MAZDA 6 - lita platišča
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od apokalipto_81 · Napisano
Zamenjal sem vse, kar se da in je bilo potrebno: čiščenje sesalnega kolektorja, zamenjava vakuum pumpe, odmične gredi, senzorja tlaka izpušnih plinov, verižnega seta, MAF senzorja. Injektorji so še v redu. Noben mehanik ne ve, kaj bi lahko bilo še narobe, niti pri Selmarju ne vedo. Mazda nima DPF filtra in ima urejeno mapo za to. Avto ne izgubi moči. Vedno ga moram ugasniti, da se napaka izbriše. -
Tudi možno. Sam se poslužujem homologiranih dimenzij in sem miren.
-
Drugačen ET se nekako izniči z ožjo širino. Copilot: Katero širino platišč priporočaš za gume 225/55 R17? Copilot said: Za pnevmatike 225/55 R17 je običajno priporočena širina platišča: Idealna širina: 7,0J do 7,5J Dovoljen razpon: 6,0J do 8,0J (odvisno od proizvajalca pnevmatike) Najpogostejše kombinacije: 225/55 R17 na 7J → zelo dobra izbira, udobna vožnja. 225/55 R17 na 7,5J → pogosto optimalno razmerje med vodljivostjo in zaščito platišča. 225/55 R17 na 8J → še vedno ustrezno, pnevmatika je nekoliko bolj raztegnjena, krmiljenje je lahko bolj neposredno.
-
Tega ne moreš izklopit, ker ECU s tem zaščiti delovanje motorja v primeru napak, ki so take, da še omogočajo vožnjo, bi pa lahko prišlo do dodatnih poškodb, če bi bila omogočena normalna vožnja in polna moč. Bolj pomembno je, da odkriješ zakaj pade v limp mode. Se pravi katera napaka to povzroči. In potrebno je pač odpraviti to napako, da bi sploh sprožilo limphome mode.
-
Od apokalipto_81 · Napisano
Zdravo, zanima me, ali se da na Mazdi izklopiti varnostni sistem limp mode. Kot vidite v mojih objavah, sem lani uredil in zamenjal vse, kar je ta sistem vklapljalo, vendar se mi kljub temu občasno še vedno vklaplja. Hvala.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.