Skoči na vsebino

Na morju je pač najlepše!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Bemti?a Jures, a ti tole va?o sploh kej futra?? Pred koncem zime ne morem nobenega piknika narest pa se bojim, da ne bo pre?ivela do takrat :blush::hudicek:

34910_1.png

Napisano

va?n da men kuha

"samo, da ne kuka" bi rekli ju?ni brati :jezicek:

34910_1.png

• 4 tedne kasneje...
Napisano

brezveze

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Malo obujam temo..po?asi se za?enja; dans bil ?e cel poletje na obali, pa ?e prazna cesta do dol in nazaj :bravo::party0035:

Objavljena slika

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Lago di Garda in bilo je zakon :)

Slike so pa z mesta Sirmione...na polotoku...

The ability to speak does not make you intelligent.

Napisano

jp..sirimione... ko pa gre? ?ez tale gradi?ek.. ma? pa ?e na koncu polotoka ful hudo staro rimsko vilo.. vidijo se samo raazvaline.. a ?e razvaline so tok mogo?ne da je zelo lepo za vidt.. vse za 2 eu ?e si do 25 let:)..hehe .. se pa spla?a vidt..:)

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

ma s tako opremo z njimi bi dobila 11/10

jaz sem ocitno na napacnem morju...vecinoma nemski penzici :wacko:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Zakaj ne bereš kaj napišem. Dnevnikov in podobnega sploh ne spremljam. Edino sem spremljal soočenja pred volitvami in to na vseh medijih, ki so jih imeli. In rekel sem, da v soočenjih novinarji niso stopali ne na eno ne na drugo stran. Največ so se obkladali kandidati med seboj. To kar en drugemu govorijo pač ni politika medija.
    • Tvoj problem in problem večine desnih je, da takoj, ko pokažejo na čudne rabote posameznikov na desni, vsi kot eden skočite v zrak in razlagate, da je to levaški medij, ki je sporočil. Ne zanima vas a je kaj resnice na tem, ne argumenti, ne dokazi. Strumno brez kančka kritične distance branite svoje politike pa ne glede kaj se jim očita. Če na drugi strani nekdo naredi enako pa je avtomatsko kriv še predno novinar prebere izjavo do konca.    Osebno bi najprej rad videl, da se obravnava vse po istih vatlih. Na kaj ciljam? Zaradi afere sendvič je nepreklicno odstopil poslanec LMŠ-ja Darij Krejčič, če se ne motim. Ja šlo je za sendvič, ki je takrat verjetno stal okoli 4 evre in kljub temu, da se je vrnil in poravnal znesek je bil pritisk desnice takšen, da je bil prisiljen odstopiti. Zakaj ta desnica, enakih vatlov ne zahteva tudi od Borisa Mijiča, ki ima na sebi bistveno večje grehe, utaje, lažno navajanje dokazil in prevaro ter krajo lastnih zaposlenih? Ne tukaj je vse tiho in desnica sploh ne zahteva odstopa, kot ga je nekoč za sendvič vreden 4€.
    • Ne štekaš-nekompetenten si,ker RTV ponuja takšna politična stališča,ki so ti všeč.   RTV bi moral ponujati le apolitične informacije,pa jih ne-v tem je problem!
    • Pa mene ne moti,če so levo usmerjeni. Moti me,če tega ne zadržijo zase,gredo čez mejo profesionalnosti in mislijo,kako jim je poslanstvo ostale "razsvetljevati"...in to npr. v nekih navadnih poročilih,kjer bi naj samo poročali,kaj se dogaja po svetu in pri nas....in vsemu je za "klobaso na torti" dodana še politična konotacija...ali z kakšnim pridevnikom ali bilokaj-nekaj že najdejo,namešajo itd...skratka za bruhati.
    • Aha, jaz sem nekompetenten, ker se ne strinajam s tabo? To je pa res arogantna izjava vredna desnega pola. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.