Jaz nič, je pa BTjc naredil tehnični pregled.
Sicer komaj, ampak ga je.
Ugotovili so, da ne dela piskač za vzvratno vožnjo. Težava je, ker piskač sploh nikoli ni bil montiran. Zdaj moram narediti predelavo vozila in montirati piskača za vzvratno vožnjo, čeprav je bil iz tovarne ven brez njega (16 let). Upam, da ne bodo zahtevali še homologacije, ker je to oprema, ki je Mazda na BTjce ni nikoli ugrajevala... Zdaj moram samo ugotoviti, katerega bo lažje montirat oz. priklopit na BTca: Ivecotov, Isuzujev, mogoče M.A.N.ov,... Mogoče pa dobim kje kakšnega od stare Mazde E-2500...
Dve stvari sta - težko najdeš ljudi, ki bi to delali, da boš imel vse izmene polne. Drugo pa, bi jih našel, če bi jih plačal, kar pa se ne bo zgodilo, ker dobičkom se ne odpovejo. Sicer me čudi, da čisto enostavno aneksov ne napišejo. Že tako jih en kup.
Včasih imam občutek, da so te naše ceste malo zanalašč podhranjene. Če bi promet lepo potekal, bi firme izven Ljubljane težko dobile ljudi za delo. Tako pa vsak malo premisli, če se bo iz Celja ali pa Postojne res vsak dan vozil v Ljubljano. Malo se sliši kot teorija zarote, katerih pristaš sam nisem, samo te poslovne prakse, ki jih pa zadnje dve leti opažam med podjetniki, pa niso več za nikamor.
Ali pa dobiš partnerko, ki te popravlja - kot je v mojem primeru (v šoli pri slovenščini, nemščini in angleščini nisem ravno blestel in še danes 40 let kasneje ne).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.