Boss Napisano 12. julij, 2017 Prijavi Napisano 12. julij, 2017 A to grejo na motorju tole hitro? Citiraj
LabiGT Napisano 12. julij, 2017 Prijavi Napisano 12. julij, 2017 Mototrip za nami. Odlicne ceste, vreme, druzba predvsem pa bolj kot gres juzno bolj se zavedas dati prijazni ljudje se vedno vedo kaj je to zivljenje z manj stresa in zivcnosti! https://drive.google.com/drive/folders/0B-BcYXk2-zNmcThhSmlZdjRVRFE?usp=sharingTo pa ni res, zivljenje na jugu je en sam stres...za popizdit je vse, se na cesti ne mores normalno hodit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 12. julij, 2017 Prijavi Napisano 12. julij, 2017 Ja sej ne o cestah o zivljenju ti govorimFolk je mogoce prijazen da se usedes kit turist in gobcajo... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 12. julij, 2017 Prijavi Napisano 12. julij, 2017 Boss 14.000 je majka. Zakaj imajo avti 4gume - zato da trjajo ?eenkrat dlje. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Boss 14.000 je majka. Povprecje je 10k za touring motorje, 6k za sportake. Rata tudi 20.000 ampak res brez kufrov, sopotnikov, avtocest. Prejsnje Metzeler sem menjal po 18000 ampak tale pirelli se neverjetno bokje pelje do zadnjih km. Metzelerka se je 'okvadratila' Guma je delana da grabi in se trosi.a to gresta obe al sam zadnja, ker omenja? ve?jo te?o, ki navadno pritiska le na zadnje kolo. Citiraj
Boss Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Ja sej ne o cestah o zivljenju ti govorimFolk je mogoce prijazen da se usedes kit turist in gobcajo... Tako kot pravi?, ?e jih spozna? na hitro se zdi vse super in fajn. Jaz sem lani na potovanju po jugi dva dni bil v eni dru?bi v Vrbasu (Vojvodina) in tri dni z drugo v Danilovgradu (?G). Ko si malo dlje z njimi in se te navadijo potem ti zaupajo marsikaj. In takrat vidi?, da nam v Slo sploh ni tako grozno kot nekateri posku?ajo prikazat. Ja in dostikrat tudi ne skrivajo, da so ti kar malo nevo??ljivi, ker ?ivi? v Sloveniji. Citiraj
Boss Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Kolk pa ima globino profila, ko je nova... verjetno kar nekaj manj kot avtomobilska guma? Citiraj
LabiGT Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 narobe...jaoo ti zivis v eni fantaziji da so na balkanu prijazni pa to...zdaj bolj zivim tam k tle pa je clovesko zivljenje vredno 0 slo mentaliteta je precej boljsa kot tipicna balkanska...tako kot je nemska precej boljsa kot slovenska...in zivljenje potem kor rezultat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Ja sam ti si turist, jaz pa sem od tam. Big diff Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 13. julij, 2017 Prijavi Napisano 13. julij, 2017 Ma to bi verjel, da so do turista druga?ni, ali pa do nekega poslovnega partnerja, kot ?e si na ti z njimi.Sicer ko je obraba gum, jaz lahko le re?em da pri krosi ?e ima? oreng knofe, da na asfaltu v?asih kak kar odleti, pa isto grejo zadaj ful prej. Pri mojem WR250X, ki sem ga mel je tudi ?lo po zadnji gumi bistveno bolj kot prednji, sem bil pa zelo umirjen voznik (hecno, eni kupijo motor za terat in imajo avto za lepo vo?njo, pomoje sem jaz skoraj druga?no filozofijo mel, pa sem mel supermoto).Je pa 15.000 km res ?isto lepa razdalja pomoje. Citiraj
robertos664 Napisano 7. september, 2017 Prijavi Napisano 7. september, 2017 brez rossija je tako kot je bilo brez ?umija v f1.. brezveze.. Citiraj
robertos664 Napisano 8. september, 2017 Prijavi Napisano 8. september, 2017 jaz pa pa? za Hondo Citiraj
Nejc1986 Napisano 17. september, 2017 Prijavi Napisano 17. september, 2017 Crno na belem o tem ko gremo motoristi mimohttp://vsebovredu.triglav.si/na-poti/motorist-v-koloniZalostno da ni to vsem jasno... Citiraj
Symon Napisano 23. september, 2017 Prijavi Napisano 23. september, 2017 Jures fotka z vetrnicami je pa pomoje direkt iz TET (Trans Europe Trail). Lokacije pa ne vem ampak vsi slikajo tam. Tale spodaj je sicer Avstralec, motor je od Slovenca. Malo me mika TET ampak dolo?eni odseki so kar zajebani. Sicer pa ?e ena moja fri?na (nimam bolj?e, sem komaj ene 500km naredil). Toliko, da se pofo?kam. Do drugega leta bom pomoje menjal Givi kufer za stranske (se la?je ska?e na moped), verjetno bom kupil malenkost bolj offroad oriented gume, pa kake malenkosti... Citiraj
Symon Napisano 23. september, 2017 Prijavi Napisano 23. september, 2017 Symon asfalt da dol pades. Samo do tukaj gor do vetrnice je 50m makadama, res da grobega.Vse ostalo skorajda dirkalisce. Le da je treba paziti na divje konje (Alan, Velebit) Kje to?no so te vetrnice ?e zdaj ne vem. Sicer TET je pa namensko samo makadam. Ampak kolikor spremljam (projekt je v povojih) je "problem" v razli?nih linesmane-ih in samih razlikah v terenu. ?e je ?ez Francijo lu?tna vo?nja po travnikih in makadamskih, goznih poteh, je potem slovenski linesman (sicer zelo sposoben endura?, ali pa ravno zato) speljal pot ?ez par pe?poti ?ez drn in strn, kjer brez kramparic nima? kaj delati. http://www.transeurotrail.org/Ampak bom pa spremljal kateri deli so la?ji, da grem drugo leto kak del odfurati. Citiraj
Symon Napisano 24. september, 2017 Prijavi Napisano 24. september, 2017 My bad, sem mislil da je tole oznaka za lokacijo s konji. Hvala Citiraj
Freak Napisano 3. oktober, 2017 Prijavi Napisano 3. oktober, 2017 Kje pa je ta cesta?? Mrbit bo letos ?e kej cajta, da grem kako konkretno furco Citiraj
Boss Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 F1 je ratala tako sinteti?na, da jo lahko zarad mene tud ukinejo. Al pa naredijo samovoze?e - glih ene tolk bo napeto. 1 Citiraj
dpicul Napisano 22. april, 2018 Prijavi Napisano 22. april, 2018 S takimi merili bo tud motogp postal eno sr.. koz t f1. 1 Citiraj
KAALman Napisano 4. maj, 2018 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2018 @Jures: ?e so 4 leta mimo ? Malo nekaj prenove se vidi na novej?em... ko da gleda? Golf V in VI Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 4. maj, 2018 Prijavi Napisano 4. maj, 2018 aja sej res... se vidi, da nisem motorist, ker men oba izgledata enako. Mal tko k te fore z VW Golfi - ?e nisi ?ist notr te?ko lo?i? med 5., 6. in 7. generacijo. Sploh pa jih verjetno polovica sploh ne bi znala dolo?it vrstni, ?e bi gledali samo slike. A prvi kupec pa dobi ?e ma?ka zraven za bonus? Citiraj
robertos664 Napisano 28. junij, 2018 Prijavi Napisano 28. junij, 2018 Koliko pa kaj pride finan?no ena tak?na tura? Spomladi nabavim bike, pa me mogo?e tudi kam zanese.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.