Skoči na vsebino

MOTO GP

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 987
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

V Jerezu dobijo nove motorje... Nikki pa Rossi bota sedla na prenovljena Ducatija ;) Vir 24 ur

If in doubt, flat out... 

Napisano

Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! :whatever:

JG .. to kar je Vale dons naredu ni blo niti najmanj namerno .. itq so se vsi "pobijal" .. mi pa lahko poka?e? enga k je sposobn to narest, da 2x iz ozadja pridt "naprej" ... tko da vsa ?ast 46 :notworth:

Napisano
:bravo: super dirka polna preobratov skoda da je rossi tam na silo htel it mimo ampak se zgodi drugi so se bolj zajebali situacijo pa so meli stopnicke zazihrane

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Rosi je sicer na Ducatiju, ma nekaj mu je le ostalo od sodelovanja z Japonci - vozi kot kamikaza...

So mi pa bile zanimive gume: pred dirko narezane kot traktorske, na koncu dirke gladke kot stri?eva ple?a... In zanimiva mi je bila obraba gum, ki je bila na desni bolj obrabljena kot na levi.

Dobri so, da s takim gumam sploh vozijo, kaj ?ele dirkajo. In to po mokri cesti.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no! <_<

Napisano

Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega re?evali.

Jaz sicer na?eloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpati?en in upam, da mu uspe tudi z Du?ejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. ?e pa ne, pa pa? ne. Mi je pa horhe en navaden potentne? in tud obna?a se tko.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

I could be wrong ampak so roll bari in ??itniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir)

Mo?n. sicer ti nogo itak zmelje verjetn.....

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

• 3 meseci kasneje...
Napisano

vse 3 derke ble :bravo::bravo::bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

U?eri sem glih zadnja 2 kroga Kraljevega razreda ?e ujel, ko je moj adut stisnil Stonerja tik pred ciljem. Sicer pa itak Pedrosi privo??im na polno! :danzoman::bravo:

A naslednja dirka je pa na MAZDA dirkali??u? ?eprav je to verjetno edino dirkali??e, kjer pi?e da (Reno) Laguna seka (se prav domnevam, da bi bila hitrej?a od ostalih, hehe)! :hudicek:

• 2 tedna kasneje...
Napisano
je kdo kandidat za ogled dirke v brnu(celi vikend) ?? jaz grem!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Kdaj je?

12.8-15.8

attachmentzbg1.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

ekola!

Vrnil se iz Brna bil tam od 5ka do ponedeljka!

Razplet je bil po mojih napovedih (kengiru je zakon :bravo: ) Vikend pa je itak bil pester kar se ti?e kampa ipd.

?as od dirkali??a Brno do ?entilja v 4'12''

nekaj hitrih slik.

lp

Objavljena slikaObjavljena slika

attachmentzbg1.gif

Napisano

Fajn ste se mel, je pa greh na ?e?kem piti Me?katorjevo pivo! :P

Napisano

Fajn ste se mel, je pa greh na ?e?kem piti Me?katorjevo pivo! :P

he he meni je facking vseeno za tisto pivo,so mi pa bile v?e? pomaran?e ;)

attachmentzbg1.gif

Napisano

Nice....a je fakin nil bil?

ha ha ve? kva sm jim pa delu-tokrat brez poleta na hrbet :punk: nasledno leto obvezno gozdarsko orodje met sabo.

attachmentzbg1.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano
:bravo::bravo::bravo: kaj dela avstralski kengeru !!!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

Stoner je res hiter, u?eri je tudi Spies se kar izkazal (?koda za katastrofalni 1.krog). :blush:

Napisano

prekleta ?panska kljuka od lorenzota :vskalo:

attachmentzbg1.gif

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Super SIC we miss you!!! :(:(

Skoda ?koda za obetajo?ega me?alca ?tren na gp dirkah.

attachmentzbg1.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.