Deeyan Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 Zmaj me spomnu, da naj na tubo nalo?im na?e motoristi?ne posnetke z morja, pa ?e tuki mal objavim za vse, ki ne poznate Mljeta Skuterji 1 & Ultrahitri gliserfotki? res da slabo video snema, nekaj se pa vseen vid heheh ej mel ste se zakon! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc ?parat se spravmo mal prej, pa gremo nasledn let za 2 tedna Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 ah ja, prehitr je blo vsega konc N? ni blo prehitr:) sm ta vreme se ?udn spreminja.. evo v soboto sm se ?e kopu in mal vozikal po vodi.. voda bla supr fajn.. bol ko celo poletje.. zunej je blo pa ?ez dan tud res vro?e.. razn no?i so hladne.. in to sam 140 km od LJ.. med umagom in novigradom.. Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Grega_ Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 A te?ko tebi Dejan ...lepa GTA-jka, vidim da se pa mx-ica tam ob strani skriva Citiraj
g.Wankel Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 mx-5ka je mogla pol kajake peljat, ker v trojko niso ?li celi Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 seveda... streha dol pa not pa je blo vse:)..hehhe Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Peričnik Napisano 11. oktober, 2012 Prijavi Napisano 11. oktober, 2012 Zmaj me spomnu, da naj na tubo nalo?im na?e motoristi?ne posnetke z morja, pa ?e tuki mal objavim za vse, ki ne poznate Mljeta Skuterji 1 & Ultrahitri gliserfotki? res da slabo video snema, nekaj se pa vseen vid ja blo je zmajslo Citiraj veter u laseh
MarkoP Napisano 12. oktober, 2012 Prijavi Napisano 12. oktober, 2012 Pa ?e nekaj morskega! LP Marko Citiraj
Simke Napisano 19. november, 2012 Prijavi Napisano 19. november, 2012 Mislim, da bom pozimi kar nekajkrat 'zaplaval' na to temo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Ste bli na kakem pogrebu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 A je bla pr frizerju ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 Se mi zdi da je zadnji? mela bolj dolge lase ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 25. november, 2012 Prijavi Napisano 25. november, 2012 A jebiga dolgolasci se porajtamo bolj kot skinhedi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Skinheadi so vazni le malo nizje To ti dam pa prow. Kaj pa irokeze ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Punk is not dead.... Zimska oprema pa to .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
g.Wankel Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Dej mi povej, a je za brez strehe na morju? Citiraj
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Dej mi povej, a je za brez strehe na morju? V to js niti dvomu ne bi..Mene ?e mika, da bi jutr hardtop snel, ker bo baje do torka 5 stopinj + sonce Za konc let topless, pa je zaklu?k zmagovaln Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 A bi ?li na morje, za en dopoldne/popoldne u izi? Meu sm krk v mislih Citiraj
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 Js sm za, od naslednga tedna naprej sm free as a bird, pa bi kr sedu en izi roadtrip Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Baby Viper Napisano 27. december, 2012 Prijavi Napisano 27. december, 2012 tole mam v mislih za motor drug tedenhttp://goo.gl/maps/LQspP Hudo, to v enem ?usu al s kak?nimi no?nimi postanki? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 30. december, 2012 Prijavi Napisano 30. december, 2012 dol je res lepo toplo:).. komot za brez strehe.. ?e sonce je:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 30. december, 2012 Prijavi Napisano 30. december, 2012 Kaj pol gremo al ja? js sm zaenkrat do sobote zve?er frej, tko da bi bla zlo vredu tista varjanta ?et-pet.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
g.Wankel Napisano 30. december, 2012 Prijavi Napisano 30. december, 2012 ?et-Pet meni ne bo zneslo, cause I'm working Citiraj
uklopko Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 lepo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.