Če je prvi lastnik, ti bo brez problema pokazal račun.
Vidim pa da ga prodaja firma. Torej je 1. lastnik prepisal avto na firmo in to je že menjava lastnika. Ki je večina noče priznat.
Tak da komot tudi njih prostaviš pred dejstva, pa boš videl odziv.
Že en čas gledam tole Mazdo https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20620585&display=Mazda CX-5
V oglasu piše 1 lastnik. Pa sem šel preverjat po avtologu in piše 1 lastnik. Grem preverjat po carfaxu in piše 3 lastniki.
Tisti ki mate izkušnje z tem, ali je carfax zanesljiv. Kilometri naj bi bli ok.
Jaz se nisem skrival za kamioni, niti tresel glede vtičnic ... Tako da ... To je nek vaš strah.
Za 130 km/h po AC bi šlo 20-25% več elektrike, ampak to je še vedno razlika do dizla ali bencinarja.
Ker ... to prikladno pozabljate ... bi pri taki "mestni" vožnji v gneči imeli vsi porabo čez 10l/100km. Kar poskusite se kako uro pomikati meter po meter, boste videli, kaj vam naračuna potovalni računalnik. Torej lahko vaših 220€ kar pozabite ... oziroma jim dodate vsaj pedesetaka.
In, zdaj, največji "šok". Bolj družinsko naravnani Tesla Y bi porabil enako elektrike kot ZOE - ima pa "ohoho" več prostora kot Mazda 6 karavan.
Pri čemer je vožnja v električarju, pa naj bo po mestu, na relaciji ali avtocesti, preprosto bolj udobna. Je tiha, ni tresljajev itd. Udobneje se z električarjem pelješ kot z dizlom - in pika. Kdor ne verjame, naj preizkusi.
Še taksisti so to pogruntali - v Črni Gori že prevladujejo električni taksiji - Tesli 3 in Y, VW ID.4 in "pazi to" kitajski MG4 ter Renault ZOE! V bistvu sem MG4 taksijev videl več kot ID.4.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.