Gost Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Bom dal sem da se res loh vsi pogovarjamo Dosedaj prijavljeni za nakup: Ajvar 4 kos Boss uklopko Iceman22 Kaalman redlagana cena je 16? + najcenejsa po?tnina nemcem. Sporo?im, in ko bo mi boste se enkrat prosim potrdili. LP Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Kar sem reku sem reku. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
cRaZY Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Jaz se tudi javim, ce je se cas! Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22KaalmancrazyLabiDobil sem ceno 18,2? na kos z ?e vklju?ujo?o po?tnino (bo ra?un na voljo) za 11 kostorej samo ?e 1 na voljo POTRDITE. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ti kr naro? teh 11 kosov... ?e bo pa kak?en ostal bomo pa na bo?i?no jelko zmontiral pa naj tam mi?ika Citiraj
LabiGT Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Labi si hotu kaj napisat? sem se dodal v listo a ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Kaj pa je to Smart Turn? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 u matr sej res...........invisible manPoglej v mojo temo pod DIY - ko se samo dotaknes zmigavca pa 3x utripne - prdevsem za na avtocesto da ti ni treba ro?ke gor, dol, gor, dol, gor ,dol... 1 kos na voljo ?e Pol se dodajam na seznam ... Bo to Ajvar zmontiral? Ajvar 4 kosBossuklopkoIceman22KaalmancrazyLabiJest Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 komaj ?akam da pride... ker tole meni res manjka v mojem avtu... ?e slu?beni "t?rkishewagon" Mondeo ima to funkcijo... ?eprav, sem brskal po pripopanih navodilih, pa za GG/GY ni? ne pi?e, da pa?e ampak, tole dela tudi na stoenki, ?e je sila Citiraj LP KAALman
David Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Haha... meni pa ne raaabiiiii.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Citiraj Feel free....
Jest Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Haha... meni pa ne raaabiiiii.... :aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa: Si eden izmed tistih, ki ne uproablja zmigavce Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
KAALman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Si eden izmed tistih, ki ne uproablja zmigavce saj bi uproabljal... pa na Alfi delajo samo takrat, ko se jim zljubi Citiraj LP KAALman
David Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 ..za bo?i?ne praznike lepo ?miga... sicer pa malo manj.... Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 ?migavce ima samo za tehni?nega Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 sem zravn...lahk ti takoj dnar prnesem.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Alex Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Uf,prepozen sem-?ele sedaj opazil to zadevico. Citiraj
Grega_ Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Ufff toli bi tudi jest, ?al prepozno kot vidim ?koda ?koda Citiraj
uklopko Napisano 24. november, 2009 Prijavi Napisano 24. november, 2009 Potrjujem da si ga vzamem na ene ?migavce od releja! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 komaj ?akam da pride... ker tole meni res manjka v mojem avtu... ?e slu?beni "t?rkishewagon" Mondeo ima to funkcijo... ?eprav, sem brskal po pripopanih navodilih, pa za GG/GY ni? ne pi?e, da pa?e Ma lej ne kopliciraj, mazda 6 je mazda 6 al je karavan, 5 vrat al pa 4 vrata. Za ostale, ki bi hotl imet zadevo, pa bomo probal skopirat zadevo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 ?e bo kdo odstopil od nakupa naj mi javi ..prevzamem obveznost Citiraj
KAALman Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Takole, paket bo v petek tukaj, zal jih je bilo samo se 11, zato je Ajvar naro?il enega ve? za kopirat Se bomo dogovorili za miting, prosim za to?ne zneske, ker 11x ne moram vrniti na 18,2?, kdor ho?e pa mu na zs dam tud trr ?e ma klik, probank, hypone, whateverbank.... Se sli?mo. Sam ?e to - sem vpras?al pred pla?ilom, zadeva je univerzalna, nima veze avto....gre se za izklju?no elektronko - 1 impulz not, 3 ven.... ok... kaj pa potem, ko ma? nonstop ?migavec vkloplen ? (v kri?i??u) ? matemati?no bi to potem potrojilo impulze ?! Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 ok... kaj pa potem, ko ma? nonstop ?migavec vkloplen ? (v kri?i??u) ? matemati?no bi to potem potrojilo impulze ?! Pomoje ti samo podaljsa... in ti na koncu, ko rocko ze premkanes nazaj (ali ti sama skoci nazaj) se trikrat utripne ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Marko_mx-3 Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Verjetno so dodali kak?no vezje, ki ?e je ve? kot toliko in toliko ?asa vklopljen, da ne po?lje 3 dodatne impulze Citiraj
Jest Napisano 25. november, 2009 Prijavi Napisano 25. november, 2009 Verjetno so dodali kak?no vezje, ki ?e je ve? kot toliko in toliko ?asa vklopljen, da ne po?lje 3 dodatne impulze Tudi to je mozno ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.