qwerty Napisano 1. april, 2011 Prijavi Napisano 1. april, 2011 V Jerezu dobijo nove motorje... Nikki pa Rossi bota sedla na prenovljena Ducatija Vir 24 ur Citiraj If in doubt, flat out...
eye Napisano 2. april, 2011 Prijavi Napisano 2. april, 2011 ampak je ?e vedno ducati .. ?eprav men en "lep?ih" motorjev Citiraj
Z M A J Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Zmagu je moj adut, va? Doktor pa bi sode? po tem d obvlada keglja?ke prvine, bl zaslu?u naziv - PACIENT! JG .. to kar je Vale dons naredu ni blo niti najmanj namerno .. itq so se vsi "pobijal" .. mi pa lahko poka?e? enga k je sposobn to narest, da 2x iz ozadja pridt "naprej" ... tko da vsa ?ast 46 Citiraj
BOBI Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 super dirka polna preobratov skoda da je rossi tam na silo htel it mimo ampak se zgodi drugi so se bolj zajebali situacijo pa so meli stopnicke zazihrane Citiraj MAZDA POWER
eye Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 ?ist dost je blo prostora http://www.youtube.com/watch?v=U8LDqLD9A2Y Citiraj
Slivka Napisano 3. april, 2011 Prijavi Napisano 3. april, 2011 Rosi je sicer na Ducatiju, ma nekaj mu je le ostalo od sodelovanja z Japonci - vozi kot kamikaza... So mi pa bile zanimive gume: pred dirko narezane kot traktorske, na koncu dirke gladke kot stri?eva ple?a... In zanimiva mi je bila obraba gum, ki je bila na desni bolj obrabljena kot na levi. Dobri so, da s takim gumam sploh vozijo, kaj ?ele dirkajo. In to po mokri cesti. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Tkole bom reku, vsem ki ga zagovarjate, z lahkoto bi po?akal ?e pol kroga, ali krog pa potem pripravu situacijo za prehitevanje - on se namre? ni PRVI? sre?al z mokro stezo, a ne JureS? Tako da ena?it njega z nekom, ki nima pretiranih izku?enj z motociklizmom je mal sme?no! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 Stoner je stal medtem ko je mel Rossi 2 motorja na desni nogi... Morda so zato bolj njega re?evali. Jaz sicer na?eloma italjanov ne maram lih pretirano, ampak Rosii mi je pa simpati?en in upam, da mu uspe tudi z Du?ejem (ki mi tud ni lih pri srcu, ker sem vozil dva (bljak)) kar mu je uspelo z Yamaho. ?e pa ne, pa pa? ne. Mi je pa horhe en navaden potentne? in tud obna?a se tko..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Gustav Napisano 4. april, 2011 Prijavi Napisano 4. april, 2011 I could be wrong ampak so roll bari in ??itniki da se voznik ne drajsa po tleh (skrije v okvir) Mo?n. sicer ti nogo itak zmelje verjetn..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
uklopko Napisano 17. julij, 2011 Prijavi Napisano 17. julij, 2011 vse 3 derke ble Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 18. julij, 2011 Prijavi Napisano 18. julij, 2011 U?eri sem glih zadnja 2 kroga Kraljevega razreda ?e ujel, ko je moj adut stisnil Stonerja tik pred ciljem. Sicer pa itak Pedrosi privo??im na polno! A naslednja dirka je pa na MAZDA dirkali??u? ?eprav je to verjetno edino dirkali??e, kjer pi?e da (Reno) Laguna seka (se prav domnevam, da bi bila hitrej?a od ostalih, hehe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 31. julij, 2011 Prijavi Napisano 31. julij, 2011 je kdo kandidat za ogled dirke v brnu(celi vikend) ?? jaz grem! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 1. avgust, 2011 Prijavi Napisano 1. avgust, 2011 Kdaj je? 12.8-15.8 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 ekola!Vrnil se iz Brna bil tam od 5ka do ponedeljka!Razplet je bil po mojih napovedih (kengiru je zakon ) Vikend pa je itak bil pester kar se ti?e kampa ipd.?as od dirkali??a Brno do ?entilja v 4'12''nekaj hitrih slik.lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Fajn ste se mel, je pa greh na ?e?kem piti Me?katorjevo pivo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 15. avgust, 2011 Prijavi Napisano 15. avgust, 2011 Fajn ste se mel, je pa greh na ?e?kem piti Me?katorjevo pivo! he he meni je facking vseeno za tisto pivo,so mi pa bile v?e? pomaran?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 16. avgust, 2011 Prijavi Napisano 16. avgust, 2011 Nice....a je fakin nil bil? ha ha ve? kva sm jim pa delu-tokrat brez poleta na hrbet nasledno leto obvezno gozdarsko orodje met sabo. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 kaj dela avstralski kengeru !!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 29. avgust, 2011 Prijavi Napisano 29. avgust, 2011 Stoner je res hiter, u?eri je tudi Spies se kar izkazal (?koda za katastrofalni 1.krog). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 ?PANSKI dan v Italiji! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 prekleta ?panska kljuka od lorenzota Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Super SIC we miss you!!! Skoda ?koda za obetajo?ega me?alca ?tren na gp dirkah. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.