Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Huh, tole pa zveni precej slabo ... kaj so ti s tem potrdili, da bo? imel trajne posledice?

33112_1.png

Napisano

Jao...nadomestila so pa tudi zeloooooo bogata, beri par 10?....?e ti lahko moja kje kako pomaga povej (?e spada? pod LJ)

Cao

Ja invalidnino/penzijo so mi zracunali na okoli 190? pac ne vem kako so to racunali (vrjetno na delovno dobo in pac poprecje plac), ja ce dobim delo za 4ure se tudi v Maribor vozim samo da nek delam,...

LP

Huh, tole pa zveni precej slabo ... kaj so ti s tem potrdili, da bo? imel trajne posledice?

Cao

Hoteli so me invalidsko upokojit za 8ur (imam 4 leta delovne dobe in na to poskodbo bi me morali upokojiti) pa sem se komi izboril za 4ure dela, pravijo da se mozgani pocajtajo priblizno po dveh letih, posledice bojo in po dveh letih me nazaj na obrovnavo uzamejo, da vidijo ce so se stvari izbolsale ali poslabsale,...

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Uuu to je pa res slabo. ?zmeden? Tukaj pa samo dr?im, da bo ?ez 2 leti tko dobro, da bo? lahko normalno hodil v slu?bo.

Cao

Glede na to v kaksnem stanju sem bil in kaksen bi lahko ostal sem happy da sem tak kot sem, cez dan delujem normalno res da se hitrej utrudim in se potem pokazejo napake (v levi roki in nogi izgubim na moci, odzivnosti, hitrosti, refleksu in v govoru, pac zacnem jeclat in tezje izgovarjam tezke besede v spominu mam pa itak luknjo in potem velik stvari pozabim) a mislim da bom cez dobre dve leti nazaj na stari poti sam z nekimi napakami,...

LP

Napisano

Tut jzt mislm da bo bolj...zdravniki itak zmer napihnejo vse, ?e te pa tola?i, luknje v spominu mamo skor vsi, ?e bi blo pa tok hudo bi pa vsi tu pisali dvojne poste...

Dr?im pesti da bo bolje :)

Napisano

Cao

Itak vem da napihujejo, kaj vse tvezijo, na koncu od tega je pou narobe,.... Meni se stvari iz dneva v dan boljsajo, skoraj ni videti da sem bil na glavi :D

LP

Napisano

Iz dneva v dan pri na?i bajti trpetamo pred voja?kim napadom merikancev. Razlog - doma imamo biolo?ko oro?je. Sicer je izredno dobro skrito v obliki skoraj ?e dveletnega mal?ka, je pa zelo u?inkovito. Odkar je mali od februarja v vrtcu, sem fasal ene 4 viroze trenutno imam vnetje u?esa (a ni to druga? bolj otro?ka bolezen), moja se lahko pohvali z ?e drugo plju?nico v dveh mesecih. Slednje je ?e mal bolj zaj.. ker je v 7mesecu nose?nosti. V soboto bi morali iti v Rovinj za 14 dni (dopust ?e pal?an), pa bomo dan prej videli, ?e bomo sploh ?li.

Pozitivna stvar: Odkar imam vnetje u?esa mazda precej ti?je laufa :bravo:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Kak realn film je pa tale Fast & Furious 6 :blink:

Da gre? z mazdo RX-8 po uni stezi na konc, mor? na pol poti delat generalko... :D

Napisano

http://www.imdb.com/title/tt1905041/

in pol ma ta film 6.7 oceno.. zgleda da se folk mal poneumlje :) kmon.. ajde.. pi?ke so hude.. avti tud.... zgodba.. so ..so.. akcije pa?.. mam filing da so izuml nov ?anr.. NADREALISTI?NA KOMEDIJA..

moja ocena?.. 2 od 5 .. pa to sam zarad pi?k in avtov.. ker zakoni fizike v tem filmu ne velajo:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

http://www.imdb.com/title/tt1905041/

in pol ma ta film 6.7 oceno.. zgleda da se folk mal poneumlje :) kmon.. ajde.. pi?ke so hude.. avti tud.... zgodba.. so ..so.. akcije pa?.. mam filing da so izuml nov ?anr.. NADREALISTI?NA KOMEDIJA..

moja ocena?.. 2 od 5 .. pa to sam zarad pi?k in avtov.. ker zakoni fizike v tem filmu ne velajo:)

Celo 7.6 ma oceno :blink:

Jzt sm pa kr ?aku kdaj bo po tr?a?ki prpelala kaka una formulca, da se gremo kdo bo koga presko?u a? :D

Napisano

Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pri tem pa pomaga plinska konstanta. Saj se ?e spomni? iz ?ole:

pV=mRt

se pravi:

pijem vino: merlot, refo?k, teran

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pri tem pa pomaga plinska konstanta. Saj se ?e spomni? iz ?ole:

pV=mRt

se pravi:

pijem vino: merlot, refo?k, teran

Fizika je bila ?ez celotno moje ?olanje tisti predmet, ki ga nikoli nisem maral, v bistvu sem jo sovra?il. :harhar:

Napisano

Saj tudi jaz nisem obo?eval fiziko. Formule sem si zapomnil edino na tak na?in, kot sem ?e napisal. S fiziko mi pa res nikakor ni ?lo. ?eprav sem se z eno fizi?arko zelo dobro ujel... A to je ?e druga zgodba. ?eprav vseeno velikokrat za v tale jamralnik...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). :D

no zdej ve? zakaj smo Savinj?ani vedno ?ejni :P

Napisano

Neki mam prst na nogi zjeban komi hodim, ćez vikend sem se za?ital na le?alniku, sem ves pe?en in komaj se lahko ?eda dotikam, zdejle sem pa fri?no ?e od zobarja, ker me je neki cukal.

La?n pa ko pes pa jest ne smem in ne morm....

Napisano

post-1307-1371480260_thumb.jpg

Glede na to,d a si dal sliko v jamralniku, predvidevam, da je nekaj narobe? :blink:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal..:)

www.trziskisladoled.si

Napisano

Sm ze zrihtal ena varovalka je bila zanic..ceprav je ugledal precej hudo..aja pa tole dm slikal med voznjo po avtocesti...sam stevc ni delal..:)

Qll, ziher si zmrznil :D .
Napisano

Meh, ?e cel tedn hodim okol zobarja. Se pravi cel tedn n? po?teno ne jem... bom ?e shuj?al.. pa komi sem kile dobu.

Napisano

Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. <_<

Napisano

Danes med potjo na Stor?i? ter navzdol ugotovu, da sem izbral prehud zalogaj za uvod v hribovsko sezono. <_<

Sej je ?lo :prstgor:

Drga? pa super dan :notworth:

When in doubt, duck it!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.