BOBI
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Trkam na les. Letos, ko so bili v službi že vsi nekaj prehlajeni pa bolni, se jaz kar držim. Mogoče ker skrbim za preventivo (grlo redno razkužujem z mrauškim wiskitom) -
Na začetku pišeš o letni porabi... zase pa pišeš o dnevni porabi... Če tvojo dnevno porabo preračunaš na letno, popiješ slabih 1.100 litrov tekočine... Prepešačiš pa slabih 11.000 km, če bi prepešačil 30 km na dan... Ker pa jih še 7,5km ne, pa vseeno na leto prepešačiš okoli 2.700 km ... A je potem še vedno poraba ko kak avion? 😅
-
Baby dino doma od marca. 😀 Vse super razen dveh zadev, o katerih sem tukaj že pisal: - v predalu na sredini je doma čriček, ki je precej glasen. O tem se tukaj že pisal. Še nisem peljal na servis, bom pa enkrat v bližnji prihodnosti. Tako ne more ostati... - zapiranje, odpiranje vrat ne deluje 100%, tudi o tem sem že tukaj pisal. Včasih mi ne zaklene, spet drugič mi ne odklene..., ni pa to pogosto. Moram še preveriti, če se kaj spremeni, če uporabim drugi ključ. Od 140 KM pa seveda ne gre pričakovati čudežev. To ni avto, ki bo imel vrhunske pospeške, pa ko na avtocesti pri 140 kmh pohidiš gas, se ne bo kaj dosti dogajalo... Moj prejšnji dizel je bil precej bolj poskočen, odziven. Seveda pa se ne da primerjati dizla z dvojno turbino in bencin atmosferca. LP
-
Problem je, da si idiot karkoli izvoliš. Izbira je slabo - slabše - najslabše.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.