Skoči na vsebino

JEST praznuje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Use naj naj dec, pa da bi makina ?e lep cajt laufala! :danzoman::bravo::party0035: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hvala vsem... tudi tistim, ki bodo se dopisali :bravo::pepsi::punk:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Model vse najbolj?e. :pepsi::pepsi:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
:rozico::rozico:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

hepi brsdej...! :mi pijemoo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Jaz ti verjamem, ker ne vem kaj točno bi imel od tega da bi svoj čas in energijo vlagal v to da bi nas prepričeval.   Se mi pa kar smiliš, da si fasal avto s toliko problemi je res neverjetno. Od moje CX30 je sedaj star 1 leto, 14k prevoženih, niti ene težave. Predlagam, da v zadevo takoj vključiš Mazdo Slovenija in jim pošlješ vso dokumentacijo, vključno s temi čačkami, ki so jih pisali na roko. Po zakonu imaš pravico, da odpravijo težave ali ti odkupijo nazaj vozilo ali pa ti v zameno ponudijo drugo enakovredno vozilo. Če se zadeva ne bo premaknila pa vzemi odvetnika.
    • Ok. Zdaj vem, da je brezveze hodit na tale forum. Skeniral sem kopijo papirjev iz Mazda servisa.  Makome če sem natančen. Pa še vedno ne verjamete. 😆   Torej je brezveze karkoli novega objavljat.    Evo posnetek vrat. Naj spomnim, da sem avto kupil septembra lani. Nobenih popravil. Še prvi servis ni bil narejen.  Jaz se sprašujem kje je tista kvaliteta?   Kdo ne bi bil razočaran?    VID_20260407_164940.mp4
    • Kako zelo nenavaden občutek. Saj so kraji kjer veš vnaprej da boš imel mir in boš sam. Ampak tole danes je bilo pa res nenavadno. 
    • Pa sem mislil, da sem eden redkih, ki se ne more sprijazniti s SUV-i    
    • Ko imaš malo porabo se ne obremenjuj s ceno, škoda živcev.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.