Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dans kupu 1.?katlco ?ikov u letu 011! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

vceri so bli mojstri v hisi in en od fantov si je tok upal, da mi je odprl denarnico in ukradel 80 eur...

sej ne mores verjet, ce ga dobim mu bom roko zlomil.

Pr meni je bla podobna zgodba...bagerist ki mi je za ?karpo delal izkop, je samo po "pivo" sko?il v klet in glej ga zlomka, ko je od?el sem bil za 20? la?ji (na sre?o sem mel samo 2x20? v denarnici)...sem mu pa potem ko je pri?el ?as za pora?unat pla?al 20? manj kot sva se dogovorila...sem samo ?akal ?e bo ka?na pripomba (sm mel ?e prpravljen govor, pa spisek za jebanje), pa je ni bilo! :D:whatever:

Napisano

Folk (avtomobilisti) so tkole zu3 po LJ total nadrkani, matr pe?ec se mora prov pazit da ga ker ne dobi na havbo, kaka netoleranca! :hudicek::whatever:

Napisano
:( meni pa je utrgalo nosilec na cevi od CAI imamo novo lukno

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

navor dela svoje :)

Zrihtano, da bo pa 100% kot ho?em bo pa kak dan kasneje.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Kok je grda Hello Kitty nalepka na rde?mu vozilu! <_<

Napisano

O?itno sm total izven forme - po 1m dnevu smu?anja me stegna pe?ejo k zmaja! :whatever:

Napisano

Tim, zuni pa tak sonce! :blush:

Sj vem, zto pa grem zdle ponovit turco od zadni? (benz je zastonj pa ga je treba pokurt) ?efa (alfista) zanimajo ovinki na uni cesti :D
Napisano

?e to no? navm bol? spav kukr prej?no, nejbol d mam ju3 dopust, k bom totalna Pe?enka! :blush:

Napisano

Kaj naj pa jaz re?em... V nedeljo sem si zlomil mezinec na nogi pa sem bil v?eri kljub bole?inam vseen v slu?bi.. :(

33112_1.png

Napisano

A mi loh razlo?i? kaj si spet delal?

bos sem zadel rob omare, ko sem zalaufal za tamalo smrkljo

33112_1.png

Napisano

Dons sva se s kolegom kr namatrala da sva eno omaro (razmontirano), v dol?ini 210 cm spravla v Galuno, za katero sem ugotovu, da ima prtlja?nega placa ob podrti zadnji klopi samo 180cm, sem skoz mislu da ma 2 metra al pa ?e ?ez! :blush::D

Napisano

Dej ?e pomer kok da? lohk notr najdalj?i element (verjetno isto bliz 2 metra) in pa kok ma? ?irino kufra, na najo?jem delu (kjer so kolesa ponavadi)! :P

Napisano

evo to vam je delovnik....od 7-9 sestanek + 19-07 no?na :wacko: vstal sem ob 5.30 in pol pri?akujejo da bom buden do 8.00 nasednji dan ko pridem domov... :whatever:

Napisano

No,ker sem se hvalil,da sem naredu tehni?nega, seveda kot ponavadi ni ?lo brez te?av <_< Podvozje je kul,ni pripomb, problemi so se za?el pri xenonkah <_< za piko na i so mi pa ?e plini ponagajal pri visokih vrtljajih in to za mi?ji lul?ek v stend-baj moudu :vskalo:

Tko,da mi ni preostalo druzga kot vr?t ven xenonke in not dat,po svetilnosti sode?, ene navadne brlivke :blink::blink: IN seveda poj je treba zamenjat ?e pozicijske (stric reku nou-nou LED-ikam)...in zarad tega sem pri menjavi le teh po?ten polomu plastiko na eni od smernikov,tko da sem mogu dej novo naro?it :vskalo::vskalo:

Na sre?o me je poj po enournem letanju sem in tja kon?no spustu ?ez, ?eprov mu je ?la v nos nastavitev snopa...dobr da ni blo tko grozne razlike :o

Jutr pa ?e registracijo u?timat,k bo colnga,poj pa za 1 let gmh :harhar:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.