Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...
Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz:
- "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."
Pa ona pobira mobitel in komentira:
- "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."
(Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
Me kliče žena:
"Kupila sem ti six pack mrzuga piva, čips pa bobi palčke, spekla mešano na žaru. Ne pozabi, da se danes začne SP v veleslalomu, pa pejt s frendi u lokalca na kakšn pir pa tekmo pogledat ..."
Nekaj časa poslušam, nato vprašam:
- "A je zlo hudo?"
Ona odvrne:
- "Ma ne, sploh ne, mal' odbijač, leva luč pa blatnik …"
Na zabavi se pogovarjata starejša dama in upokojeni profesor. Pa se dama potoži:
- "Pomislite, prej mi je nekdo rekel 'kurba'."
- "Ja, veste, jaz to lahko razumem. Jaz že deset let ne predavam več, pa me še vedno kličejo 'profesor'..."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.