Skoči na vsebino

Golf novi avto leta

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

O tem, ali je "novi" Golf res Golf 6 ali le Golf 5+ so debate kar ?ivahne. Tudi v Motoreviji se to spra?ujejo... <_<:P

Na nekem drugem forumu sem prebral, da naj bi bilo bistvo novega Golfa 6 bolj v drugih detajlih... in ne na zunaj :vesel:?zmeden?

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

• Odgovori 73
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

?e sre?a, da je bil Golf letos, ker je s tem odprl Mazdi 3 prosto pot do prvega mesta za izbor 2010. Pa ne zato sre?a, ker je Golf kao bolj?i ampak zato, ker bi Golf odnesel prvo mesto pa ?etudi bi pripeljal cizo z napisom Golf na zadku.

Tako pa? je... ker se ne ocenjuje dejanskega stanja ampak se ocenjuje ?ist subjektivno glede na prepoznavnost imena, tradicijo in neke mladostni?ke mokre sanje. ;)

33112_1.png

Napisano

?e sre?a, da je bil Golf letos, ker je s tem odprl Mazdi 3 prosto pot do prvega mesta za izbor 2010. Pa ne zato sre?a, ker je Golf kao bolj?i ampak zato, ker bi Golf odnesel prvo mesto pa ?etudi bi pripeljal cizo z napisom Golf na zadku.

Tako pa? je... ker se ne ocenjuje dejanskega stanja ampak se ocenjuje ?ist subjektivno glede na prepoznavnost imena, tradicijo in neke mladostni?ke mokre sanje. ;)

Uvozniki bi se morali zmenit in nic ne spoznorirat oz. bojkotirat izbor takrat, ko je v izboru tudi kaksen Golf :bravo::cheers: ... potem bi se pa mogoce kaj spremenilo... ampak res samo "mogoce" :ne vem:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Za moj okus je golf oziroma nasplosno vw tole

sej ?e bi tole dal na izbor, bi ravno tako zmagali :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Torej, kdo sploh ho?e voziti mobilno trgovino rezervnih delov ????

Ha, ha... :hohoho::hohoho::hohoho::jupiii::jupiii::jupiii:

Tale je ena bolj?ih izjav.

Je pa recimo zavarovanje Mazde proti kraji kar nekaj cenej?e kot recimo VW alu Audi. Mislim, da je razlika kar okrog 20% (mal na pamet).

Nikad ne veruj ?eni, koja la?e.

Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...

Napisano

Pozdrav vsem.

Pravkar sem izvedel iz prve roke. To?nih podatkov ne smem izdat, saj razumete. Enemu od najbolj znanih slovenskih avtomobilisti?nih novinarjev je "novi" Golf crknil med testom in je moral poklicat avtovleko :hohoho::blink::( Nadaljnji komentar verjetno ni potreben. ?e bi se to zgodilo Mazdi, jih verjetno lahko kar nehajo prodajat.

LP A

Napisano

Pozdrav vsem.

Pravkar sem izvedel iz prve roke. To?nih podatkov ne smem izdat, saj razumete. Enemu od najbolj znanih slovenskih avtomobilisti?nih novinarjev je "novi" Golf crknil med testom in je moral poklicat avtovleko :hohoho::blink::( Nadaljnji komentar verjetno ni potreben. ?e bi se to zgodilo Mazdi, jih verjetno lahko kar nehajo prodajat.

LP A

NEMOGO?E!

to si si izmislil...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

NEMOGO?E!

to si si izmislil...

Brez zajebancije. ?astna pionirska. Sem govoril z njim :ne vem: :P

Napisano

Prise?e? na rde?o rutico? :D

Napisano

Prise?e? na rde?o rutico? :D

Prise?em na rutico, pa na modro ?epico, pa na trobojnico, pa na Titota... :hohoho::P

Napisano

Ampak predvidevam, da ni testnik pri enem od teh medijev, ki so izbirali za avto leta ;)

33112_1.png

Napisano

Danes sem sli?al en hec. Pred okoli 15 leti je nekdo prodajal neko staro hi?o z vodno ?ago v na?em koncu. Prodam ali menjam za osebni avto Golf. No in se je na?el nekdo z lepim Golfom. Tisti Golf je zdaj kdo ve kje ampak ta, ki je pa kupil hi?o ?ivi pa kot v sanjah v svoji hi?i. B)

Napisano

Evo se majhno porocilo:

sred septembra smo ga prevzeli in ima sedaj cca. 17000km...takrat se mi zdi, da je bil nazadnje opran :)

post-49-1232094228_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Das Auto je itak uber alles tako, da ga na rabi? prat, ker je najja?i in najbolji kot Chuck Norris :P

33112_1.png

Napisano

V orodju poleg avta pa je ?e McGyver.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Das Auto je itak uber alles tako, da ga na rabi? prat, ker je najja?i in najbolji kot Chuck Norris :P

Ce bo to videl Chuck Norris, kar sigurno je ze, ti bo spustu enga round kicka...no sej ti ga je ze spustu in se teb zdi, da si se ziv :D

Chuck Norris je najjaci

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Zdaj ste si pa ?e kar dali du?ka nad golfom, pa? za ene je svetinja, za nas druge je en kao kvaliteten bunker filing dolgcajt. Seveda nem?ki avto v?asih crkne, ampak ko se za?etne stvari popravijo, pa ?e kar dela.

Glede na to da v teh te?kih ?asih kar nekaj slovenskih podjetij dela za nem?ko avtomobilsko industrijo, bi mu morali privo??iti uspeh.

Vseeno pa je VW naredil napredek - pri majhnih 1.4 TSI motorjih, kako je kaj z vzdr?evanjem in dolgo?ivostjo ne vem. Pa vo?nja je pri vi?jih hitrostih ti?ja od ve?ine konkurentov, zatestnjenost je res dobra. Pri vi?jih opremah ima? precej dober ob?utek materialov in vsega, seveda tud cena naraste.

Pa ne me napadat, ker niti pod razno ne bi kupil VWja, edino schiroco mi je kar v?e?, ?e bi bil noter kaj druga?en od golfa.

Napisano

Kolko brezveze razlitega ?ol?a zaradi enga brezpomenskega izbora......itaq,kot je ?e nekdo napisal,ne bom ?el avta kupovat glede na ta izbor. :whatever:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Dober razlog. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Jebesh slovenski avto leta na celem sveti je itaq zmagala MAZDA 2. :danzoman::danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

No Insinja vsaj ni Golfovske sorte dizajna! :jupiii::bravo::ouje:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.