VSE NAJBOL?E
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Res je, eni so še slabši na drogah in alkoholu. Vse drži kar pišete, ampak en glavnih vzrokov je tudi čedalje bolj kapitalistična miselnost in da je treba delat več in več ter dlje in dlje. Starši prihajajo domov izmozgani, uničeni, brez volje se ukvarjat s čimerkoli. Kot se je nekoč prihajalo domov malo čez dve ali čez tri, je danes standard vsaj do petih, šestih ali celo sedmih. Moji starši recimo niso prihajali domov utrujeni in tretjino dneva je bilo res namenjeno družini. Mama je recimo dva tedna govorila, kako je bilo grozno, ker so morali na vsake kvatre kdaj podaljšati za kako uro ali dve. Danes je to dnevni standard. Delavske pravice so le mrtva črka na papirju in če želiš obdržati službo jih ne privlečeš na plano. Zakaj so uzakonili pravico do odklopa, ker je šlo že tako daleč, da so bili delavci 24/7 na voljo delodajalacu oziroma nadrejenim. To razlagam bolj zato, da telefoni niso glavno zlo, ampak so postali nadomestek in mašilo odsotnih in utrujenih staršev, Ne ni to izgovor, ampak je le oris današnje situacije.
-
Ki čm, k sm kmet an s hribu doma... Pelem se jaz s traktorjem čez vas, ko vidim eno fletno, ki se sprehaja. Me je tak zmešala, da sem napačen travnik zbaliral...
-
Bosta pa T2 in Telemach dvignila cene čez en mesec. Zakaj obadva omenjam, ker se bliža združitev. Pa nekaj let naazaj sem spizdil s Telemacha, ker jim je bilo vseeno da v Lj nimamo optike in da se jim na splača vlečt do individualnih hiš. Je prišel T2 povlekel optiko pa sem od takrat njihov, zdaj pa očitno bom spet nazaj pod Telemachom.
-
Je pozabil, da smo imeli veliko požrtijo in dve leti helikopterskega denarja. Račun vedno pride in to se je vedelo že takrat - ameri radi pravijo "there is no free lunch"
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.