Panter23 Napisano 3. maj, 2011 Prijavi Napisano 3. maj, 2011 Nerezine - Lo?inj Tukaj v Kranju mamo son?ek Citiraj
Panter23 Napisano 6. avgust, 2011 Prijavi Napisano 6. avgust, 2011 Smo zaklju?l z morjam za letos je blo pa prov fletn! Razn da je tazadn dan na ?olnu ribnla ma?ina jo bo treba dam prvle?t ...Sem pa kon?no najdu ?as, da sm pomanj?al slikce pa jih spravu na net Na ?olnu se u?iva 100 na uro Fino je, ker so pla?e zjutrj do ene 9 dost prazne Tole je pa naredl eni galuni, brrr kekci od kempa so spomlad kopal, pa temule borov?ku korenine presekal. Ko je pa mal de? namo?u zemljo pa ... ?e dobr da je bil avto, drga? bi padl na prikolco kjer so bli mejhni otroci not... Mali je na morju upihnil svojo prvo sve?ko V vodi je blo pa tud najbol? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 ole ?e nekaj ?asa dolgujem. Mini in Mikro Jure Jure si pu??a dolge niplne Anyone seen Labi ? She's got the look. Tole je ?lo v 3h dneh, pol je pa zmankal. Saker pred odhodom domov. Nekje na poti(pred mejnim prehodom Jelovice), nekdo je ?el scat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Pepsi je bil uvo?en ali doma? Citiraj
Boss Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Pepsi je bil uvo?en ali doma? Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. Sva ?e 2, ma tolk dober okus da se pol kr nalivam. Pepsi je bil uvo?en ali doma? Doma? - Tu? akcija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 8. avgust, 2011 Prijavi Napisano 8. avgust, 2011 Ti, k si res pepsi majster mi povej a se da v Slo dobit Pepsi z okusom limone tazga, k majo Hrvati. Men je fenomenalen in celo presenetljivo dobro od?eja. ni ni bo treba kar uva?at iz HR Mogo?e bi Leclerc imel kaj podobnega, Coca-colo vem da imajo razne okuse uvo?ene iz Francije Citiraj
mokster Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ej od kdaj ma? pa tri mulce . A to je kak neprijavljen Citiraj
LabiGT Napisano 28. september, 2011 Prijavi Napisano 28. september, 2011 ta vikend, no pa se un prejsnji sta bla res fenomenalna... morje je se vedno toplo...sploh na sv. stefanu (kjer je obicajno najtoplejse morje) je mela voda okol 26 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 5. oktober, 2011 Prijavi Napisano 5. oktober, 2011 Toni z Rovinja...2x ga poglej pa bos takoj vedel kdo je njegov stric g. Cetinski? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Dobre slike, zlasti tamali je talentiran za pozirat. Zakaj pa si v kavbojkah na pla?i, a si mel Tarde?o (teto s Krvavca) in se nisi smel namakat? Ne kapiram al je narod ?e vedno ?ist za luno ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Isto jaz ne ?tekam predhodnje objave (razen ?e je v povezavi z Juretovo hrbtenico, ko vem da ima te?ave)! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Pa kaj ?e ma tarde?o, ?e je zaplankana, ok nekatere so pa? bolj dovzetne za kake bolezni, samo ?e je vse ok, to ni problem-ovira za kopanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 Hehe, aja to si mislu, kva pa vem - naj vsaka sama presodi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 jea zakon pa se res je...na morju je najlepse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 jea zakon pa se res je...na morju je najlepse Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. Citiraj
batko Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Meni pa je v planinah na snegu.Morje je za mehku?ce. Ma ka?en primorec si...ti bom jaz dal mehku?ce Citiraj www.gistel.si
Alex Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 Ma ka?en primorec si...ti bom jaz dal mehku?ce Ja kaj namakanje v 29,5°C toplem morju ni to? Citiraj
batko Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 Ja kaj namakanje v 29,5°C toplem morju ni to? ima? skoraj prav Ko tudi kanta za smeti lepo zgleda...druga?e pa pohvale Popovi?u, naj bo baraba ali ne, Koper je zrihtal v nulo. Radi zahajamo tja. To ti dam prav, smo res ena iz med najbolj zadol?enih ob?in v Sloveniji, se pa tudi rezultati vidijo Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 Ja kaj namakanje v 29,5°C toplem morju ni to? Zato pa eni ?tartamo kopanje za Prvomajske in kon?amo sezono (cca.) za Prvonovembrske! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
batko Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 jah saj je v LJ isto, denar za investicije in ?epe mora priti od nekje, hvala bogu tudi za mesto..... rondoji so carski, samo nekaterim ne potegnejo pa ?e prej ?tudirajo satelitske slike..... Se strinjam da enako velja za LJ. Tudi prej smo bli zapufani, mesto pa mrtvo brez turizma in zivljenja...nobeden se ni vprasal kam je koncal takrat denar, zdaj so pa vsi glasni cez Popovica... Citiraj www.gistel.si
Alex Napisano 29. marec, 2012 Prijavi Napisano 29. marec, 2012 Se strinjam da enako velja za LJ. Tudi prej smo bli zapufani, mesto pa mrtvo brez turizma in zivljenja...nobeden se ni vprasal kam je koncal takrat denar, zdaj so pa vsi glasni cez Popovica... Eni nismo.Tip je car in je res zrihtal vse v nulo.Bomo vsaj vedeli, za kaj pla?ujemo in so rezultati tu. Citiraj
batko Napisano 29. marec, 2012 Prijavi Napisano 29. marec, 2012 Eni nismo.Tip je car in je res zrihtal vse v nulo.Bomo vsaj vedeli, za kaj pla?ujemo in so rezultati tu. Citiraj www.gistel.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.