Boss Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Lubico zameni za eno tako, ki ne ?ivi ob makedamu. Citiraj
Slivka Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 mah sj zj sm se sprjazno bom do septembra po?ako pa nj pol orenk nrdi.... aja ?e to morm pojamrat....pucam avto prej mnde ene 4 ure... res u piko spucan vse... a ne mogo sm it do ene lubice ma pa cca 500m makedama.... in ka sm naredo? ni? Zanimivo. Meni se pa sploh ne pozna, ?e vozim po makadamu... Citiraj
jures Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Zanimivo. Meni se pa sploh ne pozna, ?e vozim po makadamu... Jaz sem na makadamu in ne rabis zatemnjenih sip...idealno za lubice Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 20. avgust, 2013 Prijavi Napisano 20. avgust, 2013 Za lubice je bolj idealno nekje med dva leskova grma parkirat. Pa trdo podvozje, da ne izdaja preve?... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 mah sj zj sm se sprjazno bom do septembra po?ako pa nj pol orenk nrdi.... aja ?e to morm pojamrat....pucam avto prej mnde ene 4 ure... res u piko spucan vse... a ne mogo sm it do ene lubice ma pa cca 500m makedama.... in ka sm naredo? ni? Pa je pol vsaj dala (noge narazen)? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Pa je pol vsaj dala (noge narazen)? Vrjetno se nebi drgac po makadamu Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Pa je pol vsaj dala (noge narazen)? ma kaj noge narazen - avto nej mu spuca Citiraj
g.Wankel Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Na?a ma tut makedam pred bajto, zato se ?e kar sama javi da ga o?isti Citiraj
Još šta Napisano 21. avgust, 2013 Prijavi Napisano 21. avgust, 2013 Na?a ma tut makedam pred bajto, zato se ?e kar sama javi da ga o?isti Kdaj prpelem mojga? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Doniral 32? dr?avi za duplikat izpita za ?oln . 250% ga bom sedaj na?el. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 O?itno sem bil za dana?nji dirki krepko prevelik optimist, saj sem si obetal zmagi Lorenza in Hamiltona na isti dan. No oba sta osvojila tretji mesti, kar vseeno ni glih za stran vr?t. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
roky999 Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 pizdarijo sm naredo.... smo hotl vinjeto dol dat pa je ?ipa po?la Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
rendy Napisano 25. avgust, 2013 Prijavi Napisano 25. avgust, 2013 pizdarijo sm naredo.... smo hotl vinjeto dol dat pa je ?ipa po?la pa ljudje pravjo da jst nimam ob?utka... Citiraj
Baby Viper Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Se zgodi,tud najve?jim mojstrom Js mam pa za pojamrat nad vremenom..vem da je bla ?e mal nazaj vro?ina,pa jo ?e zdj pogre?am Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 ?alostna ?ivalska zgodba; http://www.24ur.com/novice/slovenija/zakaj...anj-umreti.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
roky999 Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 ?e vedno mi pu??a streha Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Z M A J Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 Moji 6-ki crknila desna xenonka, no ob?asno se ?e pri?iga in sveti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 11. september, 2013 Prijavi Napisano 11. september, 2013 Mislim, da sem danes sre?al Lojzeta. Neki Citroën C2, NM tablica, se je za njim nabrala kar kolona, nekemu mopedistu na Tomosu pa so popustili ?ivci in nas je prehitel , med prehitevanjem tega C2 pa je z roko nekajkrat udaril po strehi . Pa smo se skoraj ustavili ... No, potem je le pospe?il in lovil Tomosa vse do ?empetra... Tam pa je ?el Tomosist skozi kro?no kri?i??e, C2 pa se je ustavil, ker je nekdo bil v kro?nem kri?i??u. ?eprav je ta, ki je bil v kro?nem kri?i??u, ?e pred nami zavil ven, smo vseeno ?akali ... In v tem kro?nem je zavil en izvoz prej kot jaz, tako da sem lahko normalno nadaljeval pot v slu?bo . Se spomnim, da so policisti v?asih kak?ne velike tovornjake ?akali na vrhu vzponov in jih kaznovali, ker so s po?asno vo?njo ovirali promet. A za osebna vozila to ne velja? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 13. september, 2013 Prijavi Napisano 13. september, 2013 Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
roky999 Napisano 13. september, 2013 Prijavi Napisano 13. september, 2013 mah use me jebe... od avta do ?ihta do vsega.... nvm... a gre lohk ?e na slabi???? Citiraj .....:::::Red Devil:::::.....
Dejan Pavlovic Napisano 13. september, 2013 Prijavi Napisano 13. september, 2013 mah use me jebe... od avta do ?ihta do vsega.... nvm... a gre lohk ?e na slabi???? vrjem da gre lahko Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Slivka Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 O?itno sem zelo seksi. Ves ?as me kdo jebe... Citiraj
Allyssa Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro. Kaj so jo za?u?tral? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Strela Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 Je moja najdra?ja mislila da ne more bit ?e huj?e: ona kripel (so jo za?u?tral), dojen?ica ki ?isto cele no?i kri?i od kr?ev in na? mal?ek ki je fasal vneta u?esa. O, pa je lahko ?e huj?e. Dec od moje najdra?je si je zrihtal zlomljeno rebro. Za te kolike priporo?am: http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/191/ se jih le ?e na Hrva?kem dobi ampak so pa tudi edina zadeva ki preverjeno pomaga. lp. Citiraj
Slivka Napisano 15. september, 2013 Prijavi Napisano 15. september, 2013 ?e smo natan?ni: preverjeno pomagajo pri nekaterih dojen?kih. Pri drugih pa pomaga kaj drugega. Pri na?ih je ?e najbolj pomagalo, ?e sem jih "vrgel" ?ez rame kot vre?o. Sicer so ?ena, sestra, mama in ta??a zmajevale z glavo, a dojen?ki so se pomirili. Nosil sem jih pa po hi?i dobesedno kot vre?o. Nekako jih je to prepognilo in jim pomagalo, da so "odprdeli" svoje in potem je bil nekaj ?asa mir... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.