaj ?ivcev ja, kaki bumbarji na drug stran! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Mah neki pr el. gara?nih vratih je krepnl (Hormann)! Mamo v slu?bi ta vrata od tega proizvajalca, niso vredna pou ?ebra mrzle vode Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 3. dan zapored sm ?e razpaljen k ris, prpravljen se z vsakmu udart na no?, ?e mu je do bitke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DraGO Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 3. dan zapored sm ?e razpaljen k ris, prpravljen se z vsakmu udart na no?, ?e mu je do bitke! A te polna luna matra? Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
Z M A J Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 Niti ne, splet okoli??in, pa tut vsaka skleda je enkat pouhna, se nabira in nabira, enkat pa pokrovko odfooka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 Niti ne, splet okoli??in, pa tut vsaka skleda je enkat pouhna, se nabira in nabira, enkat pa pokrovko odfooka! poznamo to, ampak ne se preve? jezit, ker to ?kodi ?ivcem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 he,he ce bi ti vedo kolko jih je mene klicalo in se zmenlo da pridejo gledat pol pa sn doma pa dobeniga pa ga klices pa se tudi ne javi sami(( resni)) kupci kao teko da mi dan zajebe eni so cudni kot prodajalci eni pa kot kupci hihi, meni je prodajalec povedu da je klicala ena babica ce bi bil to avto za njeno vnukinjo ki je lih nardila izpit ma najbol hecno mi je ko vsi, karkoli prodajas, recejo da "bojo zihr kupli" pol jih pa kr ni vec od nikoder.. enkrat sm pa laptop kupval pa je bla tut taka pizdarija... laptop kupujem clovk ga pa odpre pa si direkt pred mojo glavo cik przge. pizda, ne mors pocakat 2 min? da vsaj ZGLEDA kot da je bil laptop nekadilski? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 Jaz sem pa fajn kupec, klical sem modela za 323f-ko (za dele), naslednji dan ob 11ih zu3 je bila ?e pred na?o gara?o parkirana! Fotr pa pizdil kaj sm spet to prvleku dam... Citiraj
Deeyan Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 Jaz sem pa fajn kupec, klical sem modela za 323f-ko (za dele), naslednji dan ob 11ih zu3 je bila ?e pred na?o gara?o parkirana! Fotr pa pizdil kaj sm spet to prvleku dam... da bi js tole naredu bi me grd gledu vsaj 3 mesce Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 mene je grdo gledu ko je vidu da mi trojna vrata v spajzu sedijo pa gnijejo ce bi cel avto prvleku bi ga mogu nasledn dan na odpad peljat Citiraj
Z M A J Napisano 26. avgust, 2010 Prijavi Napisano 26. avgust, 2010 Vidm noben od na?h tastarh ni zainteresiran med kosovnega avtoodpada (nimajo smisla za biznis)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. avgust, 2010 Prijavi Napisano 26. avgust, 2010 Vidm noben od na?h tastarh ni zainteresiran med kosovnega avtoodpada (nimajo smisla za biznis)! ma ?udni so namest, da bi te podpiral pri ?em takem kar ti je v interesu, pa delajo glih kontra Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 26. avgust, 2010 Prijavi Napisano 26. avgust, 2010 lol predstavli si da ti en navlece pred vrata sobe en kupcek odpadnega materiala Citiraj
Deeyan Napisano 26. avgust, 2010 Prijavi Napisano 26. avgust, 2010 lol predstavli si da ti en navlece pred vrata sobe en kupcek odpadnega materiala ?e bo dal kir pred svoja vrata me ne moti, ?e bo kej pametnega s tega nastal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 27. avgust, 2010 Prijavi Napisano 27. avgust, 2010 Ko po radiu sli?m antipati?en (mo?a?arski) glas Krebsove, dobim prebavne motnje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.