Skoči na vsebino

Kateri mobilec je vreden svojga dnarja

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Katero aplikacijo naj uporabim na android telefonu za pregledovanje slu?bene po?te iz exchange serverja.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• Odgovori 83
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

zakaj rajs ne nastimas na emailu (dobis iz sluzbe pop3 podatke)

najlazje in najboljse

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

zakaj rajs ne nastimas na emailu (dobis iz sluzbe pop3 podatke)

najlazje in najboljse

Kak to misli?? Malo bolj natan?no. Misli? da bi prjeto slu?beno po?to posredoval na privat mail? Torej moram ustvarit pravilo. Samo potem ko stranki odgovarjam, ji odgovarjam iz privatnega maila.

Kar pa nebi ker potem se mi vse me?a in mi naslednji? po?ljejo na privat in ne na slu?bo (kaos)

Napisano

ne ne, nc posredovat

na emailu imas moznost narest kokr ces naslovov, sam izberes iz kerga hoces napisat (tko kot outloook ista finta, sej lahko mas na outlooku sluzbeni mail pa hotmail, gmail karkol)

isto tukaj

edino kar rabis, moras vedet pop3 podatke

ti bom s slikcami odgovoru, ko bom mel mal vec casa (cist enostavno je, ko dobis podatke za incoming POP3 in outgoing SMTP server port stevilke)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

POP3 je dokaj zastarel protokol ... Ce ze na tak nacin, potem je bolje IMAP ... ali pa kar Exchange nacin ... Od vasega skrbnika v sluzbi pridobi podatke za dostopanje (ce imate zadevo nastavljeno tako in dovoljeno prijavo od zunaj brez kaksnih VPN kanalov ali cesa podobnega) ...

Uporabis pa kar privzeto apliakcijo za mail, ki je ze v samem Android sistemu ...

http://support.google.com/android/bin/answ...;answer=1738450

http://help.outlook.com/sl-si/140/dd940179.aspx

http://support.google.com/android/bin/answ...p;answer=169010

http://www.e-uspeh.com/pomoc/kako-nastavim...id-telefonu.htm

...

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Od junija imam drugi telefon od firme HTC in niti pri prej?njem in niti pri sedanjem niti 1X samkrat NOBENE te?ave, razen pri desire Z je baterija bolj boga, pri trenutnem HTC One X, pa je veliko bolj?a, pa se igram z vsemi programi ki mi pridejo pod roke.

Objavljena slika

PS. Cena pove vse. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Labi hvala za ponujeno pomo?, sedaj sem potegnil dol Moxier in v njem nastavil exchange podatke (nimamo POP3).

Jest

Ko sem poskusil Androidov vgrajeni odjemalec me je motilo, da je zaradi zahtev od skrbnika bilo potrebno za odklepanje tiokovnice narediti geslo in sem moral tipkati vsakokrat geslo. Pri Moxier-ju pa vpi?e? geslo samo ob prijavi v sam program pa ?e ta potem dr?i 5 minut.

sedaj moram najti ?e samo Full verzijo ker sem trenutno na trialu.

Napisano

Ko sem poskusil Androidov vgrajeni odjemalec me je motilo, da je zaradi zahtev od skrbnika bilo potrebno za odklepanje tiokovnice narediti geslo in sem moral tipkati vsakokrat geslo.

To je odvisno od nastavitev vasega Exchange streznika ... Jaz imam to na svojem Exchange serverju izklopljeno... in se vsak sam lahko odloca, ali bo imel vkljuceno geslo ob vklopu ali ne ...

Objavljena slika

kupte ajfon, dela tudi ko ga f*** v steno.....

Tole s passkeyem za vklop je tudi pri iPhone-u enako... Ce je na Exchange serverju tako nastavljeno, ne gre mimo tega :)

lp

Thomas

image.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Mi lahko kdo svetuje telefon? Rabil oz ?elel bi kaj podobnega nokii E52, a novej?e. Gre za to da na touchscreenu ne zmorem pisat smsov brez da bi gledal v telefon. Pri klasi?ni tipkovnici nisem telefona niti gledal in napisal sms. Zato bi si kupil enega ?isto klasi?nega.

Ostale zahteve: Vsaj 3,2 Mpix foti?

Wlan ?e je mogo?e tudi brez pre?ivim.

Ideje? Mnenja? QWERTY tipklovnica odpade.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

• 3 tedne kasneje...
Napisano
  • 2 meseca kasneje...
  • 4 meseci kasneje...
Napisano

hehe... pa ne da so priznali, da je android bolj funkcionalen ... :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Bolj ko se kopira med sabo, bolj je zanimiv..

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Cao

No naj se jaz nekaj napisem, no v uporabi sem imel Motorolo Atrix 4G pac v slo tega modela ni, in ja bil zelo zadovoljen z njim, sploh ko sem imel v lasti se Motorola Work and Play kit ko se fon spremeni v pravi racunalnik, v tem kitu je BT miska in tipkovnica prilozen je tudi daljinski upravljalnik, HDMI kabli pac ni da ni

Objavljena slika

Work and Play kit je na prodaj in je primeren za vse Android fone (mogoce tudi za kaj drugega) namrec se z napravo poveze preko BT (bluetooth) , kabli (kateri so zraven) imajo pa HDMI preklop

Objavljena slika

Dokler ni prisel dan D z rahle jeze in nekaj svojeglavega Androida, je pac bil rahlo predelan :hohoho::hohoho:

Objavljena slika

Objavljena slika

Tako da sedaj grem na OLD school fon ki nima toucha in nc tega "sranja" tisti foni so in bodo :punk::punk:

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Napisano

Moj SonyErik T700, pre?ivel:

1. +50 padcev

2. 2x ?koljko

3. Dravo

4. Grizenje 2gega fanta ko so zobki nagajali....

paa ?e kaj bi se na?lo, ampak ta gsmj?ek ?e kar del in dela.

V?asih omedli ampak je pa trpe?en v nulo!

Pravi mazda? je, :punk: .

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Jest - ti si pravi naslov za vprasanje:

Kateri mobilec danes mi priporocas, kar potrebujem je:

- klici, sms

- blutut

- dober foto

- activesync / exchange s priponkami

- B A T E R I J A!!!!!!!!!!!!!!!

- ne prevelik ala note

Iphone umira. Brez dodatne baterije in vsaj 2x polnjenja ne vzdrzi dneva. Marca 2014 mi potece vezava ampak zaradi sluzbenih potreb tud placam predcasen odkup....

V bistvu je vecina top mobilnikov z vsemi temi lastnostmi... edino ena je izjema... in to je ravno baterija, ki je pri tebi napisana z velikimi crkami :) ...

Ravnokar poteka predstavitev iPhone 5C in iPhone 5S ... 5S naj bi imel boljso baterijo...

Objavljena slika

Za ostalo si pa rekel, da si itak ze probal (Blackberry,...).

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ma na?i so ?li iz BES na exchange...... :vskalo::vskalo: Tudi 5 naj bi imela bolj?o kot moj 4S, lari fari, litvancu je dr?ala enako ko sva bla skup

Petka ima sicer malo mocnejso baterijo... ampak ima tudi vecji zaslon in mocnejsi procesor... zato je glede baterije po mojih izkusnjah nekje podobno pri obeh (4s in 5) ...

A nisi rekel, da ima BB tudi native Exchange podporo? Drugace pa imas lahko BIS... Pri nas v firmi imamo tudi Exchange server... in sta se dva ali trije, ki uporabljajo BlackBerry preko BIS ...

lp

Thomas

image.png

Napisano

HTC One zmaguje....po Youtube reviewih

Zakaj ga imam ?e ve? kot 1 leto, sicer one X, ta nov ki je samo ONE, pa je baje ?e bolj petarda.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

hehe kaj bi mi brez apple vernikov :bravo: Nokio bi prodajal celo ve?nost :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Sem rekel, bom ta?as dal oglas na bolho za 4S - 16 klicev v 15 minutah, nekdo la?en ajfona pri?el iz slu?be in ga vzel 44min po oglasu...

Si dal dobro ceno verjetno... ker zdajle je poplava oglasov, ko je predstavljen novi model :D ...

Torej si ostal brez telefona ... Ce ti je HTC One prevelik, sem bil ravno danes na predstavitvi HTC One mini, ki je hardversko zelo podoben HTC One, le da ima manjsi zaslon ... in posledicno ni tako velik ...

Objavljena slika

Objavljena slika

Prodajna cena brez aneksa naj bi bila okoli 480? ... koliko bo pa pri operaterjih pa se niso znali povedati... samo da bo v kratkem v ponudbi ...

Bo pa izgleda zanimiv tudi HTC Desire 601 za malo manj denarja ...

Objavljena slika

lp

Thomas

image.png

Napisano

HTC One ni prevelik, ampak je sedaj drug problem, popolnoma enak je na ven kot Z10...?e hitro pogleda? in mava z ?eno zme?njavo... :P

Ga ?e mam, ker ga rabim, na terenu me je izdal 4S...

predstavljaj si 2 taka crna telefona

Objavljena slika

saj ?e oba dobro vidita napise spodaj.

Napisano
Napisano

Nokia pri men je ?la v 14ih dneh ;)

no vidi? si samo potrdil mojo navedbo... Jures je dobu 16 klicev v 15 minutah... ti si jo pa 14 dni prodajal. Cela ve?nost proti 15minutam :jezicek::hudicek:

33112_1.png

Napisano

Moj iphone 3gs je top shit, ios 4.1 :hohoho: ker je iz USA sem ga pred leti znal odklenit ipd., zdej pa nimam pojma kako ios posodobit brez da kej zahebem :whatever: gledal na jabuku in se mi zdi vse zakompliciran jaoo

Napisano

Eno vpra?anje phone-frikom.Jaz se namre? spoznam na te nove telefone kot zajec na bobne in bi rabil nasvet iz prve roke;

-imam namre? na izbiro dva telefona: Samsung Galaxy SIII in pa HTC one X. Kateri naj bi bil bolj?i oz. katere so prednosti enega in drugega?

Hvala za odgovore.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.